Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

76χρονη γιαγιά κάθε μέρα κάνει 24 χιλιόμετρα. Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

Απίθανη γιαγιά!

23 Ιανουαρίου 2020 10:15
76χρονη γιαγιά κάθε μέρα κάνει 24 χιλιόμετρα. Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτή η ιστορία της 76χρονης γιαγιάς, ραγίζει καρδιές! Μόλις μάθετε τον λόγο που κάνει 24 χιλιόμετρα την ημέρα, θα δακρύσετε.

Ο λόγος για μια ηλικιωμένη γιαγιά από την Κίνα, η οποία απ' ότι φαίνεται έχει μεγάλα αποθέματα ψυχής!

Συγκεκριμένα, ο εγγονός της από μικρή ηλικία, έχει ένα πρόβλημα που δεν του επέτρεπε να μιλήσει, ενώ ακόμα δεν έχει μπορέσει να περπατήσει.

ιστορίες γιαγιά

Το 9χρονο παιδί, που είδε τους γονείς του να χωρίζουν, τη μητέρα του να αρχίζει μία νέα ζωή μακριά του και τον πατέρα του να μετακινείται σε άλλη πόλη για να βρει δουλειά, μεγαλώνει με τη βοήθεια της γιαγιάς του.

Η 76χρονη γυναίκα, προσέχει το παιδί σαν τα μάτια της και δεν κουράζεται ποτέ να περπατάει 24 χιλιόμετρα για να πηγαίνει στο σχολείο τον μικρό, σε αντίθεση με μια άλλη γιαγιά η οποία έδωσε στον ανάπηρο εγγονό της χάπια.

γιαγιά εγγονός

Τι λέει η 76χρονη; "Όσο έχω δύναμη, θα τον προσέχω και θα τον πηγαίνω στο σχολείο". Ο πατέρας του προσπάθησε να τον πάει σε αρκετούς γιατρούς και νοσοκομεία, αφού παλιότερα δεν μπορούσε καν να μιλήσει. Η γιαγιά του ελπίζει να κατορθώσουν να βρουν ένα σχολείο που θα μπορεί να τον φροντίζει πλήρως.

γιαγιά

Αυτή η 93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της...Αυτό που αντίκρισε ραγίζει καρδιές!

Αυτή η γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε την φωτογραφία του γάμου της, 70 χρόνια μετά. Τι διαφορετικό είχε; Η οικογένεια της, λοιπόν, αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη και να τυπώσει την φωτογραφία της, αλλά έγχρωμη!

Η Μπέτι Πίλμπιμ, από το Μπράιτον, συγκινήθηκε όταν είδε την φωτογραφία του συζύγου της που έφυγε από την ζωή το 1969. Όταν είδε το απρόσμενο δώρο της οικογένειάς της, άνοιξε το περιτύλιγμα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό της. Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr!

Στη συνέχεια, σηκώνει το χέρι της στο στόμα της καθώς αγωνίζεται να συγκρατήσει τα δάκρυα. Οι αντιδράσεις των ηλικιωμένων είναι αξιολάτρευτες και συχνά γιορτάζουν για να θυμηθούν τα "παλιά", όπως έκαναν και αυτές οι γιαγιάδες, οι οποίες είναι 100 ετών!

Η κόρη της τη ρωτάει: «Είναι έτσι πώς ήταν;» και η Μπέτι καταφέρνει να πει: «Ναι, ναι,» πριν αστειευτεί: «Φαίνομαι υπέροχα εκεί, έτσι δεν είναι;»

Αυτή η 93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της...Αυτό που αντίκρισε ραγίζει καρδιές!

Το δώρο διοργανώθηκε από τον εγγονό της Γκάρι Σάλλις, 34 ετών, που ήθελε να της δώσει κάτι τα Χριστούγεννα για να θυμηθεί την ημέρα του γάμου της πριν από 70 χρόνια.

Ο Φράνκ πέθανε το 1969 μετά από καρκίνο και στη συνέχεια υπέστη πνευμονία και η Μπέτι δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ.

Δημιούργησε τους κατασκευαστές A & F Pilbeam, οι οποίοι συνεχίζουν σήμερα στο Μπράιτον.

Μετά το θάνατό του, η Μπέτι έμεινε με δύο νεαρές κόρες, την Τζάνετ, τώρα 68, και την Κριστίν, 65 ετών. Τώρα ζει σε ένα βοηθητικό κατάλυμα στο παραθαλάσσιο θέρετρο.

Αυτή η 93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της...Αυτό που αντίκρισε ραγίζει καρδιές!

Ο Γκάρυ, από το Μπράιτον, δήλωσε: «Η γιαγιά είναι τώρα 93 και έτσι κάθε Χριστούγεννα δεν βρίκσουμε δώρα. Κάθε Χριστούγεννα είναι μια ευλογία, που την έχουμε.

«Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον Φρανκ όταν πέθανε όταν η μαμά και η θεία μου ήταν πολύ μικρά. Η μαμά μου ήταν περίπου 17 όταν πέθανε και η αδελφή της ήταν περίπου 14 ετών, έτσι ώστε μεγάλωσαν με το να είναι η γυναίκα της οικογένειας, και η μητέρα και ο πατέρας.

«Η οικογένειά μου δεν μιλάει πραγματικά για συναισθήματα, αλλά ακούγοντας τη μαμά μου που μιλούσε για τον Φράνκ όταν "έφυγε", ήταν τραυματική εμπειρία. «Ο Φράνκ ήταν ισχυρός στο Μπράιτον, είχε μια μεγάλη οικοδομική εταιρεία που συνεχίζει σήμερα. Μόλις πέθανε, η γιαγιά μου συνέχισε και έβαλε το κεφάλι κάτω.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share