Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

35χρονη πέθανε ο πατέρα της και εκείνη έβγαζε ναζιάρικες selfies με την σορό του!

Τραγικό!

27 Φεβρουαρίου 2020 12:42
35χρονη πέθανε ο πατέρα της και εκείνη έβγαζε ναζιάρικες selfies με την σορό του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος και η απώλεια επηρεάζουν διαφορετικά τον καθένα μας, γι’ αυτό και πρέπει κανείς να εξαιρετικά προσεκτικός και διακριτικός όταν έχει να κάνει με τις αντιδράσεις ενός προσώπου που έχει χάσει κάποιον αγαπημένο του.

Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο, αφού είναι προφανές ότι δεν σχετίζονται με το πρώτο σοκ που συνοδεύει τον θάνατο, αλλά με μια βαθιά… αναισθησία και αποκτήνωση που επηρεάζει όλες τις εκφάνσεις της ζωής ενός ατόμου.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή ενός μοντέλου από τη Σερβία, που δέχεται τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Αιτία μία… ναζιάρικη selfie που έσπευσε να ανεβάσει στα social media η κοπέλα, λίγες μόλις στιγμές αφότου ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, που αναδημοσίευσαν την φωτογραφία (παρά το γεγονός ότι η νεαρή καλλονή έσπευσε να τη διαγράψει λόγω του σάλου) η ανάρτηση στα social media περιλάμβανε τη φωτογραφία της Τζέλικα Λούμπισιτς να ποζάρει με τον νεκρό της πατέρα στο πίσω μέρος, σουφρώνοντας τσαχπίνικα τα χειλάκια της, καθώς και την εξής λεζάντα: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δώσαμε μάχη για να μείνεις στη ζωή αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Έφυγες από κοντά μας στα 67 σου χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σου».

Το παραπάνω μήνυμα θα μπορούσε να ήταν και συγκινητικό, αν η φωτογραφία που πόσταρε η νεαρή δεν ήταν τόσο στιλιζαρισμένη, με την ίδια να ποζάρει σαν να ήταν στην πλαζ και να φωτογραφιζόταν μπροστά από τις ξαπλώστρες.

Η Τζέλικα, που αυτοχαρακτηρίζεται τραγουδίστρια και μοντέλο, δέχτηκε καταιγισμό από επικριτικά μηνύματα χρηστών του διαδικτύου και αναγκάστηκε να διαγράψει όχι μόνο την ανάρτησή της αλλά και τους λογαριασμούς της στα social media. «Μόνο ένα αρρωστημένο άτομο θα το έκανε αυτό», «Δεν πιστεύω στα μάτια μου» και «Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν είδος», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που πόσταραν Σέρβοι κάτω από την ντροπιαστική ανάρτηση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share