Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δώστε βάση - Ο τρόπος για να ξεχωρίσετε την αληθινή κανέλα από τις απομιμήσεις!

Προσοχή!

11 Μαρτίου 2020 18:40
Δώστε βάση - Ο τρόπος για να ξεχωρίσετε την αληθινή κανέλα από τις απομιμήσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας έχουμε τον τρόπο για να μην πέσετε θύμα απομιμήσεων των φυσικών καρυκευμάτων και μπαχαρικών.Ένα πολύ μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι να μπερδεύουμε την κανέλα με την κασσία.

Ο κόσμος των μπαχαρικών είναι πολύχρωμος και ποικίλος. Αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές έχουμε αγοράσει μπαγιάτικα, χαμηλής ποιότητας προϊόντα ή ακόμα και μια φτηνή απομίμηση. Από αυτό κανείς δεν είναι ασφαλής, ακόμη και σε χώρες όπου λαμβάνει χώρα η παραγωγή των συγκεκριμένων μπαχαρικών.

Σας προτείνουμε μερικές τεχνικές, που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τα ποιοτικά υλικά και να απολαύσετε αυθεντικά, αρωματικά μπαχαρικά.

H κανέλα και η κασσία μοιάζουν πολύ, αλλά η κασσία έχει λιγότερο έντονη γεύση. Επιπλέον, τα ξυλάκια της κασσίας είναι παχύτερα και και γυρνούν προς μία μόνο πλευρά.

Η σκόνη κανέλας μπορεί να διακριθεί εύκολα από την κασσία, ρίχνοντας μια λίγο ιώδιο. Αν το μπαχαρικό γίνεται μπλε είναι κασσία. Πρέπει να δώσετε βάση,μιας και υπάρχει ένα είδος κανέλας, που όπως θα δείτε εδώ, κάνει κακό στην υγεία.

Ρίξτε κανέλα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε το στο πορτοφόλι σας - Θα σας αλλάξει την ζωή

Αν βάλετε κανέλα μέσα στο αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια στο πορτοφόλι σας, μπορεί να γίνει κάτι απίστευτο. Αν πιστεύετε στις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας, τότε πρέπει να το δοκιμάσετε!

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργειες. Ορισμένα πράγματα προσελκύουν ορισμένες ενέργειες, σαν να ήταν μαγνήτες. Μπορείτε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, να μαγνητίσετε χρήματα! Θα σας προτείνουμε κάποιες τις τεχνικές που προσελκύουν την ευημερία.

Έχουμε δει πολλές περίεργες συνταγές με αλουμινόχαρτο, όπως αυτή με τα αυγά που θα δείτε εδώ, αλλά στο πορτοφόλι δεν το περιμέναμε. Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα, αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας ή στην ταμειακή σας μηχανή. Θα σας βοηθήσει στην προσέλκυση του χρήματος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share