Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο μικρός γιος του έλεγε ότι κάποιον ακούει τα βράδια...Ο εφιάλτης του κάθε γονιού επιβεβαιώθηκε!

Ανοίξτε τα μάτια σας!

5 Φεβρουαρίου 2020 19:25
Ο μικρός γιος του έλεγε ότι κάποιον ακούει τα βράδια...Ο εφιάλτης του κάθε γονιού επιβεβαιώθηκε!

Αυτό το μικρό αγοράκι παραπονιόταν κατατρομαγμένο ότι κάποιος του μιλάει το βράδυ, και οι γονείς του έψαξαν να δουν αν ήταν αλήθεια. Αυτό που ανακάλυψαν θα σας ανατριχιάσει...

Τι θα κάνεις αν σου συμβεί; Φυσικά, το βεβαιώνεις ότι όλα είναι καλά, και ο μπαμπούλας και δεν κρύβεται πουθενά και δεν του μιλάει. Συνήθως αυτό θα κάνει το παιδί να νιώσει καλύτερα και να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά. Εκτός κι αν όντως κάνεις λάθος, και πρέπει να βάλεις κάποια κάμερα να το διαπιστώσεις. Το ίδιο έκανε και ένας άλλος πατέρας που ήθελε να δει την κόρη του όταν κοιμάται και έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε!

Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα σε μια οικογένεια στην Ουάσινγκτον. Δεν πίστεψαν, όπως συνήθως, το αγοράκι τους όταν τους είπε ότι φοβόταν το βράδυ επειδή κάποιος του μιλούσε στο τηλέφωνο. Ούτε στο χειρότερο τους εφιάλτη δε θα φαντάζονταν ο Τζέι και η Σάρα ότι στην πραγματικότητα έκαναν λάθος και ότι το παιδί τους είχε δίκιο.

Και το πώς έγινε όλο αυτό είναι απίστευτο, αλλά και τρομακτικό για οποιοδήποτε γονιό.Τελικά, ένας ξένος είχε χακάρει την συσκευή ελέγχου του μωρού και το παρακολουθούσε ενώ έλεγε πολύ τρομακτικά πράγματα στη μονάδα!

«Ξύπνα αγοράκι, ο μπαμπάς σε ψάχνει.»

Αυτό ήταν ένα από τα συνεχή, ενοχλητικά μηνύματα. Ο Τζέι , ο πατέρας, έτυχε να το ακούσει ένα βράδυ, συνειδητοποιώντας ότι ερχόταν από την συσκευή ελέγχου. Ψάχνοντας το περισσότερο και φέρνοντας τη γυναίκα του στο δωμάτιο, άκουσε «Κοίτα, κάποιος έρχεται στο δωμάτιο».

Είδαν και οι δύο το φακό νυχτερινής λήψης να ακολουθεί τις κινήσεις τους, υπό τον έλεγχο κάποιου τρίτου. Το ζευγάρι φρίκαρε τελείως και αμέσως κάλεσε τον κατασκευαστή, Foscam. Πληροφόρησαν το ζευγάρι ότι υπήρχε πιθανότητα χακαρίσματος.

Οι χάκερ μπορεί να χρησιμοποιούσαν μια εφαρμογή σε smartphone ή λάπτοπ για να ελέγξουν τη συσκευή. Οι γονείς θέλουν να κάνουν γνωστή αυτή την τρομακτική εμπειρία και το γεγονός ότι αυτό το πράγμα συνεχίζεται, και ότι οι συσκευές ελέγχου μωρών μπορούν να χακαριστούν.

Αν και οι κατασκευαστές επικεντρώνονται στην πρακτικότητα της συσκευής αφού μπορούν να συνδέονται με WIFI και εφαρμογές smartphone, ανοίγουν στην πραγματικότητα την πόρτα σε χάκερ και φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο γνωστό.

Ποια είναι η λύση; Πέρα από το να μην χρησιμοποιείτε συσκευές ελέγχου με πρόσβαση στο ίντερνετ, καλό θα ήταν επίσης να αλλάζετε τον κωδικό της κάμερας έτσι ώστε να μην είναι ίδιος με τον κωδικό του Wi-Fi, και να κάνετε ενημερώσεις στη συσκευή σας αμέσως ώστε να είστε σίγουροι για την προστασία σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share