Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ήταν μικρός τα δόντια του πετάγονταν προς τα έξω και τον φώναζαν "κουνέλι"...Χρόνια μετά παίρνει την εκδίκησή του!

Άλλος άνθρωπος!

11 Φεβρουαρίου 2020 16:05
Όταν ήταν μικρός τα δόντια του πετάγονταν προς τα έξω και τον φώναζαν

Από όταν ήταν μικρός τα δόντια του ξεκίνησαν να πετάγονται προς τα έξω. 5 χρόνια πριν, το αγόρι από το Christchurch της Νέας Ζηλανδίας με το όνομα Έβαν Χίλ ήταν το «παιδί κουνέλι». Σήμερα, παίρνει την εκδίκηση του με την νέα του εικόνα!

Το ψευδώνυμο που του έδωσαν τα άλλα παιδιά για να τον πειράζουν. Το σκληρό αυτό ψευδώνυμο του δόθηκε λόγω των πολύ μεγάλων μπροστινών δοντιών του.

Τα μπροστινά του δόντια ήταν τόσο μεγάλα που δεν μπορούσε να κλείσει εντελώς το στόμα του, αλλά οι γονείς του δεν είχαν τα χρήματα για να διορθώσουν το πρόβλημα του γιου τους. Το πρόβλημα του δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο αυτού του παιδιού που γεννήθηκε χωρίς μύτη, ωστόσο το bullying τον ενοχλούσε!

Τότε ήταν που η ιστορία του βγήκε στην δημοσιότητα και η αντίδραση του κόσμου ήταν εκπληκτική. Χιλιάδες άνθρωποι από την κοινότητά του αντέδρασαν με συμπόνια και χιλιάδες δολάρια συγκεντρώθηκαν από δωρεές αγνώστων που ήθελαν να βοηθήσουν.

Οι επεμβάσεις του κόστισαν περίπου $100,000 και καλύφτηκαν εξ ολοκλήρου από δωρεές. Επιτέλους, 5 χρόνια μετά το ξεκίνημα της θεραπείας του, έβγαλε τα σιδεράκια και μας δείχνει το χαμόγελό του.

“Δεν ξέρω πού θα ήμασταν σήμερα χωρίς την γενναιοδωρία τους,’ είπε η μητέρα του Έβαν.

Δείτε την ιστορία του αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Ένας πατέρας ήθελε να κάνει δώρο στον 4χρονο γιο του αυτόν τον δεινόσαυρο...Έπαθε σοκ όμως με αυτό που συνέβη!

Αυτός ο πατέρας ήθελε να εκπληρώσει το όνειρο του γιου του και να του κάνει δώρο έναν δεινόσαυρο. Τότε του αγόρασε αυτό τον Καρνόταυρο, που είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ. Δεν περίμενε όμως την συνέχεια...Διαβάστε στο Athensmagazine.gr!

Καταλάθος παρήγγειλε έναν δεινόσαυρο που ήταν 6 μέτρα, και τον μετέφεραν στην αυλή του σπιτιού τους με γερανό. Ο πατέρας αυτός ξόδεψε σχεδόν 1000 ευρώ για αυτό τον δεινόσαυρο για τον 4χρονο γιο του, Τεό, και κατάλαβε το μέγεθός του, όταν τον έφεραν στην αυλή τους!

Αγόρασε αυτό το άγαλμα από ένα λούνα πάρκ στο Τζέρσει, που ξεπουλούσε τα παλιά παιχνίδια, αλλά δεν φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο μεγάλο. Ίσως είναι το πιο περίεργο δώρο, πιο παράξενο και από αυτό το ξεχασμένο γαμήλιο δώρο που βρήκε ένα ζευγάρι!

Μιλώντας στο FEMAIL, ο Αντρέ εξήγησε: «Δεν ήταν τυχαίο. Το μόνο λάθος ήταν εγώ νόμιζα ότι ήταν 3 μέτρα, αλλά αντ 'αυτού είναι έξι!

«Όταν είδα το μέγεθος του, γέλασα απλά και πήγα και αγόρασα μια βαριά αλυσίδα για να φτιάξω ένα λουρί. Ο Τεό ήταν ενθουσιασμένος!

«Το πάρκο ψυχαγωγίας πωλούσε τα πάντα σε έναν ιστότοπο και δεν υπήρχαν λεπτομέρειες, κανείς που να ρωτάει, απλά μια φωτογραφία μικρογραφίας».

Πέρυσι, η μητέρα του παρατήρησε ότι το πάρκο Tamba στο Τζέρσεϊ πωλούσε τα αγάλματα των δεινοσαύρων και το έστειλε στον Αντρέ ως αστείο.

«Έριξα μια ματιά και δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν είδα ότι υπήρχε ένας Carnotaur», υπενθύμισε ο πατέρας. "Αμέσως επικοινωνήσαμε μαζί τους για να εξασφαλίσουμε την πληρωμή. Απλά έπρεπε να το βρω."

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share