Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άντρας έβγαλε μια selfie ενώ πίσω του κοιμόταν ένα ζευγάρι - Μόλις μάθετε την ιστορία που κρύβεται θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο!

17 Μαρτίου 2020 10:20
Αυτός ο άντρας έβγαλε μια selfie ενώ πίσω του κοιμόταν ένα ζευγάρι - Μόλις μάθετε την ιστορία που κρύβεται θα μείνετε άφωνοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως ένα νεαρός βγάζει μια selfie ενώ πίσω του κοιμάται ένα ζευγάρι που ίσως πρόκειται για κάποιους φίλους του. Τα φαινόμενα όμως απατούν κι απ' ότι φαίνεται δεν είναι τα μόνα!

Ιδιαίτερα ψύχραιμος φάνηκε ένας νεαρός όταν έπιασε την κοπέλα του να κοιμάται με κάποιον άλλο στο κρεβάτι τους και όχι απλά δεν τον έπιασε υστερία, δεν τσακώθηκε αλλά είχε και την ψυχραιμία να τραβήξει μια selfie όπου φαίνεται η κοπέλα του να τον απατά. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το φόντο μιας selfie μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δείτε εδώ την 35χρονη που βγάζει selfies δίπλα στο νεκρό πατέρα της!

Στη συνέχεια αποφάσισε να ανεβάσει τις συγκεκριμένες εικόνες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τις οποίες και συνόδευσε με το σχόλιο: «Όταν γυρνάς σπίτι και βρίσκεις έναν άλλο άνδρα στο κρεβάτι σου με την αγαπημένη σου. Οι καλοί άνδρες αξίζουν καλές γυναίκες».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι φωτογραφίες έγιναν viral και ο ίδιος έγινε αποδέκτης πλήθους σχολίων, κυρίως επαινετικών για την ψυχραιμία του.

40χρονος βγάζει selfie στην αυλή του καινούριου του σπιτιού - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Ένας 40χρονος Βρετανός αγόρασε ένα σπίτι στην Τενερίφη και περιχαρής και περήφανος για αυτή την αγορά του έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες και selfies για να μοιραστεί τη χαρά του με συγγενείς και φίλους. Μια φωτογραφία όμως δεν πήγε και τόσο καλά. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Σε αυτή τη φωτογραφία ο 40χρονος άντρας ήταν λίγο απρόσεκτος καθώς τραβώντας της δεν παρατήρησε πως το είδωλό του φαινόταν στο τζάμι και αποκάλυπτε πως ήταν... γυμνός! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία καταλήγει σε.. τραγωδία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 16χρονη έβγαλε μια selfie στο μπάνιο της!

Παραλήπτης της επίμαχης φωτογραφίας ήταν η μητέρα του που μάλλον της φάνηκε κάπως αστείο και ταυτόχρονα ντροπιαστικό και του απάντησε "Έτσι κυκλοφορούν στην Τενερίφη;".

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

21χρονος έβγαλε μια selfie που τον γλίτωσε από 99 χρόνια φυλάκιση - Μόλις δείτε τι συνέβη θα σοκαριστείτε!

Σωτήρια αποδείχθηκε για έναν 21χρονο μια sefie καθώς κινδύνευε από 99χρόνια φυλάκισε όταν η κοπέλα του του "έριξε" βαριές κατηγορίες.

Η κοπέλα του κατηγόρησε το σύντροφό της για ένα χαραγμένο «x» στο λαιμό της και έτσι ο Κρίστοφερ Πρεκόπια συνελήφθη από την αστυνομία τον Σεπτέμβριο του 2017 αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων κατηγορίες για καταπάτηση ξένης περιουσίας, ληστεία και επίθεση, οι οποίες θα μπορούσαν να επιφέρουν ποινή μέχρι και 99 χρόνια!

Το θύμα ανέφερε στις Αρχές πως η επίθεση έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 μέσα στο σπίτι της. Εκείνη την ημέρα όμως ο άνδρας ήταν 65 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως επηρέασε την αστυνομία.

Οι γονείς του κατάφεραν να συγκεντρώσουν 150.000 δολάρια και να καλύψουν την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή και τότε όλοι έψαχναν τρόπο για να αποδείξουν πως ο 21χρονος ήταν αθώος.

Μόλις ηρέμησαν από τον πανικό, η μητέρα του θυμήθηκε πως εκείνη την ημέρα είχε τραβήξει μια selfie από το σημείο που βρίσκονταν όλοι μαζί την ημέρα που κατηγορείτο για την επίθεση. Στη φωτογραφία αναγραφόταν και η ώρα και η τοποθεσία.

Σε αυτή μάλιστα φαίνεται πίσω και ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο δέχθηκε να επιβεβαιώσει την παρουσία τους εκεί. Έτσι, όταν ο εισαγγελέας είδε αυτά στοιχεία, πείστηκε αμέσως για την αθωότητα του νεαρού.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια και μόνο φωτογραφία σώζει μια ολόκληρη ζωή, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 28χρονη τράβηξε μια φωτογραφία δευτερόλεπτα πριν πάθει εγκεφαλικό!

Η selfie που έσωσε τη ζωή του 21χρονου:

19χρονη φοιτήτρια τραβούσε μια αποκαλυπτική selfie όταν ξαφνικά...

Μια 19χρονη φοιτήτρια από το Τέξας αποφάσισε να στείλει μια... αποκαλυπτική selfie στο φίλο της, η "παθιασμένη" ιδέα όμως της νεαρής κατέληξε σε τραγωδία!

Η 19χρονη την ώρα που τραβούσε την topless φωτογραφία βρισκόταν στο αυτοκίνητο της, η φωτογραφία λοιπόν της απέσπασε την προσοχή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα περιπολικό!

Η σύγκρουση που έγινε κοντά στο Πανεπιστήμιο A&M, περίπου 160χλμ βορειοδυτικά του Χιούστον, ήταν αρκετά δυνατή, αφού άνοιξε ο αερόσακος. Η κοπέλα προσπαθούσε να φορέσει τη μπλούζα της, όταν πλησίασε το αυτοκίνητό της το όργανο της τάξης. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie καταλήγει σε τραγωδία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας ανέβηκε στη ρόδα του λούνα παρκ για να βγάλει μια selfie!

«Τη ρώτησα γιατί οδηγούσε ημίγυμνη και μου απάντησε ότι τραβούσε μία selfie για να τη στείλει στο φίλο της» έγραψε στο δελτίο συμβάντων ο αστυνομικός που τη συνέλαβε με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Η φοιτήτρια κατέβαλε εγγύηση δύο χιλιάδων δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share