Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα ζήτησε από την αισθητικό της να της κάνει οβάλ νύχια - Μόλις είδε το αποτέλεσμα έπαθε σοκ

Τι έγινε στη συνέχεια;

8 Μαρτίου 2020 12:38
Γυναίκα ζήτησε από την αισθητικό της να της κάνει οβάλ νύχια - Μόλις είδε το αποτέλεσμα έπαθε σοκ

Μια γυναίκα τρομοκρατήθηκε όταν η αισθητικός της πήρε το αίτημα της για οβάλ νύχια στην κυριολεξία. Δεν φαντάζεστε τι της έκανε.

Η Έμμα πήγε σε ένα κέντρο αισθητικής για να κάνει μανικιούρ, αλλά κατέληξε με γυαλιστερό ημιμόνιμο να καλύπτει όλη την άκρη των δαχτύλων της. Ευτυχώς η θεία της, που είναι μανικιουρίστ, έσωσε την κατάσταση, αφού πρώτα κοινοποίησε φωτογραφία στο Facebook.

"Αυτό συνέβη σε πελάτισσα μου όταν πήγε σε διαφορετικό κέντρο αισθητικής χωρίς να κάνει έρευνα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου, γι’αυτό τράβηξα φωτογραφία. Πλήρωσε 35 λίρες γι’αυτό", έγραψε. Η φωτογραφία έχει γίνει viral και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 10.000 φορές.

Η Έμμα είπε: "Δεν έδινα προσοχή, γιατί μιλούσαμε για τις εμπειρίες μου στην Τουρκία, αφού μόλις γύρισα από διακοπές κι έτσι βγήκα από το κέντρο και πήγα κατευθείαν στο αυτοκίνητο μου και σκέφτηκα τι στο καλό είχε κάνει!" "Ήμουν τρομοκρατημένη, κι έτσι πήγα στο κέντρο αισθητικής της ξαδέρφης της μαμάς μου για να μου κάνει τα φρύδια και τρομοκρατήθηκε κι εκείνη, αφού είναι μανικιουρίστ η ίδια."

Πολλοί σχολίασαν την φωτογραφία:

"Θεέ μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε αυτό!"

"Τι στο καλό; Δεν μπορώ να σταματήσω να τα κοιτάζω."

Ευτυχώς, η Άνγκελα, η οποία είπε ότι η ανιψιά της ντρεπόταν να πει οτιδήποτε, κατάφερε να σώσει την κατάσταση, βγάζοντας το ημιμόνιμο και βάφοντας τα νύχια της με άλλο χρώμα. "Ήταν ψεύτικα νύχια με ημιμόνιμο. Ο αισθητικός χρησιμοποίησε το νύχι και μετά το έβαψε. Όταν τα έβγαλα, παρατήρησα ότι δεν είχε κόψει τα πετσάκια, κι έτσι έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική καθώς τα έβγαζα. Τα πετσάκια της ήταν πολύ σκληρά και ερεθισμένα", είπε.

"Είναι τα χειρότερα νύχια που έχω δει. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Συνήθως είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου", πρόσθεσε. Η Έμμα είπε: "Ζήτησα στρογγυλά νύχια, όχι κύκλους!" Γενικά, προσπαθήστε να μη βάφετε συνεχώς τα νύχια σας, διότι όπως θα δείτε εδώ τα βερνίκια δημιουργούν θέματα στην υγεία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share