Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πιστεύετε ότι είναι γάτα; Μόλις δείτε την αλήθεια θα πάθετε πλάκα!

Τρομερό!

22 Ιανουαρίου 2020 13:53
Πιστεύετε ότι είναι γάτα; Μόλις δείτε την αλήθεια θα πάθετε πλάκα!

Θεωρείται ότι η γάτα της φωτογραφίας είναι αληθινή; Μόλις δείτε το εκπληκτικό βίντεο που έχουμε βρει για εσάς θα μείνετε άναυδοι!

Κι όμως κάνετε λάθος! Η γάτα που βλέπεται δεν είναι παρά ένα σκίτσο. Το βίντεο με αυτή την "γάτα" έχει γίνει viral, όπως "διάσημη" έχει γίνει και αυτή η γάτα που είναι πραγματική drama queen!

Συγκεκριμένα, αυτά τα απίστευτα ρεαλιστικά σχέδια γάτας, των οποίων η κατασκευή μπορεί να διαρκέσει έως και 40 ώρες εργασίας, έχουν συγκλονίσει τα social media.

Ο Haruki Kudo, ο καλλιτέχνης από την Ιαπωνία που είναι πίσω από τις εκπληκτικές δημιουργίες, έχει γίνει πασίγνωστος στο διαδίκτυο, προκαλώντας συχνά συζητήσεις για το αν τα κομμάτια του είναι πραγματικές φωτογραφίες.

Πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρετε τα μοναδικά έργα του. Φτιάχνει από τα μουστάκια, μέχρι την γούνα τους σε τεχνολογία 3D και μοιάζουν λες και μπορείς να τα αγγίξεις.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε:

Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Μια ομάδα ανδρών περνούσαν δίπλα από μια μεγάλη τετράγωνη τρύπα, όταν είδαν ένα περίεργο ζώο μέσα. Ήταν ένα μικρό μαύρο γατάκι και φαίνονταν αρκετά φοβισμένο. Θα πάθετε πλάκα με αυτό που κατέγραψε η κάμερα όταν ένας από τους άνδρες κατέβηκε για να την σώσει!

Ένας από τους φίλους του, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό. Η συμπεριφορά μιας γάτας είναι απρόβλπετη, όπως μπορούμε να δούμε όταν έρχονται σε επαφή με σκύλους, αλλά αυτό δεν το φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβεί!

Είναι σπουδαίο πράγμα που ο φίλος το κατέγραψε, γιατί το αστείο γατάκι, έγινε viral! Ο άνδρας έβαλε τη σκάλα μέσα στην τρύπα.

Κατέβηκε στην τρύπα κοντά στο γατάκι και προσπάθησε να το σώσει. Το γατάκι όμως, φάνηκε ακόμα πιο φοβισμένο τότε και άρχισε να τρελαίνεται.

Το γατάκι κυριολεκτικά, έκανε ορισμένες σπαστικές αθλητικές κινήσεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι αθλητές του parkour. Ορισμένοι το περιέγραψαν ως Ninja!

Το γατάκι, άρχισε να αναρριχάται στον λείο και επίπεδο τοίχο.

Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Το αιλουροειδές πήδηξε κατευθείαν στην κορυφή της τρύπας και στη συνέχεια έκανε ζίγκ-ζάγκ γύρω από την κορυφή, μέχρι να βγει από την τρύπα μονομιάς. Ο άνθρωπος που είχε σκαρφαλώσει στην τρύπα, τα είχε χάσει τελείως. Στεκόταν εκεί σοκαρισμένος, ενώ οι φίλοι ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Είναι πολύ αστείο να το δείτε!

Αυτή η τρελή γάτα τελικά δεν χρειαζόταν καμία βοήθεια. Στην πραγματικότητα, η γάτα πέταξε από εκείνη την τρύπα πολύ γρήγορα!

Αυτό το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό. Ακόμη και ο φτωχός Καλός Σαμαρείτης που κατέβηκε στην τρύπα, χαμογέλασε και γέλασε δυνατά.

Αυτός και οι φίλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια, πάνω από τη γάτα που φωνάζει σαν λύκος. Παρακολουθήστε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share