Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό: Παιδί με φρικτούς πόνους στη μύτη πήγε στους γιατρούς και έμειναν άφωνοι με αυτό που τράβηξαν από μέσα! (Video)

Ανατριχιαστικό!

12 Ιανουαρίου 2020 17:07
Τρομακτικό: Παιδί με φρικτούς πόνους στη μύτη πήγε στους γιατρούς και έμειναν άφωνοι με αυτό που τράβηξαν από μέσα! (Video)

Ένα παιδί από το Λάος παραπονιόταν επί δύο ημέρες στη μητέρα του για φρικτούς πόνους στη μύτη, με τους γιατρούς να μένουν άφωνοι με αυτό που τράβηξαν από μέσα! Παράλληλα δείτε ένα σοκαριστικό γεγονός με τη μύτη μιας κοπέλας να μεγαλώνει και οι γιατροί να αποφασίζουν να την κόψουν!

Δείτε στο video τι υπήρχε μέσα στη μύτη του 7χρονου και θα πάθετε πραγματικό σοκ:

Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την κατάληξή του θα δακρύσετε!

Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την καταληξή του θα δακρύσετε!

Ο Eli γεννήθηκε χωρίς τη μύτη, αλλά έκλεψε τις καρδιές των ανθρώπων σε όλη τη χώρα με την προσωπικότητα και τη γοητεία του. Τραγική ειρωνεία, ο Eli πέθανε μόλις δύο μήνες μετά τον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του. Δείτε στο σημείο αυτό και αυτή τη μητέρα που είδε στον υπέρηχο την μύτη του μωρού της και την κατέβαλε ο τρόμος.

Ο Eli γεννήθηκε στο νοσοκομείο South στο Foley της Αλαμπάμα με μια κατάσταση που ονομάζεται «arrhinia», δεν είχε ρινικές διαβάσεις ή κοιλίες κοιλότητας. Μόνο ένα στα 197 εκατομμύρια παιδιά έχει αυτή την κατάσταση.

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν μόνο ένα αρχείο με 30 τέτοιες περιπτώσεις. Όταν ο Eli ήταν μόλις πέντε ημερών, υποβλήθηκε σε τραχειοτομία στο νοσοκομείο παιδιών των ΗΠΑ στο Mobile. Όταν ήταν έξι μηνών, οι γονείς του χώρισαν.

Παρά τις δυσκολίες, ο Eli ήταν χαρούμενος. Ο Jeremy, ο μπαμπάς του, είπε ότι ο Eli ήταν πολύ έξυπνος και πάντα χαμογελαστός. Ο Eli θα επικοινωνούσε χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα των μωρών. Όπως και κάθε άλλο παιδί, το αγαπημένο πράγμα του Eli ήταν μπισκότα!

Ο Eli είχε μια σελίδα στο Facebook όπου χιλιάδες άνθρωποι τον ακολουθούσαν και έμαθαν για την ασθένεια του. Ο Eli συναντήθηκε με ένα άλλο παιδί που έπασχε με την ίδια ασθένεια όταν ήταν 7 μηνών

Την εποχή εκείνη το άλλο παιδί, η Tessa Evans, ήταν ηλικίας 2,5 ετών. Ο Eli πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Springhill. Ο Finch έχει ξεκινήσει μια σελίδα GoFundMe που έχει ξεπεράσει ήδη το στόχο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share