Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

95% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει το ψάρι ανάμεσα στα χταπόδια μέσα σε 5 δευτερόλεπτα - Εσύ μπορείς;

Για δοκίμασε...

9 Μαρτίου 2020 08:19
95% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει το ψάρι ανάμεσα στα χταπόδια μέσα σε 5 δευτερόλεπτα - Εσύ μπορείς;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε ένα test για δυνατούς λύτες! Το 95% των ανθρώπων δεν μπορεί με τίποτα να βρει το ψάρι ανάμεσα στα χταπόδια. Εσύ μπορείς; Για δες...

Ένας Ούγγρος καλλιτέχνης δημοσίευσε με μια νέα εικόνα έναν γρίφο, που είναι εξίσου δύσκολος και διασκεδαστικός. Όπως θα δείτε, η εικόνα έχει δύο αγαπημένα ζώα: ψάρι και χταπόδια! Κάπου ανάμεσα στις σειρές από χταπόδια κρύβεται ένα ψάρι.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα, ο καλλιτέχνης δημιούργησε έναν γρίφο με θέμα τον βυθό. Στη συνέχεια προκάλεσε το διαδίκτυο να βρει το ψάρι που είναι κρυμμένο ανάμεσα σε ένα κοπάδι χταπόδια. Το ψάρι είναι έξυπνα κρυμμένο και έχει ίδιο χρώμα με τα χταπόδια. Αν σας φαίνεται εύκολο, δείτε εδώ ένα ακόμα test με γάτα ανάμεσα σε κουκουβάγιες. Σίγουρα, δεν θα το λύσετε.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε το ψάρι κρυμμένο περίπου στην μέση της εικόνας προς τα αριστερά.

Το 91% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τον σκύλο μέσα στις αγελάδες μέσα σε 5 δεύτερα! Εσείς;

Μπορείτε να βρείτε έναν σκύλο ανάμεσα σε ένα κοπάδι πιτσιλωτές αγελάδες μέσα σε 5 δευτερόλεπτα; Η πλειοψηφία των ανθρώπων αδυνατεί να λύσει αυτό το τεστ παρατηρητικότητας!

Ο Ούγγρος καρτουνίστας Γκέργκελι Ντούντας τρέλανε το διαδίκτυο κρύβοντας ένα πάντα ανάμεσα σε χιονάνθρωπους. Και η νέα αυτή τάση δεν φαίνεται να σταματά, αφού το διαδίκτυο ψάχνει να βρει έναν νέο κρυμμένο χαρακτήρα. Ακόμα ένα τεστ που θα σας σπάσει το κεφάλι, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει πολλά για τον χαρακτήρα σας, είναι αυτό εδώ με το λιοντάρι και την ζέβρα!

Η αγροτική εταιρία Tama, η οποία δημιούργησε τον γρίφο, έκρυψε έξυπνα τον σκύλο ανάμεσα στις αγελάδες. Ο σκύλος και οι γάτες έχουν παρόμοια χρώματα, ενώ τα άσπρα αυτιά του μοιάζουν με κέρατα. Όσοι έχουν καλό μάτι θα καταφέρουν εντοπίσουν τον σκύλο στην τέταρτη σειρά, κρυμμένο δίπλα στην τέταρτη αγελάδα από τα δεξιά.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share