Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό: Η άτυχη κοπέλα πήγε να ταΐσει έναν καρχαρία - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Σοκ!

28 Φεβρουαρίου 2020 17:25
Τρομακτικό: Η άτυχη κοπέλα πήγε να ταΐσει έναν καρχαρία -  Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Αυτή είναι μία ανατριχιαστική στιγμή που μια κοπέλα πήγε να ταΐσει καρχαρία, αλλά αυτό που ακολουθεί ανατριχιάζει.

Σίγουρα θα το θυμάται για πολύ καιρό η 34χρονη Melissa αυτό το περιστατικό Η γυναίκα στην προσπάθειά της να ταΐσει με το χέρι έναν καρχαρία, λίγο έλειψε να γίνει η ίδια το φαγητό του!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο καρχαρίας την άρπαξε και την τράβηξε στο νερό. Το μόνο που θυμάται η Brunning ήταν ο φόβος που την κυρίευσε ότι έχει χάσει το δάχτυλό της.

Μάλιστα, όπως είπε δεν τολμούσε καν να το κοιτάξει όταν την έβγαλαν από το νερό. Για καλή της τύχη δεν έχασε το δάχτυλό της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που προσπάθησε να ταΐσει με το χέρι τον καρχαρία.

Η 34χρονη υπέστη μόλυνση και χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις, ενώ το δόντια του καρχαρία κατάφεραν να της ραγίσουν το κόκκαλο.

Το παραπάνω περιστατικό επιβεβαιώνει πως κάποια πλάσματα και ειδικότερα οι καρχαρίες μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι όπως και αυτός που όρμηξε σε έναν δύτη.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο άνδρας πήρε την κάμερα και κατέγραψε τη βουτιά του. Ωστόσο μέσα στο νερό τον περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης!

Ο άνδρας της φωτογραφίας, θέλησε να κάνει μια βουτιά από έναν βράχο! Ωστόσο, πριν πέσει πήρε μαζί του μια κάμερα, η οποία κατέγραψε κάτι τρομακτικό!

Μετά τον άνδρα που έγινε ρεζίλι αφήνοντας την κάμερα του υπολογιστή ανοιχτή, είδαμε αυτόν τον άνδρας ο οποίος κατατρόμαξε όταν έπεσε μέσα στη θάλασσα. Συνέβη το χειρότερο που μπορεί να συναντήσεις μετά από μια βουτιά!

Συγκεκριμένα ένας άνδρας πήδηξε από έναν βράχο στον Κόλπο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας φορώντας… μια GoPro κάμερα…. Μέσα στο νερό όμως, τον περίμενε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη! Ειδικότερα τον περίμενε ένας... καρχαρίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share