Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Έτριψε με μαγιονέζα τον τοίχο... Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Ευφυέστατο!

18 Φεβρουαρίου 2020 14:08
Απίστευτο: Έτριψε με μαγιονέζα τον τοίχο... Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει βρεθεί αντιμέτωπος με λεκέ στο σπίτι του που να μην τον κάνει να σοκαριστεί. Τα παιδιά έχουν ένα μαγικό τρόπο να λερώνουν τα πιο απίθανα μέρη με τα πιο απίθανα υλικά. Γενικά τα παιδάκια φημίζονται για τα... καμώματά τους. Πριν πανικοβληθείτε προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να καθαρίσετε ακόμη και τον πιο επίμονο λεκέ!

Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας δείχνει διάφορα μικρά μυστικά για το σπίτι σας, έτσι και σήμερα θα σας δείξουμε ένα κόλπο με... μαγιονέζα!

Αυτή η γυναίκα στο παρακάτω βίντεο τρίβει μαγιονέζα πάνω στον τοίχο που έχουν ζωγραφίσει με κηρομπογιές τα παιδιά της και οι μουντζούρες ως εκ θαύματος εξαφανίζονται! Δείτε το βίντεο και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Ρίχνει μαγειρική σόδα στους τοίχους και... Όταν δείτε τι συμβαίνει τρίβετε τα μάτια σας!

Ρίχνει μαγειρική σόδα στους τοίχους και αν δείτε τι συμβαίνει τρίβετε τα μάτια σας

Η μαγειρική σόδα εκτός από πολύτιμο εργαλείο στην κουζίνα, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη σε διάφορες δουλειές και να λύσει τα χέρια σε καθημερινά μικροπροβλήματα. Έριξε μαγειρική σόδα μέσα στην κατσαρόλα και ξεκίνησε να τρίβει. Αυτό που έγινε μετά είναι απίστευτο!

Δείτε παρακάτω μερικές έξυπνες χρήσεις της που μπορεί να μην γνωρίζατε…

1. Καθάρισμα των τοίχων

Αν έχετε λεκέδες ή σημάδια από ζωγραφιές στους τοίχους σας, η λύση είναι απλή. Βάλτε μαγειρική σόδα στο βρεγμένο σφουγγάρι και τρίψτε για να έχετε και πάλι καθαρούς τοίχους.

2. Η λύση στα παπούτσια που μυρίζουν

Πασπαλίστ τους πάτους με λίγη μαγειρική σόδα, αφήστε όλο το βράδυ και αφού τινάξετε την επόμενη μέρα τα παπούτσια δεν θα μυρίζουν άσχημα πια.

3. Καθαρό πλυντήριο

Μια φορά το μήνα δοκιμάστε να κάνετε μια πλύση με νερό και σόδα για να καθαρίσει ο κάδος και οι σωληνώσεις από τη μούχλα και την βρωμιά.

4. Σόδα για καθαρά πλακάκια

Αν θέλετε να γυαλίζουν ακόμη και οι αρμοί ανάμεσα στα πλακάκια, ανακατέψτε ζεστό νερό και σόδα και τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα τους αρμούς.

2+1 χρήσιμα αντικείμενα που πρέπει να έχετε κάτω από τον νεροχύτη σας!

Το θέμα της οργάνωσης και της καθαριότητας στο σπίτι για μια γυναίκα είναι το σημαντικότερο γι' αυτό και σε κάθε χώρο του σπιτιού υπάρχουν και τα ανάλογα προϊόντα τακτοποιημένα όπως και όπου πρέπει. Το Athensmagazine.gr παλαιότερα σας είχε δείξει και τρόπους για να οργανώσετε την κουζίνα σας με γυάλινα βαζάκια.

Ένας χώρος που είναι πραγματικά σωτήριος είναι αυτός κάτω από τον νεροχύτη μας. Είτε έχεις ντουλάπι είτε ράφια, εκεί μπορείς να κρατάς όλα τα must αντικείμενα της κουζίνας και του σπιτιού γενικότερα.


Ποια είναι αυτά όμως που είναι σούπερ χρήσιμα; Και δεν εννοούμε τα κλασσικά που ήδη γνωρίζεις (καθαριστικά κτλ.).

Σου έχουμε λοιπόν μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να έχεις εύκαιρα κάτω από τον νεροχύτη σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά:

Αιθέρια έλαια

Αν έχεις ποντίκια ή έντομα, αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα και ο κέδρος είναι εντομοαπωθητικά. Βάλτα στον χώρο σου και εκτός του ότι θα μυρίζουν υπέροχα, θα απομακρύνουν τους απρόσκλητους επισκέπτες.


Βότκα

Δεν εννοούμε μόνο για να την πιεις! Η βότκα καθαρίζει το γυαλί ενώ μπορεί να απολυμάνει το μπάνιο και να απομακρύνει τους λεκέδες από το χαλί.

Κάδος

Ένα καλάθι είναι πάντα χρήσιμο, πόσο μάλλον στην κουζίνα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πολλούς σκοπούς. Εκτός από σκουπίδια, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να κρατάς τα πράγματά σου ασφαλή από διαρροές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share