Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καρχαρίας ορμάει να ξεσκίσει το κεφάλι δύτη με τη συνέχεια να σοκάρει...! (Video)

Ανατριχιαστικό!

27 Φεβρουαρίου 2020 15:27
Καρχαρίας ορμάει να ξεσκίσει το κεφάλι δύτη με τη συνέχεια να σοκάρει...! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρχαρίας παραλίγο να ξεσκίσει το κεφάλι δύτη και να γλιτώνει παρά τρίχα από τα σαγόνια του θαλάσσιου θηρευτή. Ενώ, σοκ προκαλεί η είδηση για τον άνθρωπο που κατασπαράχθηκε από καρχαρία και αναγνωρίστηκε μόνο από την βέρα του!

Μόνο για λίγο δεν κατάφερε ο καρχαρίας να αρπάξει το κεφάλι του άντρα, που δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, λόγω της χαμηλής ορατότητας στο βυθό.

Ευτυχώς, ο δύτης είδε τον καρχαρία τελευταία στιγμή και πρόλαβε να σκύψει λίγο πριν το μεγαλοπρεπές σαρκοβόρο προλάβει να μπήξει τα δόντια του στο κεφάλι του άντρα.

Μετά το τρομακτικό τετ α τετ, ο δύτης συνέχισε να παρατηρεί τον καρχαρία, ενώ ο τεράστιος υποβρύχιος κυνηγός συνέχισε το κολύμπι του αδιάφορο, αναζητώντας νέα λεία.

Αυτός ο άνδρας πήρε την κάμερα και κατέγραψε τη βουτιά του. Ωστόσο μέσα στο νερό τον περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης!

Ο άνδρας της φωτογραφίας, θέλησε να κάνει μια βουτιά από έναν βράχο! Ωστόσο, πριν πέσει πήρε μαζί του μια κάμερα, η οποία κατέγραψε κάτι τρομακτικό!

Μετά τον άνδρα που έγινε ρεζίλι αφήνοντας την κάμερα του υπολογιστή ανοιχτή, είδαμε αυτόν τον άνδρας ο οποίος κατατρόμαξε όταν έπεσε μέσα στη θάλασσα. Συνέβη το χειρότερο που μπορεί να συναντήσεις μετά από μια βουτιά!

Συγκεκριμένα ένας άνδρας πήδηξε από έναν βράχο στον Κόλπο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας φορώντας… μια GoPro κάμερα…. Μέσα στο νερό όμως, τον περίμενε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη! Ειδικότερα τον περίμενε ένας... καρχαρίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share