Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσέβαλε την γυναίκα του χωρίς κανέναν λόγο - Η εκδίκησή της; Θα την θυμάται για όλη του τη ζωή

Δεν θα το πιστεύετε!

26 Φεβρουαρίου 2020 09:05
Προσέβαλε την γυναίκα του χωρίς κανέναν λόγο - Η εκδίκησή της; Θα την θυμάται για όλη του τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα πήρε εκδίκηση από τον άντρα της με τον πιο έξυπνο τρόπο, αφού εκείνος την είχε προσβάλει χωρίς λόγο αυτή βρήκε να του κάνει κάτι που θα θυμάται να κάνει όλοι του τη ζωή!

O άντρας αυτός έκανε το λάθος να αποκαλέσει την γυναίκα του παρασκευάστρια σάντουιτς.
Το άλλο του μισό δεν το θεώρησε αστείο, αλλά του έφτιαξε ένα σάντουιτς. Ένα σάντουιτς εκδίκησης…Την επόμενη μέρα, όταν ο άντρας δάγκωσε το μεσημεριανό του, ανακάλυψε ότι το σάντουιτς ήταν τυλιγμένο σε πλαστικό.

Επίσης, του είχε αφήσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο περιτύλιγμα…
Να ένας τρόπος να περάσει το μήνυμα της! Φαίνεται ότι έχουν και οι δύο αίσθηση του χιούμορ, αλλά μάλλον ο άντρας θα πρέπει να αρχίσει να φτιάχνει μόνος του τα σάντουιτς του…

Όταν ήταν 10 ετών ήταν ερωτευμένοι- Μετά από 33 χρόνια έγιναν φίλοι στο Facebook και...

Οι παιδικοί αγαπημένοι που ως παιδιά ηλικίας 10 ετών μετά την επανασύνδεση στο Facebook μετά από 33 χρόνια αποκάλυψαν κάτι συνταρακτικό. Διαβάστε την ιστορία στο Athensmagazine.gr

Ο Ντάρεν Άρθουρ , 45 ετών, και η Κέλι Τσίβερς, 45 ετών, από την Milton Keynes, ήταν στην ίδια τάξη στο δημοτικό σχολείο και έγιναν ζευγάρι στην ηλικία των 10 ετών και είχαν πραγαμτική αγάπη.

Έχασαν επαφή αφού η οικογένεια του Ντάρεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, αλλά επανασυνδέθηκε 33 χρόνια αργότερα, όταν η Κέλι τον ανακάλυψε στο Facebook. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και μας συγκινούν, όπως και αυτό το ζευγάρι που θα δείτε εδώ, αν και είναι λίγο περίεργοι.

Και αφού συμφώνησαν να συναντηθούν, το ζευγάρι γρήγορα ερωτεύτηκε και τώρα σχεδιάζει να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο.

Βρίσκονταν στην ίδια τάξη στο δημοτικό σχολείο για δύο χρόνια και ερωτεύτηκαν όταν ήταν 10 χρονών. Αυτή η αθώα αγάπη της εφηβικής ηλικίας ξαναφούντωσε 33 χρόνια μετά.

Ο Ντάρεν αποκάλυψε: «Πήγαινα για να την πάρω από το σπίτι όταν ήταν μικρή. Θυμάμαι ότι η μαμά της πάντα μου έδινε χυμό πορτοκαλιού όταν την περίμενα.

«Ήμασταν ζευγάρι όπως μπορείτε να είστε σε εκείνη την ηλικία - πρέπει να είμαστε περίπου 10 ή 11.

«Απλά θυμάμαι πάντα να βγαίνω μαζί της."

Μέσα στα χρόνια και οι δύο τους είχαν παντρευτεί με άλλους, αλλά και οι δύο βρέθηκαν διαζευγμένοι το 2015.

«Δεν είχαμε κινητά τηλέφωνα ή το διαδίκτυο όταν βρισκόμασταν στο σχολείο, έτσι απλά έχασα την επαφή και δεν ξαναδημιουργήσαμε την ζωή μας από την αρχή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share