Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Θα πάθετε σοκ όταν δείτε ποιο ζώο είναι αυτό το μεταλλαγμένο πλάσμα!

Αδιανόητο!

22 Ιανουαρίου 2020 14:35
Θα πάθετε σοκ όταν δείτε ποιο ζώο είναι αυτό το μεταλλαγμένο πλάσμα!

Σοκ έχει προκαλέσει αυτό το αλλόκοτο πλάσμα σε όποιον το έχει αντικρίσει! Κι όμως πρόκειται για ένα ζώο που το ξέρουμε όλοι!

Το παράξενο αυτό ζώο είναι μια κατσίκα η οποία λατρεύεται σαν θεός όταν γεννιέται, με ένα πρόσωπο που μοιάζει με ανθρώπου!

Οι εικόνες και τα κλιπ του θηρίου έχουν γίνει ήδη viral αφού δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στην Ινδία!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το άσχημο πλάσμα θα "λατρευτεί ως είδωλο του Θεού".

Ο ιδιοκτήτης του Prajapap, από το χωριό Nimodia, αποκάλυψε για πρώτη φορά την κατσίκα του σε ταινία που τον έδειχνε να την έχει μαζί του!

Η κατ 'εξοχήν κατσίκια θεωρείται από τους κατοίκους του χωριού στη Νιμόντια της Ινδίας
Στην Ινδία, είναι σύνηθες για τα μεταλλαγμένα ζώα να προσελκύσουν την προσοχή πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα σημάδι του Θεού, σύμφωνα με τοπικές πηγές.

Οι εμπειρογνώμονες έχουν προτείνει ότι η αίγα πάσχει από ένα σπάνιο συγγενές ελάττωμα γνωστό ως «κυκλοπία», όπου γονίδια τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δημιουργούν συμμετρία του προσώπου αποτυγχάνουν.

αλλοκοτο πλασμα!

Πρόσφατα, μια μεταλλαγμένη αγελάδα γεννήθηκε στην περιοχή Bardhaman της Δυτικής Βεγγάλης η οποία λατρευόταν επίσης από τους ντόπιους έως ότου πέθανε θλιβερά μόλις τέσσερις μήνες.

Ένα μεταλλαγμένο χοιρίδιο που έμοιαζε με έναν χιμπατζή γεννήθηκε στην Κούβα με ένα μάτι στη μέση του μετώπου του.

Οι κτηνίατροι φοβόντουσαν το ζώο το οποίο είχε μόνο ένα αυτί πως θα πεθάνει μέσα σε λίγες μέρες - αλλά αντέκρουσε τις προσδοκίες και επέζησε κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου!

Απόκοσμο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία!

undefined

Ένα απόκοσμο πλάσμα με πλοκάμια που εύκολα μπορεί να παρομοιαστεί με μέδουσα εντοπίστηκε σε παραλία της Δυτικής Αυστραλίας προκαλώντας προβληματισμό σε όσους το αντίκρισαν για την ταυτότητά του. Επίσης, αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια!

Το περίεργο εύρημα φωτογραφήθηκε από έναν χρήστη του reddit και έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media. Πολλοί έγραψαν την άποψή τους για την προέλευσή του, ενώ παραδέχτηκαν πως όντως πρόκειται για κάτι εξαιρετικά περίεργο.

Κάποιοι είπαν πως πρόκειται για κάποιου είδους γυμνοβράγχιο, άλλοι πως μοιάζει με θαλάσσιο γυμνοσάλιαγκα ή μεγάλη τσούχτρα. Τελικά όμως οι περισσότεροι κατέληξαν πως επρόκειτο για μια θαλάσσια ανεμώνη που είχε ξεβραστεί στην αμμουδιά ανάποδα, προειδοποιώντας πως, ακόμη και ψόφια, ίσως προκαλούσε προβλήματα στο γενναίο που ενδεχομένως την άγγιζε με τα δηλητηριώδη πλοκάμια της.

Οι θαλάσσιες ανεμώνες είναι ζώα με σώμα κάπως κυλινδρικό, που βρίσκονται κολλημένα με τη βάση τους ή το πόδι τους πάνω σε άλλο στερεό σώμα, ενώ στην αντίθετη ελεύθερη άκρη του σώματος τους φέρουν δίσκο στον οποίο βρίσκεται η στοματική σχισμή.

Το στόμα τους φέρει γύρω του απλά και κοίλα πλοκάμια, που ο αριθμός τους διαφέρει από το ένα ζώο στο άλλο και είναι πολλαπλάσιο του έξι, καταλήγει δε στον οισοφάγο, που μπαίνει μέσα στην στοματική κοιλότητα και συνδέεται ακτινωτά διαμέσου μεσεντερίων με τα τοιχώματά της.

undefined

Έτσι το σώμα διαιρείται σε διαχωρίσματα, με τα οποία επικοινωνεί ο οισοφάγος διαμέσου μιας κεντρικής κοιλότητας. Από τις δύο μεριές του οισοφάγου και προς τις αντίστοιχες γωνίες του στόματος απλώνεται ένα ζευγάρι σιφωνόγλυφα, που παραμένουν συνεχώς ανοιχτά, επιτρέποντας έτσι την είσοδο και την έξοδο ρευμάτων νερού, που κάνουν τη δουλειά της αναπνοής και της απέκκρισης.

Οι περισσότερες θαλάσσιες ανεμώνες ζουν μοναχές και πολύ λίγες κατά αποικίες. Επίσης, αντίθετα προς τα στενά συγγενεύοντα μ’αυτές κοράλλια, ποτέ δε σχηματίζουν εσωτερικά ασβεστολιθικό σκελετό.

Σε μερικές μονάχα περιπτώσεις μπορεί να φτιάξουν τέτοιο σκελετό, αλλά μονάχα απ’έξω στο εκτόδερμα. Κατά κανόνα οι ανεμώνες ζουν κολλημένες πάνω σε βράχια. Μερικά είδη ζουν στην άμμο ή τη λάσπη, άλλα κολλούν σε κοχύλια από διάφορα οστρακώδη, ενώ άλλα ζουν παρασιτικά πάνω σε μέδουσες.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share