Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια! (video)

Τρομακτικό!

5 Οκτωβρίου 2019 15:52
Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια! (video)

Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια!

Ζουν σε αυτή την χώρα τόσα παράξενα ζώα που όχι μόνο δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξή τους, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επικίνδυνα είναι για σένα. Πόσο μάλλον όταν κάθε άλλο παρά... άγρια φαίνονται. Κι όμως υπάρχουν!! Αυτά είναι τα πιο παράξενα ζώα του πλανήτη!!

Πάρτε για παράδειγμα την τριχωτή... κάμπια της φωτογραφίας! Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι κάτι που μοιάζει με... περουκίνι; (Αν φυσικά εξαιρέσουμε την περίφημη... σκεπαστή!)

Όσο και αν το... διαβολάκι στον έναν ώμο θα σας παροτρύνει να τη χαϊδέψετε, εμείς (το «αγγελάκι» ντε) στον άλλο, θα σας συμβουλέψουμε να μην το κάνετε. Ινδικός Ωκεανός: Εντοπίστηκε μυστηριώδες πλάσμα που δεν έχουμε ξανά δεί!

Όπως επίσης και να μην ουρλιάξετε «Βοήθεια, βοήθεια, είδα μια τριχωτή κάμπια», για ευνόητους λόγους.

Όχι πως υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα να δείτε τη συγκεκριμένη κάμπια ποτέ από κοντά εκεί που ζει, αλλά ΜΗΝ μπείτε στον πειρασμό να την αγγίξετε! Ο πόνος θα είναι αφόρητος...

Μάθετε περισσότερα για την κάμπια και δείτε άλλα 11 περίεργα, αλλά άκρως επικίνδυνα πλάσματα στο βίντεο.

Σε αυτά τα νησιά υπάρχουν τα πιο περίεργα ζώα του πλανήτη: Από τις «διαβολικές σαύρες» μέχρι τις χελώνες γίγαντες (PHOTOS)

Τα νησιά αυτά είναι αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο. Και εκεί ζουν μερικά από τα πιο περίεργα ζώα του πλανητη. Τρόμος στις Φιλιππίνες: Ξεβράστηκε μαλλιαρό πλάσμα σε ακτή!

Μιλάμε για ζώα που δεν μπορείς να δεις σε κανένα αλλο μέρος. Εκεί δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να ζήσουν και να πολλαπλασιαστούν

Εκεί υπάρχει ακόμα ένα σπάνιο ζώο: τα ροζ ιγκουάνα. Ζουν μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή. Είναι μάλιστα τόσο σπάνιο είδος που υπολογίζεται ότι υπάρχουν λιγότερα από 100 τέτοια. Πολλοί τις αποκαλούν ως... διαβολικές σαύρες.

Σε ένα άλλο νησί στην περιοχή, θα βρεις τον διάβολο της Ταζμανίας. Παρά το ότι έχει κοφτερά δόντια, συνήθως προτιμά να κρύβεται και όχι να κυνηγά ανθρώπους.

Ένα περίεργο αλλά και όμορφο πλάσμα είναι το Tarsier. Ζει σε νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας. Τα μάτια του είναι τεράστια ενώ έχει πολύ μικρά χέρια και πόδια. Ζει πάνω σε κλαδιά δένδρων.

Αλλόκοτο πλάσμα από την κόλαση κόβει βόλτες σε σπίτι! (Video)

Ένα φρικτό πλάσμα με 2 φτερά και 4 τριχωτά πλοκάμια καταγράφηκε σε βίντεο σε σπίτι στην Ινδονησία. Ο Χάρι Τοάε ενώ καθόταν πριν λίγες εβδομάδες στο σπίτι του στο Μπαλί διαπίστωσε κάποια στιγμή ότι ένα περίεργο πλάσμα "έκοβε βόλτες" στο ταβάνι.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού το αγνώστου ταυτότητας πλάσμα φαινόταν να ψάχνει ένα ασφαλές μέρος για να μείνει, γιατί εκείνο το βράδυ ο καιρός ήταν βροχερός.

"Το άφησα να μείνει στο σπίτι αλλά μόνο για το βράδυ. Δεν ήθελα να τρομάξει τους καλεσμένους μου. Δεν έμοιαζε με κάτι που να έχω ξαναδεί. Δεν νομίζω ότι έρχεται από αυτή τη γειτονιά" δήλωσε ο Τοάε.

Όσον αφορά στο τι είναι, ενδέχεται να ανήκει στην οικογένεια των σκόρων (νυχτοπεταλούδων) και φαίνεται να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά με ένα είδος που λέγεται Creatonotos gangis, το οποίο ζει στη νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία.

Viral βίντεο: Αλλόκοτο πλάσμα βολτάρει μέσα στη νύχτα!

Tον γύρο τoυ διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο, που δείχνει ένα παράξενο πλάσμα να περπατάει κοντά στην είσοδο ενός σπιτιού στις ΗΠΑ. Θρίλερ: Περίεργο πλάσμα εμφανίστηκε στην Αργεντινή! - Τρώει σκυλιά κι εξαφανίζεται (Video)

Το παράξενο κλιπ ανέβασε την περασμένη Πέμπτη μια Αμερικανίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceboοκ, ισχυριζόμενη ότι το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της.

Δείχνει ένα μικρόσωμο «ον» με παράξενο σχήμα να διασχίζει το δρομάκι μπροστά από την είσοδο του σπιτιού της γυναίκας, όπου είναι παρκαρισμένο το αμάξι της.

«Ξύπνησα το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδα αυτό στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας. Προσπαθώ να καταλάβω... τι στο καλό συμβαίνει; Αρχικά είδα μια σκιά να περνάει μπροστά από την εξώπορτά μου και μετά είδα αυτό το πράγματα. Έχει ξαναδεί κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο στην κάμερά του; Οι άλλες δύο κάμερες δεν το κατέγραψαν για κάποιο λόγο», έγραφε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει μέχρι εχθές πάνω από 118.000 shares και 34.000 αντιδράσεις.

Αρκετοί χρήστες αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της και μίλησαν για ξεκάθαρα πλαστό βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share