Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παντρεμένος «κόλλησε» κορωνοϊό σε ταξίδι με την ερωμένη του στην Ιταλία - H γυναίκα του νόμιζε ότι...

Για γέλια και για κλάματα

19 Μαρτίου 2020 08:46
Παντρεμένος «κόλλησε» κορωνοϊό σε ταξίδι με την ερωμένη του στην Ιταλία - H γυναίκα του νόμιζε ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η περίπτωση ενός Βρετανού άντρα, παντρεμένου, που πήγε στην Ιταλία με την ερωμένη του και «κόλλησε» κορωνοϊό συζητήθηκε πολύ στη Βρετανία και αναπαράχθηκε δεόντως στα media, όπως ήταν αναμενόμενο. Με την παράνοια να έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες μέρες δείτε εδώ μια οικογένεια θα έχει χαρτί υγείας για 20 χρόνια!

Ο άπιστος σύζυγος είχε πει στη γυναίκα του πώς φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, και εκείνη δεν είχε ιδέα ότι πήγε στην Ιταλία, όπου και τελικά κόλλησε τη νόσο! Όταν, όμως, επέστρεψε σπίτι από το ταξίδι, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο. Το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αρχικά αρνήθηκε να αναφερθεί στο ερωτικό ταξιδάκι, ωστόσο πολύ γρήγορα «λύγισε» και είπε τι ακριβώς συνέβη στους γιατρούς που προσπαθούσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει την ερωμένη του.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», ο παντρεμένος, που δεν κατονομάζεται, είναι λίγο πριν από τα 40 και διαμένει σε πόλη στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας.

Ελληνική πατέντα - Παππούς πήγε στην λαϊκή αγορά με μάσκα, φτιαγμένη από… μπειμπιλίνο! (Video)

Ελληνικό δαιμόνιο ή ελληνική βλακεία; Ένας παππούς επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά με αυτοσχέδια μάσκα, φτιαγμένη από… μπειμπιλίνο! Παράλληλα, νέο μήνυμα απέστειλε η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στα κινητά για τον κορωνοϊό

Ο πανικός έχει κυριεύσει τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να διαφεύγουν σε αυτοσχέδιες λύσεις, αφού οι μάσκες, είτε είναι σε έλλειψη, είτε είναι πανάκριβες!

Το βίντεο κατέγραψε έμπορος της λαϊκής αγοράς, στον πάγκο του οποίου μάλιστα, σταμάτησε ο παππούς για να αγοράσει αχλάδια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share