Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

87χρονη γιαγιά ραγίζει καρδιές με αυτό που κάνει. Μόλις μάθετε θα σοκαριστείτε!

Συγκινητικό!

13 Φεβρουαρίου 2020 10:08
87χρονη γιαγιά ραγίζει καρδιές με αυτό που κάνει. Μόλις μάθετε θα σοκαριστείτε!

Οι γιαγιάδες είναι πάντα τα άτομα που θέλουν να φροντίζουν, να περιποιούνται και να προσέχουν τους γύρω τους με κάθε δυνατό τρόπο, είτε αυτό είναι ένα πιάτο φαγητό, είτε ένα ζεστό ρόφημα όταν είμαστε άρρωστοι, είτε ακόμα και να γιατροπορεύσουν τα δικά τους πρόσωπα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη γιαγιά αυτή. Είναι γιατρός, συγκεκριμένα χειρουργός και ακόμη κι αν έχει φτάσει τα 87 δεν θέλει να αφήσει την επιστήμη της. Νιώθει πως κατά αυτόν τον τρόπο βοηθάει και προσφέρει στους συνανθρώπους της.

Η πιο ηλικιωμένη γυναίκα χειρουργός της Ρωσίας, η Άλα Λεβουσκίνα είναι ήδη 87 ετών, αλλά δεν βιάζεται να συνταξιοδοτηθεί και εξακολουθεί να κάνει πάνω από εκατό εγχειρήσεις το χρόνο. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη γιαγιά που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό μιας και λίγο καιρό πριν το Athensmagazine.gr σας είχε συστήσει την 92χρονη γιαγιά influencer με τα 4 εκ. followers. Το πιο εντυπωσιακό στην καριέρα της ότι για όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει πεθάνει κανένας ασθενής. Η κυρία Άλα λατρεύει τη δουλειά της και το αποτέλεσμα την δικαιώνει.

70χρονη γιαγιά καπνίζει κάνναβη - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους

Μια 70χρονη γιαγιά καπνίζει κάνναβη για πέντε δεκαετίες. Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα.

Μετά την γιαγιά που έφαγε από το κέικ κάνναβης του εγγονού της και την άκουσε, γνωρίσαμε την Κάρολ από το Βανκούβερ, που πέταξε “όλα τα χάπια της” και ξεκίνησε το κάπνισμα μαριχουάνας. Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν για την αρθρίτιδά, την ισχιαλγία και την αϋπνία της.

Η ίδια ξεκίνησε μια εκστρατεία για τη νομοθεσία της χρήσης κάνναβης στον Καναδά με την ομάδα "Grannies for Green", από τότε που ο γιος της τιμωρήθηκε στο σχολείο επειδή κάπνιζε μαριχουάνα και ενθαρρύνει τους άλλους χρήστες να μην κρύβονται. Είπε χαρακτηριστικά : “Πρέπει να βοηθήσουμε τους ηλικιωμένους να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.” “Η κάνναβη σας βοηθά να ξεπεράσετε το άγχος της καθημερινής ζωής και να σταματήσετε να ανησυχείτε για ανούσια πράγματα.”

Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η κάνναβη δεν επηρεάζει το IQ των εφήβων και ότι θα μπορούσε ακόμη και να αποτρέψει την ψυχική διαταραχή των πασχόντων από τον ιό HIV, ωστόσο, μια έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι η μαριχουάνα αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης διπολικής διαταραχής, ψύχωσης και θανάτων που σχετίζονται με την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η κ. Κάρολ η οποία φυτεύει κάνναβη στον κήπο της, φτιάχνει διάφορα φάρμακα με αυτό το φυτό. Είπε: “Πέταξα όλα τα χάπια μου. Μπέρδευαν την ομιλία μου και επηρέαζαν την ισορροπία μου. Τώρα χρησιμοποιώ λίγο συμπυκνωμένο έλαιο το οποίο χαλαρώνει, καταπραΰνει και προστατεύει από τις ασθένειες.” “Ένας ζεστός καφές με κάνναβη κάνει καλό στην αρθρίτιδα, τον πόνο και την αϋπνία.”

