Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστήριο: 34χρονη λεέι πως της έστειλε selfie η γιαγιά της από τον άλλον κόσμο!

Αυτά δεν γίνονται!

6 Φεβρουαρίου 2020 09:15
Μυστήριο: 34χρονη λεέι πως της έστειλε selfie η γιαγιά της από τον άλλον κόσμο!

Αυτά τα συμβάντα πραγματικά δεν γίνονται! Αυτή η 34χρονη αποκάλυψε πως της έστειλε selfie η γιαγιά της η οποία όμως δεν είναι εν ζωή αλλά της μιλά από τον άλλον κόσμο! Έχουμε ακούσει κατά καιρούς απίστευτες ιστορίες και ειδικά με ηλικιωμένες, αλλά αυτή η ιστορία ξεπερνά πραγματικά κάθε φαντασία!

Η γυναίκα με καταγωγή από την Ρουμανία ισχυρίζεται πως η επικοινωνία με τον άλλο κόσμο όχι μόνο είναι εφικτή αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό καθώς η -νεκρή- γιαγιά της της έστειλε… selfie στο κινητό!

Η 34χρονη Gina από το Scurtesti βρήκε μια φωτογραφία της γιαγιάς της από τον… άλλον κόσμο όπως ισχυρίζεται η ίδια, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

“Άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο και αμέσως είδα το πρόσωπο της”...

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Αυτή είναι η 19χρονη Jenn Miller από την Πενσυλβάνια και η γιαγιά της, Susan. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, γιατί μοιάζουν πολύ, όπως λέει η Jenn. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν μια 74χρονη μας σόκαρε με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση με ένα μικροσκοπικό μπικίνι!

«Προσπαθούμε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί, γιατί είμαστε πολύ κοντά», είπε η Jenn.

Η Jenn και η Susan σχεδιάζουν να πάνε σε έναν γάμο τον Σεπτέμβρη, έτσι η Jenn αγόρασε από την ιστοσελίδα Boohoo ένα φόρεμα.

Στην γιαγιά της άρεσε πολύ το φόρεμα. Της άρεσε μάλιστα τόσο πολύ που ρώτησε την Jenn αν μπορούσε να το δοκιμάσει. Το φόρεσε και της πήγαινε πολύ. Έτσι, ρώτησε την εγγονή της αν την πείραζε να αγοράσει το ίδιο φόρεμα για τον γάμο.

Η Susan είπε ότι το φόρεμα είναι απλά υπέροχο. «Μου αρέσει το κέντημα στα μανίκια», είπε. Δεν ήταν σίγουρη αν η εγγονή της θα ήθελε να φοράνε ίδια ρούχα στον γάμο. Εξήγησε ότι στις μέρες της ήταν ταμπού να φοράει κανείς το ίδιο φόρεμα με κάποιον άλλο σε μια εκδήλωση.

«Δεν ήθελα να το φορέσω, αν ήταν να ντραπεί», είπε. Ωστόσο, η Jenn δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το βρήκε απίθανο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έκανε δημοσίευση στο Twitter.

Η Susan έχει ήδη παραγγείλει το φόρεμα στο μέγεθος της και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι ίδια με την εγγονή της στον γάμο.
«Πιστεύω ότι είναι ωραίο. Όταν μεγάλωνα, δεν ήταν κάτι που συνέβαινε», είπε. Η Jenn είπε ότι ανυπομονεί να βγάλει φωτογραφίες με την γιαγιά της.

«Πιστεύω ότι είναι αρκετά αστείο. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη οικογένεια.»

Καλά να περάσετε!


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share