Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ένας άνδρας έβλεπε μελανιές πάνω στην 85χρονη ηλικιωμένη μητέρα του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα τον σόκαρε

Σοκ!

20 Φεβρουαρίου 2020 08:15
Ένας άνδρας έβλεπε μελανιές πάνω στην 85χρονη ηλικιωμένη μητέρα του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα τον σόκαρε

Η ηλικιωμένη γιαγιά της φωτογραφίας, είχε πάνω της κάθε μέρα μελανιές. Μόλις τα είδε ο γιος της ανησύχησε και τοποθέτησε κρυφή κάμερα. Αυτό που κατέγραψε τον... πάγωσε.

Αυτή η γιαγιά ζούσε σε γηροκομείο γιατί το παιδί της δεν είχε τον χρόνο να την προσέχει. Ωστόσο, απ ότι φάνηκε εκεί δεν την πρόσεχαν.

Τα γηροκομεία υποτίθεται ότι εξυπηρετούν ηλικιωμένα άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητα τους. Έχουν ανάγκη κάποιον να τους ταΐζει και να τους φροντίζει σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είναι κι αυτοί άνθρωποι και έτσι πρέπει να τους συμπεριφέρονται.

Πρόσφατα υπήρξαν κάποια παράξενα περιστατικά στο γηροκομείο όπου μένει η μητέρα του Καμίλ. Η μητέρα του αλλά και άλλοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν κακοποιημένοι και με μελανιές. Στην αρχή υποπτεύθηκε ότι οι άλλοι έκαναν κακό στην μητέρα του. Μετά έμαθε την φριχτή αλήθεια.

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν είδε τις μελανιές της 85χρονης μητέρας του. Είχε ακόμη και μαυρισμένο μάτι πάνω από μια φορές. Αυτό αποκλείεται να συνέβαινε συνεχώς εξαιτίας των άλλων ηλικιωμένων. Τότε ο Καμίλ αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του και ανακάλυψε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν σοκαριστικό, καθώς ανακάλυψε ότι η μητέρα του κακοποιούνταν από άλλους ηλικιωμένους αλλά και από το προσωπικό του γηροκομείου! Το βίντεο δείχνει άλλους ηλικιωμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο της μητέρας του και να παίρνουν τα πράγματα της, ωστόσο δεν είναι αυτό το σοκαριστικό σημείο.

Ένα μέλος του προσωπικού φύσηξε την μύτη του στα σεντόνια της και μετά έστρωσε το κρεβάτι με αυτά τα σεντόνια! Το πιο συνταρακτικό κομμάτι στο βίντεο είναι όταν ένα μέλος του προσωπικού κακοποίησε σωματικά την μητέρα του. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Όπως θα δείτε εδώ μια νοσοκόμα χτυπούσε τη γιαγιά που πρόσεχε στο σπίτι της.

Ο Καμίλ είναι σοκαρισμένος με αυτά που είδε και έδειξε το βίντεο στον διευθύνοντα σύμβουλο του γηροκομείου. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Βασισμένος σε αυτά που βλέπω στην προκαταρκτική έρευνα, είναι εντελώς απαράδεκτο και θα διασφαλίσω ότι θα ληφθούν πράξεις ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους κακοποίηση στο μέλλον.»

«Πιστεύω πως ήταν αηδιαστικό», είπε η επιστημονική διευθύντρια. «Πιστεύω ότι ήταν αισχρό αυτό που έκαναν σε αυτή την γυναίκα και αν ήταν παιδί ή κάποιος νεότερος, δεν θα είχαν γλιτώσει.»

Η γιαγιά δεν ήξερε ότι της είχαν βάλει κρυφή κάμερα! Μόλις δείτε τι κάνει όταν βγαίνει από το αμάξι, θα πάθετε σοκ!

Αυτή η γιαγιά δεν ήξερε ότι της είχαν βάλει κρυφή κάμερα! Μόλις δείτε τι κάνει όταν βγαίνει από το αμάξι, θα πάθετε σοκ!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω την κάμερα τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share