“Εισπνέω λίγη κάνναβη για την ισχιαλγία και μετά μπορώ να περπατήσω… Τρώω υγιεινά τρόφιμα, περπατάω καθημερινά, κάνω γιόγκα, λίγο διαλογισμό και γράφω.”

“Πρέπει να βοηθήσουμε τους ηλικιωμένους να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.” “Η κάνναβη σας βοηθά να ξεπεράσετε το άγχος της καθημερινής ζωής και να σταματήσετε να αγχώνεστε για μικρά πράγματα.”

Η ίδια άρχισε να χρησιμοποιεί κάνναβη όταν ήταν 17 ετών. Από τότε, συμμετέχει σε δράσεις για την αλλαγή του νόμου. Είπε: “Έχω αφιερωθεί στην αλλαγή της νομοθεσίας για τους χρήστες κάνναβης. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα.”

“Δεν είμαι μια συνηθισμένη γιαγιά. Θα ψήσω μπισκότα το πρωί, θα απολαύσω έναν καφέ με εκχύλισμα κάνναβης και θα πάρω τον σκύλο μου για μια βόλτα κοντά στον ποταμό.”

Τέλος είπε: “Είναι πολύ νωρίς για του εξηγήσω τη χρήση της κάνναβης. Άλλωστε, δεν θα έδινα κάνναβη σε έφηβο πριν την ηλικία των 19 ετών.”

60χρονη γιαγιά ένιωθε άσχημα με το κεφάλι της. Μια μέρα όμως ξύπνησε και έκανε κάτι απίστευτο!

Μετά την ιστορία με την ανάπηρη γιαγιά, διαβάσαμε για μια 60χρονη γιαγιά, η οποία ένιωθε άσχημα με το κεφάλι της και κάθε βράδυ έκλαιγε. Όμως, ένα πρωινό, πήρε την καλύτερη απόφαση της ζωής της.

Ο λόγος για την 60χρονη Ανν ΜακΝτόναλντ, η οποία απέδειξε πως δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά για να δείχνεις ωραία. Η γιαγιά από το Εδιμβούργο πάσχει από αλωπεκία και τα τελευταία τρία χρόνια έχει χάσει τα μαλλιά της.

H απώλεια των μαλλιών, πείραξε πολύ την Ανν, η οποία είχε πει "αισθανόμουν όλο και περισσότερη κατάθλιψη, επειδή δεν είχα καθόλου μαλλιά" και συμπλήρωσε: "Ένιωθα τόσο άσχημη με το καραφλό κεφάλι, που κάποιες φορές ξάπλωνα στο κρεβάτι και έκλαιγα."

Η Ανν πειραματίστηκε με καπέλα και περούκες, αλλά "δεν ήταν καλά" όπως είπε. Βρέθηκε μπροστά στην τέλεια λύση, όταν είδε στο ίντερνετ μία φωτογραφία από μία γυναίκα με τατουάζ σε όλο της το κεφάλι.

"Συνειδητοποίησα πως αυτό ήθελα" δηλώνει ενθουσιασμένη η ΜακΝτόναλντ, που σημειώνει πως η ιδέα για κάποιου είδους τατουάζ τριβέλιζε το μυαλό της αρκετό καιρό πριν. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ώριμη γυναίκα να κάνει μια τέτοια κίνηση, καθώς μια 79χρονη γιαγιά έκανε τατουάζ για έναν τρομερό λόγο.

Τρία καταστήματα τατουάζ απέρριψαν την Ανν, αλλά τελικά βρήκε τον καλλιτέχνη που θα το έκανε. Το τατουάζ της Ανν ολοκληρώθηκε σε 12 ώρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share