Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παιδί πετάει δυναμιτάκι μέσα σε φρεάτιο με αυτό που ακολούθησε να σοκάρει! «Πάγωσαν» όσοι είδαν τις εικόνες! (Video)

Ανατριχιαστικό!

26 Ιανουαρίου 2020 20:11
Παιδί πετάει δυναμιτάκι μέσα σε φρεάτιο με αυτό που ακολούθησε να σοκάρει! «Πάγωσαν» όσοι είδαν τις εικόνες! (Video)

Ένα μικρό παιδί, το οποίο είχε στα χέρια του ένα δυναμιτάκι και το πέταξε μέσα σ' ένα φρεάτιο που ήταν δίπλα του. Μάλιστα, στο σημείο βρισκόταν και ένας μεγάλος και οι δυο τους έτρεχαν να γλυτώσουν. Επίσης, ένα παιδί από το Λάος παραπονιόταν επί δύο ημέρες στη μητέρα του για φρικτούς πόνους στη μύτη, με τους γιατρούς να μένουν άφωνοι με αυτό που τράβηξαν από μέσα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις το παιδί έριξε το δυναμιτάκι, ακολούθησε μία τρομερή έκρηξη και λίγο έλειψε να προκαλέσει ατύχημα, μια και τα τούβλα που ήταν στο οδόστρωμα πετάχτηκαν στον αέρα.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή η μητέρα βγάζει φωτογραφίες τα παιδιά της με όλα τα δώρα που της ζητούν! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Το να είσαι γονιός είναι δύσκολη υπόθεση κι ακόμα περισσότερο την περίοδο των γιορτών μιας και τα παιδιά είναι απαιτητικά πλάσματα και δεν έχουν μάθει ακόμα να είναι ολιγαρκείς. Συνεπώς, ότι βλέπουν το θέλουν, κάτι το οποίο είναι αδύνατον αφού ακόμα κι αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα δεν πρέπει να παρέχουμε τα πάντα στα παιδιά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μητέρες δεν μπορούν με τίποτα να τα πείσουν ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν το παιχνίδι που μόλις είδαν σε μια βιτρίνα ή στο ράφι ενός καταστήματος. Τα παιδιά γίνονται επίμονα και δεν μπορούν να ηρεμήσουν αν δεν αποκτήσουν το δώρο που θέλουν. Οσοι είναι γονείς, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το σκηνικό.

Μια μητέρα, η Κριστίνα Γουότς έχει το μυστικό για να ξεγελάσεις το παιδί σου να μην ζητάει ό,τι παιχνίδι δει μπροστά του. Η ανάρτησή της στο Facebook έγινε viral και έχει 54 χιλιάδες κοινοποιήσεις και 16 χιλιάδες σχόλια. Ποιο είναι το κόλπο; Αντί να προσπαθείς να πείσεις το παιδί σου ότι δεν πρόκειται να του αγοράσεις εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι που διακαώς επιθυμεί, του ζητάς να ποζάρει χαμογελαστό με το παιχνίδι και το βγάζεις μια φωτογραφία με το κινητό σου. Γενικά οι μητέρες είναι εφευρετικά όντα για κάθε περίπτωση, μην ξεχνάμε τη μητέρα που έμαθε στην κόρη της ένα κόλπο και τη γλίτωσε από την απαγωγή!

Ετσι, η προσοχή του αποσπάται και του λες ότι θα στείλεις τη φωτογραφία του στον Aγιο Βασίλη. Η Κριστίνα Γουότς σημειώνει ότι το παιδί μετά τη φωτογραφία ούτε κλαίει, ούτε παραπονιέται για το παιχνίδι. Για δοκίμασέ το...

Once again my camera roll is FULL of pictures of Emerson with every single thing she wants for Christmas. Why...because...

Posted by Kristina Watts on Sunday, November 17, 2019
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share