Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

12+1 χρήσεις του καφέ που θα σας «λύσουν τα χέρια» (Video)

Τις γνωρίζατε;

27 Φεβρουαρίου 2020 14:29
12+1 χρήσεις του καφέ που θα σας «λύσουν τα χέρια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο προτιμούν τον καφέ περισσότερο από κάθε άλλο ρόφημα, ενώ έχει και 12+1 χρήσεις που θα σας λύσουν τα χέρια!

Εσπρέσο, με ή χωρίς γάλα, ζεστός, παγωμένος, ο καφές είναι απολαυστικός και προσφέρει άμεση τόνωση στον οργανισμό, ενώ η τακτική αλλά με μέτρο κατανάλωσή του έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Εκτός από ρόφημα όμως, ο καφές μπορεί να είναι η λύση σε μία σειρά ζητημάτων από την αντιμετώπιση της δυσοσμίας του ψυγείου μέχρι τη μείωση της κυτταρίτιδας!

Προσθέτει αλεύρι στον στιγμιαίο καφέ. Μόλις το δείτε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να το κάνετε αμέσως (video)

Προσθέτει αλεύρι στον στιγμιαίο καφέ. Μόλις το δείτε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να το κάνετε αμέσως

Βλέπετε, σε αντίθεση με τη μαγειρική, η παρασκευή ενός γλυκού απαιτεί ιδιαίτερη πειθαρχία στις δοσολογίες και την παρασκευή. Ωστόσο, το Athensmagazine.gr σας έχει δείξει και τι συμβαίνει αν βάλετε αλάτι στον καφε!

Η ζαχαροπλαστική, λοιπόν, θέλει ταλέντο, μεράκι κι αρκετό ελεύθερο χρόνο.Τι γίνεται, όμως, όταν δεν είμαστε γκουρού στην κουζίνα;

Κι όταν επιπρόσθετα δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο να σπαταλήσουμε φορώντας την ποδιά; Θα έλεγε κανείς πως τα έτοιμα γλυκά του ζαχαροπλαστείου είναι η λύση για ένα τέτοιο πρόβλημα. Αλλά δεν είναι. Αφενός γιατί δε συμφέρει την τσέπη μας κι αφετέρου γιατί ποτέ δεν μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα αυτού που θα αγοράσεις.

Γιατί, λοιπόν, να μην έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε ένα νόστιμο, οικονομικό και γρήγορο χειροποίητο γλυκό; Αυτό σκέφτηκε η σεφ Gemma Stafford κι αποφάσισε να ανεβάσει ένα διαφωτιστικό βίντεο στο διαδίκτυο. Εκεί, δείχνει βήμα προς βήμα πως μπορούμε να φτιάξουμε 5 εύκολα γλυκά στο φούρνο μικροκυμάτων μας! Πρόκειται για νόστιμα κέικ που χωρούν στο φλυτζάνι του καφέ μας!

Προμηθευτείτε, λοιπόν, μερέντα, φρούτα, στιγμιαίο καφέ, αλεύρι και παγωτό κι αφεθείτε να δημιουργήσετε το γλυκό που τραβά η όρεξη σας. Έχετε 5 επιλογές. Ποια ή καλύτερα ποιες θα διαλέξετε;

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share