Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την κατάληξή του θα δακρύσετε!

Σοκαριστικό!

9 Ιανουαρίου 2020 10:26
Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την κατάληξή του θα δακρύσετε!

Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την καταληξή του θα δακρύσετε!

Ο Eli γεννήθηκε χωρίς τη μύτη, αλλά έκλεψε τις καρδιές των ανθρώπων σε όλη τη χώρα με την προσωπικότητα και τη γοητεία του. Τραγική ειρωνεία, ο Eli πέθανε μόλις δύο μήνες μετά τον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του. Δείτε στο σημείο αυτό και αυτή τη μητέρα που είδε στον υπέρηχο την μύτη του μωρού της και την κατέβαλε ο τρόμος.

Ο Eli γεννήθηκε στο νοσοκομείο South στο Foley της Αλαμπάμα με μια κατάσταση που ονομάζεται «arrhinia», δεν είχε ρινικές διαβάσεις ή κοιλίες κοιλότητας. Μόνο ένα στα 197 εκατομμύρια παιδιά έχει αυτή την κατάσταση.

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν μόνο ένα αρχείο με 30 τέτοιες περιπτώσεις. Όταν ο Eli ήταν μόλις πέντε ημερών, υποβλήθηκε σε τραχειοτομία στο νοσοκομείο παιδιών των ΗΠΑ στο Mobile. Όταν ήταν έξι μηνών, οι γονείς του χώρισαν.

Παρά τις δυσκολίες, ο Eli ήταν χαρούμενος. Ο Jeremy, ο μπαμπάς του, είπε ότι ο Eli ήταν πολύ έξυπνος και πάντα χαμογελαστός. Ο Eli θα επικοινωνούσε χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα των μωρών. Όπως και κάθε άλλο παιδί, το αγαπημένο πράγμα του Eli ήταν μπισκότα!

Ο Eli είχε μια σελίδα στο Facebook όπου χιλιάδες άνθρωποι τον ακολουθούσαν και έμαθαν για την ασθένεια του. Ο Eli συναντήθηκε με ένα άλλο παιδί που έπασχε με την ίδια ασθένεια όταν ήταν 7 μηνών

Την εποχή εκείνη το άλλο παιδί, η Tessa Evans, ήταν ηλικίας 2,5 ετών. Ο Eli πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Springhill. Ο Finch έχει ξεκινήσει μια σελίδα GoFundMe που έχει ξεπεράσει ήδη το στόχο της.

Παίρνει ένα ταμπόν και το βάζει στη μύτη της! Ο λόγος; πανέξυπνος!

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως οι παρακάτω συμβουλές είναι απευθείας από νοσοκόμες με πολύχρονη εμπειρία, που και οι ίδιες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Δεν περιορίζονται όμως μόνο σε θέματα υγείας, αλλά μπορούν να φανούν χρήσιμες και σε απλά, καθημερινά προβλήματα! Επίσης σε αυτό το σημείο δείτε και αυτό το κόλπο με το τηλεκοντρόλ και μία βίδα!

Μην ξεχάσετε και το βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου

1. Απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές με φεσκοκομμένο καφέ

2. Απομακρύνετε τους δύσκολους λεκέδες με οξιζενέ

3. Σταματήστε την αιμορραγία με ταμπόν και σερβιετάκι

Αν ματώνει η μύτη σας, αρπάξτε ένα ταμπόν, κόψτε το στη μέση και βάλτε το μαλακά στη μύτη σας (μη το σπρώξετε πολύ βαθιά!). Παρόμοια, για ανοιχτές πληγές χρησιμοποιήστε ένα σερβιετάκι.

4. Μπλοκάρετε την οσμή σας με VICKS

Ακόμη και η οδοντόκρεμα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Απλώστε ελάχιστη ποσότητα κάτω από τη μύτη σας ή πάνω στην προστατευτική μάσκα.

5. Για δύσκολους λεκέδες που έχουν στεγνώσει – όπως αίμα ή μπογιά – απλώστε πάνω τους λιπαντικό τζελ και τρίψτε απαλά

6. Αν θέλετε να ηρεμήσετε κάποιον, βάλτε τον να διπλώσει πετσέτες (ή ρούχα, δεν έχει σημασία)!

7. Αντικαταστήστε το αλάτι με λεμόνι

8. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας με οινόπνευμα για εντριβές

9. Για μικρά κοψίματα, χρησιμοποιήστε κόλλα στιγμής

Προφανώς αν το τραύμα είναι πιο σοβαρό, πρέπει αμέσως να επισκεφθείτε έναν γιατρό!

10. Αν έχετε κολλώδεις ουσίες στα χέρια σας, δοκιμάστε να απλώσετε λίγο αφρό ξυρίσματος πριν αρχίσετε να τρίβεστε σαν μανιακοί και απομακρύνετε με μαντηλάκια

Και πολλά ακόμη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share