Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός ο άντρας κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών! Αυτό που έκανε στο δικαστήριο σόκαρε όλη την αίθουσα!

Αυτό θα πει θράσος!

28 Ιανουαρίου 2020 15:16
Αυτός ο άντρας κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών! Αυτό που έκανε στο δικαστήριο σόκαρε όλη την αίθουσα!

Τα ευτράπελα που έχουμε δει στις δικαστικές αίθουσες είναι πολλά μερικοί κατηγορούμενοι όμως φαίνεται να έχουν πολύ θράσος! Βέβαια δεν είναι μόνο οι κατηγορούμενοι που μας έχουν προκαλέσει μια "σύγχυση", μην ξεχνάμε και τις πιο περίεργες αποζημιώσεις που έχουν δοθεί ποτέ!

Αυτός ο 20χρονος από το Τενεσί κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, αυτό που έκανε όμως ενώπιον του δικαστή και του κοινού σόκαρε τους πάντες!

Ο 20χρονος κατηγορούμενος προσπάθησε να πείσει το δικαστή για τον αθωότητα του μιλώντας του σχετικά με τη νομιμοποίηση της κάνναβης και τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.

Στην προσπάθεια του να πείσει το δικαστήριο και με πολύ θράσος άναψε ένα τσιγάρο μαριχουάνας, η μυρωδιά του τσιγάρου απλώθηκε σε όλη την αίθουσα και το κοινό ξέσπασε σε γέλια.

"Ήταν ό,τι πιο τρελό έχω δει" δήλωσε ο τοπικός Σερίφης.

Μέσα από ένα σύννεφο καπνού ο 20χρονος οδηγήθηκε εκτός δικαστηρίου και κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση και όχι για εμπόριο και του επιβλήθηκε η ποινή 10ήμερης φυλάκισης για περιφρόνηση του δικαστηρίου.

Τι δουλειά έχει ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο στο δικαστήριο;

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε μια δικαστής από το Μίσιγκαν όταν ένας χαριτωμένος 5χρονος βρέθηκε στο δικαστήριο μαζί με όλους του τους υποστηρικτές στο ακροατήριο που δεν ήταν άλλοι από τους συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο.

Τον τελευταίο καιρό οι περίεργες δίκες όλο και αυξάνονται, το τελευταίο περιστατικό που σας αναφέραμε αφορούσε έναν άντρα που ζητούσε αποζημίωση γιατί διέκοψε τις ερωτικές επαφές με τη σύζυγό του λόγω αναπηρίας.

Ο λόγος που ο 5χρονος Μάικλ παρευρέθηκε στην ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου ήταν για την υιοθεσία του από ανάδοχους γονείς. Οι συμμαθητές του που του δείχνουν αμέριστη αγάπη φυσικά και ήταν εκεί για να του συμπαρασταθεί.

Τα παιδιά κράταγαν κόκκινες καρδιές για να δείξουν την αγάπη τους στον Μάικλ που στριφογύρναγε γεμάτος χαρά στην καρέκλα του.

Ο πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN ότι το πιο ωραίο κομμάτι αυτής της διαδικασίας ήταν όταν η δικαστής ρώτησε τους συμμαθητές του πώς νιώθουν γι΄αυτόν. «Αγαπώ τον Μάικλ», «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος» ήταν μερικές από τις απαντήσεις τους. Όπως είπε ο ευτυχής πατέρας η δικαστής παραδέχτηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο ήταν στο ακροατήριο.

Η στήριξη των παιδιών στον Μάικλ ήταν ιδέα της δασκάλας του, η οποία είχε κιόλας προτείνει στους γονείς να τον υιοθετήσουν. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια και ζει μαζί με τον Μάικλ τον τελευταίο χρόνο. Μιλούν για ένα χαρισματικό παιδί που λατρεύει το χορό και το κολύμπι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share