Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζευγάρια είναι ό,τι πιο περίεργο έχεις δει σήμερα! (photo)

Απίστευτες εικόνες!

13 Οκτωβρίου 2019 14:54
Αυτά τα ζευγάρια είναι ό,τι πιο περίεργο έχεις δει σήμερα! (photo)

Αυτά τα ζευγάρια δείχνουν ότι η αγάπη είναι τυφλή μερικές φορές, είναι ό,τι πιο περίεργο έχεις δει σήμερα!

Σημασία έχει ότι αγαπούν ο ένας τον άλλον παρά τις διαφορές τους, την ομορφιά τους το μέγεθος τους και άλλα πολλά…

Τα παρακάτω ζευγάρια είναι σίγουρα η απόδειξη ότι η αγάπη είναι τυφλή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δημοσίευσαν το δαχτυλίδι αρραβώνων τους στο Facebook, αλλά το μετάνιωσαν αμέσως! Ο λόγος; (video)

Δημοσίευσαν το δαχτυλίδι αρραβώνων τους στο Facebook, αλλά το μετάνιωσαν αμέσως...

Στις μέρες μας, είναι κοινότοπο πλέον οι περισσότεροι να μοιράζονται υπερβολικά πολλές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικές φορές όμως, αυτό μπορεί να συμβεί και τυχαία, όπως συνέβη σε ένα ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε.

Όταν η Μιράντα ανακοίνωσε μέσω Facebook την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, ξέχασε να ελέγξει το περιβάλλον της φωτογραφίας και να κόψει από τη φωτογραφία κάτι πολύ προσωπικό.

Φυσικά, οι φίλοι της το πρόσεξαν και δεν την άφησαν σε χλωρό κλαρί. Η καημένη η Μιράντα ήθελε απλά να ανακοινώσει τον αρραβώνα της, και βρέθηκε προ δημόσιας αποκάλυψης! «Τα εν οίκω μη εν δήμω,» έλεγαν σοφά οι αρχαίοι πρόγονοί μας…

Η δημοσίευσή της έγραφε:

Είμαι πραγματικά ευλογημένη σήμερα καθώς ο έρωτας της ζωής μου μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Τα λόγια δεν εκφράζουν πόσο ευτυχισμένη νιώθω και πόσο τυχερή είμαι. Δε μπόρεσε να μου δώσει ένα πραγματικό δαχτυλίδι ακόμα, αλλά αυτό που μετράει αυτό που νιώθουμε μέσα μας. Ξέρω ότι θα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί, ανεξαρτήτως των υλικών αγαθών. Να είστε εν αναμονή για την ημερομηνία του γάμου. Η μελλοντική κυρία Κελύ

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή:

«Είναι αυτό που σκέφτομαι στη γωνία;»

«Παιδιά πρέπει να κόψετε τη φωτογραφία…»

«Φαντάζομαι είναι αυτό που μετράει βαθιά μέσα μας»

«Τι είσαι και έγκυος;»

«Αγάπη μου πάρε μας τηλέφωνο. Η μητέρα σου έχει μπερδευτεί.»

«Περιμένετε…τι στο καλό λέτε όλοι; Γιατί το πιστεύετε αυτό;»

«Ααα»

«Παιδιά θα αποκτήσουμε και μωρό.»

Οικογένεια υιοθέτησε 8χρονη αλλά τελικά ήταν...ενήλικη νάνος!

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα», είπε η θετή μητέρα μετά την "λάθος" υιοθεσία. Όλα αυτά ακούγονται σαν σενάριο ταινίας τρόμου, αλλά είναι πραγματικότητα.

Δείτε επίσης:Αμερικανίδα δάγκωσε καμήλα στα... γεννητικά όργανα!

Η ιστορία που θα ακολουθήσει έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ταινία τρόμου. Ένα ζευγάρι στην Ιντιάνα κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την υιοθετημένη κόρη του, η οποία ήταν νάνος, αφού άλλαξε την ηλικία της από 8 σε 22 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι –που ονομάζεται Ναταλία και είναι από την Ουκρανία- ήταν μόλις 11 ετών όταν οι Μπαρνετς την εγκατέλειψαν.

«Είναι ενήλικη και προσπάθησε να μας σκοτώσει»
Η Κριστίν, η θετή μητέρα του κοριτσιού, αρνείται τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και λέει ότι αυτή και ο Michael ήταν θύματα μιας απάτης, δηλώνοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη κοινωνιοπαθής που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

«Μιλούσε σαν 7χρονο για να μας μπερδέψει»
Παράλληλα ανέφερε πως το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, αλλά αρχικά μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει. Μάλιστα, η θετή μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ναταλίας, οι οποίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.
Σύμφωνα με το αρχικό της πιστοποιητικό γεννήσεως είναι 9 ετών, αλλά το δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.
Κατά την μητέρα, η Ναταλία προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε, μάλιστα, πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Barnett. «Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».

«Έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες»
«Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε και συνέχισε: «Πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί».

«Την έκανα μπάνιο και παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τρίχα. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παιδί», πρόσθεσε. Ακόμη, η Ναταλία απέφευγε να παίζει με κούκλες και παιχνίδια και λίγο καιρό μετά χρησιμοποιούσε περίπλοκο λεξιλόγιο που δεν ήταν της ηλικίας της, όπως ισχυρίζεται η μητέρα.

Πρόκειται για μία υπόθεση ακριβώς ίδια με την ταινία «Οrphan» στην οποία ένα ανυποψίαστο χριστιανικό ζευγάρι υιοθετεί ένα αξιολάτρευτο μικρό κορίτσι και στην συνέχεια ανακαλύπτουν πως είναι μια μεγάλη γυναίκα δολοφόνος που μεταμφιέζεται σε παιδί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share