Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας βγήκε έξω στους -14 βαθμούς και έγινε έτσι! «Παγώνει» η μεταμόρφωσή του! (Video)

Σοκαριστικό!

24 Ιανουαρίου 2020 17:04
Άνδρας βγήκε έξω στους -14 βαθμούς και έγινε έτσι! «Παγώνει» η  μεταμόρφωσή του! (Video)

Ένα παράξενο πείραμα έκανε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος βγήκε έξω στους -14 βαθμούς Κελσίου, με την μεταμόρφωσή του να μας «παγώνει»! Επίσης, δείτε μια 22χρονη που έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!

Ο άνδρας μένει στην Μινεσότα, όπου επικρατεί πολικό ψύχος και οι αρμόδιες αρχές έχουν προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα. Έτσι, βγήκε από το σπίτι του και έδειξε τι μπορεί να πάθει κάποιος, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές.

Η απόλυτη μεταμόρφωση: Χωρισμένη και απογοητευμένη γκριζομάλλα γυναίκα «μεταμορφώνεται» σε...! (Video)

Κομμωτής μεταμορφώνει χωρισμένη και απογοητευμένη γκριζομάλλα γυναίκα σε πανέμορφη μελαχρινή με καρέ! Επίσης, την απόλυτη μεταμόρφωση της 15ετίας έκανε ένας κομμωτής σε ένα ζευγάρι και μετά από 33 χρόνια γάμου δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον!

Στα 48 της χρόνια, η Heather, από το Amarillo του Τέξας, ήταν έτοιμη να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. “Τελικά αφέθηκα για κάμποσο καιρό”, είπε, αναφερόμενη στη φυσική της εμφάνιση.

Έχοντας βαρεθεί τα γκρίζα μαλλιά της και χωρίς να ξέρει τίποτα για μακιγιάζ, η Heather ήξερε ότι χρειαζόταν κάποιου είδους αναζωογονητική αλλαγή στη ζωή της. Αποφάσισε να πάει επίσκεψη στον Christopher Hopkins, γνωστό και ως Makeover Guy, στη Μινεάπολη.

Διάσημος για τις δραστικές μεταμορφώσεις του, ο Christopher είναι εξειδικευμένος να αλλάζει ανθρώπους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα ή δεν έχουν ιδέα πώς να κάνουν τους εαυτούς τους να φαίνονται ευπαρουσίαστοι και να τους κάνει να φαίνονται και να νιώθουν σαν εντελώς νέο άτομο.

Όταν ο Christopher ρώτησε την Heather αν υπήρχε κάτι που δεν ήθελε να δει στο νέο της makeover, απλώς του είπε ότι δεν ήθελε να φαίνεται “άσχημη”. Λοιπόν, σίγουρα δεν έπρεπε να ανησυχεί γι ‘αυτό! Ο Christopher έκοψε τα γκρίζα μαλλιά της Heather μέχρι το πηγούνι της και στη συνέχεια τα έβαψε ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα, το οποίο φάνηκε να αφαιρεί πολλά χρόνια από την εμφάνισή της. Επίσης, της έκανε μακιγιάζ , από το μέικαπ μέχρι το ρουζ και το eyeliner, και εφαρμόζοντας μια ζεστή παλέτα χρωμάτων σκιές.

“Ήθελα πραγματικά ο Christopher να κάνει ό, τι ήταν καλύτερο, και νομίζω ότι τα κατάφερε”, είπε η Heather. “Αισθάνομαι σeξι!”

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Αν αυτό το makeover δεν δώσει στην Heather την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βγει ξανά εκεί έξω, δεν ξέρουμε τι θα κάνει!

Για να δείτε το εντυπωσιακό makeover της Heather από τον Christopher, δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share