Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι

Απίστευτο!

16 Μαρτίου 2020 15:27
Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι

Μια μητέρα από τη Φλόριντα αποφάσισε να μεγαλώσει “χωρίς φύλο” το 11 μηνών μωρό της για να του δώσει το δικαίωμα να αποφασίσει μόνο του το φύλο του όταν μεγαλώσει.

Γι’ αυτό η Ari Dennis δεν αφήνει άλλους ανθρώπους να γνωρίζουν την ανατομία του μωρού της για να μην επηρεαστούν και του δώσουν ταυτότητα.

Σε μια συνέντευξή της, η Dennis δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού της, ενώ ακόμη και το πιστοποιητικό γέννησής του λέει «αγνώστου φύλου».

“Επιλέξαμε να μην αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησης το φύλο του και να μην αφήσουμε κανέναν άλλο να δει τα γεννητικά του όργανα.”

Η Ari και ο σύντροφός της είπαν ότι εμπνεύστηκαν να μεγαλώσουν το μικρό Sparrow χωρίς φύλο αφότου το μεγαλύτερο παιδί τους, το Hazel, ανακάλυψε το φύλο του γύρω στην ηλικία των τεσσάρων.

“Σε καμία περίπτωση δεν απαγορεύουμε στο Sparrow να έχει φύλο και δεν τον εξαναγκάζουμε να είναι είτε το ένα φύλο είτε το άλλο,” πρόσθεσε η Ari.

Η 30χρονη Ari είπε στο NBC ότι η πρώτη προτεραιότητα της οικογένειάς της είναι να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά τους θα αποδεχθούν τον εαυτό τους.

Το μεγαλύτερο παιδί της λέει στον κόσμο ότι έχει ένα «μικρό αδελφάκι», χωρίς να προσδιορίζει το φύλο του.

“Έχω ένα μικρό αδελφάκι, δεν είναι ούτε αδερφή ούτε αδελφός.”

Η Ari είπε πως όταν το μικρό Sparrow μεγαλώσει και ρωτήσει αν είναι αγόρι ή κορίτσι, εκείνη θα το αφήσει να διαλέξει μόνο του το φύλο του.

Αρκετοί γονείς στις ΗΠΑ μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς φύλο και επιτρέπουν στα αγόρια και τα κορίτσια να παίζουν με τα ίδια παιχνίδια και να φορούν τα ίδια ρούχα.

Οι ειδικοί λένε ότι τα αναπαραγωγικά όργανα αποκαλύπτουν το βιολογικό φύλο του μωρού κατά τη γέννησή του. Το φύλο, ωστόσο, προσδιορίζεται αργότερα, γύρω στην ηλικία των 4 ετών, όταν τα παιδιά αρχίζουν να αναγνωρίζουν πραγματικά αν είναι αγόρια, κορίτσια, ή κάτι ενδιάμεσο.

Δείτε επίσης: Μαμά σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της!


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share