Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Βρήκαν αυτή την 19χρονη παγωμένη στους -30 βαθμούς και με 8 παλμούς το λεπτό...Τότε έγινε κάτι το ανεξήγητο!

Δεν το πίστευε κανείς αυτό που συνέβη!

5 Φεβρουαρίου 2020 21:05
Βρήκαν αυτή την 19χρονη παγωμένη στους -30 βαθμούς και με 8 παλμούς το λεπτό...Τότε έγινε κάτι το ανεξήγητο!

Όταν αυτή η 19χρονη κοπέλα βρέθηκε παγωμένη και με μόνο 8 παλμούς στο λεπτό, ήταν σίγουρο ότι το τέλος θα ήταν τραγικό για εκείνη. Έγινε κάτι όμως που η ιατρική κοινότητα αδυνατεί να εξηγήσει, ενώ πολλοί μιλούν για ένα θαύμα!

Ήταν μετά από μία παγοθύελλα όταν ο Γουάλι Νέλσον βρήκε μία 19χρονη γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως Τζέαν Χίλιαρντ να είναι παγωμένη μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του. Ο Νέλσον έβγαινε έξω όταν είδε το ανθρώπινο σώμα καλυμμένο με πάγο.

Η γυναίκα ήταν παγωμένη μέχρι θανάτου αλλά κάπως επέστρεψε στην ζωή ως εκ θαύματος. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς είχε συμβεί, αλλά η ιστορία είναι αληθινή, όπως ανεξήγητο παραμένει και στην Ελλάδα το θαύμα στο τάφο του Άγιου Παισίου!

Η Χίλιαρντ γυρνούσε με το αμάξι της προς το σπίτι της στο Lengby της Μινεσότα αφού είχε επισκεφτεί έναν φίλο. Ήταν 20 Δεκεμβρίου 1980 και χιόνιζε πολύ εκείνη την μέρα. Ενώ οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του πάγου και έπεσε σε μία τάφρο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε από την πτώση.

Η Χίλιαρντ ήξερε πως θα πάγωνε εάν έμενε εκεί. Έτσι, βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να φτάσει στο σπίτι ενός γνωστού της που ήταν αρκετά κοντά. Περπάτησε 2 μίλια παρά τους -30 βαθμού Κελσίου.Η Χίλιαρντ ήξερε πως θα πάγωνε εάν έμενε εκεί. Έτσι, βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να φτάσει στο σπίτι ενός γνωστού της που ήταν αρκετά κοντά. Περπάτησε 2 μίλια παρά τους -30 βαθμού Κελσίου.

Όταν τελικά έφτασε, τα πόδια της είχαν αρχίσει να παγώνουν και κατέρρευσε από την κούραση λίγα μέτρα από την πόρτα του. Το σώμα της πάγωσε αργά από το ψύχος στο κρύο έδαφος.

Έμεινε εκεί για έξι ώρες σε μία κατάσταση λιποθυμίας καθώς το σώμα της μετατρεπόταν σε γλυπτό. Όταν ο Νέλσον βγήκε από την πόρτα του στις 7 το πρωί, είδε την Χίλιαρντ παγωμένη και πίστεψε πως είχε πεθάνει αφού το πρόσωπό της έμοιαζε με φάντασμα.

Την έβαλε στο αμάξι του και την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν είχαν ιδέα πώς να την σώσουν. Το σώμα της δεν αντιδρούσε στις προσπάθειές τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Χίλιαρντ ανέπνεε πολύ αργά και είχε μόλις 8 παλμούς το λεπτό. Δεν μπορούσαν ούτε να τοποθετήσουν το θερμόμετρο για να της πάρουν θερμοκρασία. Δεν κουνιόντουσαν οι αρθρώσεις της και το δέρμα της ήταν αδύνατο να τρυπηθεί από βελόνα.

Τα μάτια της δεν ανταποκρίνονταν στο φως και φαινόταν πως δεν είχε καμιά ελπίδα. Έβαλαν απλά ζεστές κομπρέσες γύρω από το σώμα της για να ανεβάσουν την θερμοκρασία. Λίγες ώρες μετά άρχισε να ζεσταίνεται, να κάνει θορύβους και ζήτησε νερό. Είχε επιστρέψει στην ζωή!

Προς το βράδυ άρχισαν να ξεπαγώνουν τα χέρια και τα πόδια της. Την τρίτη μέρα μπορούσε να κουνήσει και τα πόδια της. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Είχε γλυτώσει χωρίς να χρειαστεί να την αρκωτηριάσουν. Ήταν η πρώτη φορά που είχαν δει κάτι τέτοιο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share