Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το 99% των ανθρώπων δεν μπορούν να δουν τις 16 τίγρεις που βρίσκονται στην φωτογραφία! Εσύ;

Έχετε το "χάρισμα";

3 Φεβρουαρίου 2020 09:58
Το 99% των ανθρώπων δεν μπορούν να δουν τις 16 τίγρεις που βρίσκονται στην φωτογραφία! Εσύ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να εντοπίσουν και τις 16 τίγρεις που βρίσκονται κρυμμένες σε αυτή την φωτογραφία. Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;

Ένα τεστ παρατηρητικότητας για βαριά στομάχια, που απαιτεί τρελή υπομονή. Μπορεί το προηγούμενο κουίζ με την τίγρη να σας φάνηκε εύκολο, ωστόσο με αυτό θα "σπάσετε" το κεφάλι σας!

Αν και φαίνονται στα γρήγορα 4 τίγρεις, σας διαβεβαιώνουμε είναι πολλές παραπάνω. Εσύ μπορείς να βρεις τις 16 τίγρεις που κρύβονται στην εικόνα; Αν δεν τα καταφέρεις, μην στενοχωριέσαι και μην αμφισβητείς, σου έχουμε την εικόνα!

Το 97% των ανθρώπων δεν βρίσκουν τις 2 γάτες που είναι κρυμμένες στην φωτογραφία! Εσύ θα μπορέσεις;

Μπορείς να λύσεις αυτό το κουιζ; Οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να εντοπίσουν τις δυο γάτες που βρίσκονται στην φωτογραφία!

Μετά το τεστ παρατηρητικότητας με την τίγρη, ακόμα ένα που θα μας τρελάνει. Παρακάτω απεικονίζεται μια οικογένεια του 19ου αιώνα, που απολαμβάνει παρέα το απόγευμά της. Ο πατέρας διαβάζει την εφημερίδα, ενώ η μητέρα πλέκει και η κόρη παίζει με την κούκλα της. Αλλά σε αυτή την εικόνα κρύβονται άλλα δύο πλάσματα, δύο γάτες. Μπορείτε να τις εντοπίσετε;

Η εικόνα είναι διαφήμιση για το προϊόν Arnold’s Balsam, που ήταν ένα φαρμακευτικό αφέψημα για στομαχικές διαταραχές και χολέρα. Οι εταιρείες της εποχής έβαζαν κρυμμένες εικόνες σε τέτοιες διαφημιστικές κάρτες για να γίνει το marketing πιο ενδιαφέρον.

Καταφέρατε να εντοπίσετε τις δύο γάτες; Αν είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, δείτε που είναι.

Που βρίσκεται η δεύτερη γάτα; Αν χρειάζεστε κάποιο στοιχείο, ρίξτε μια ματιά κοντά στο πλεκτό της μητέρας. Βλέπετε τη γάτα τώρα; Αν όχι, δείτε τη λύση για την δεύτερη γάτα:

99 στους 100 ανθρώπους αδυνατούν να δουν τον σκίουρο πίσω από το λιοντάρι! Εσείς τον βλέπετε;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εντοπίσουν τον σκίουρο που κρύβεται στην εικόνα του λιονταριού παρακάτω! Εσείς;

Η εικόνα είναι δημιουργία του Ρενέ Μιλότ, ο οποίος είναι διάσημος για τα ρεαλιστικά ψηφιακά του έργα. Με τίτλο «Mouse Lion», η εικόνα παρουσιάζει τόσο ένα λιοντάρι όσο και ένα κρυμμένο σκίουρο. Μετά το τέστ παρατηρητικότητας με την τίγρη, ακόμα ένα τεστ που θα μας τρελάνει!

Ή, ίσως όπως υποδηλώνει ο τίτλος, ένα ποντίκι μπορεί να κρύβεται στην εικόνα. Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι το «ποντίκι» έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο με ενός σκίουρου.

Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο σκίουρο / ποντίκι στη φωτογραφία του λιονταριού;

Ο Ρενέ , ο καλλιτέχνης, έχει καταγωγή από το Trois-Rivieres του Κεμπέκ. Αργότερα μετακόμισε στο Τορόντο για να σπουδάσει στο Κολέγιο Τέχνης του Οντάριο. Από εκεί αποφοίτησε με κορυφαίες διακρίσεις και ζει σήμερα στο Τορόντο.

Καταφέρατε να εντοπίσετε τον σκίουρο / ποντίκι; Αν ναι, συγχαρητήρια! Αν όχι, μην αισθάνεστε άσχημα!

Εδώ είναι η λύση για τον κρυμμένο σκίουρο στην εικόνα του λιονταριού, εάν δεν μπορέσατε να τον δείτε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share