Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Αυτός ο σκύλος νύσταζε και πήγε στο κρεβάτι του όταν...αντίκρισε μια γάτα να του έχει πάρει την θέση. Θα σας φτιάξει την μέρα!

Θα λιώσετε στα γέλια!

15 Ιανουαρίου 2020 21:00
Αυτός ο σκύλος νύσταζε και πήγε στο κρεβάτι του όταν...αντίκρισε μια γάτα να του έχει πάρει την θέση. Θα σας φτιάξει την μέρα!

Ένας σκύλος φαίνεται να είχε νυστάξει και ήθελε να την "πέσει" για λίγο. Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, μιας και στην θέση του καθόταν μια γάτα. Η συνέχεια θα σας κάνει να κλάψετε στα γέλια!

Οι γάτες ξέρουν πότε έχουν βρει το τέλειο μέρος για να αράξουν ή να κοιμηθούν και αυτή η γάτα δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα, μπορούν να γίνουν drama queens, όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Η γάτα αυτή όμως, έχοντας βρει ένα καλό μέρος για να κοιμηθεί, η γάτα πρόσεξε ότι ο σκύλος άρχισε να ζηλεύει το μέρος που βρήκε.

Μόνο που αυτό το μέρος είναι το κρεβατάκι του σκύλου που η γάτα έκανε κατάληψη! Δείτε την αντίδραση του σκύλου που προσπαθεί να πάρει το κρεβατάκι του πίσω.

Αυτή η γάτα ξέρει ακριβώς τι κάνει και είναι ξεκαρδιστικό!

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος με το δοχείο της τροφή του. Αυτό που είδε την άφησε άφωνη!

Μια ιδιοκτήτρια έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος της, με το δοχείο της σκυλοτροφής του. Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει άφωνους.

Μετά το αφεντικό, που έβαλε κάμερα για να δείξει τι έκανε ο σκύλος του κάθε πρωί, ανακαλύψαμε μια γυναίκα, η οποία αγόρασε δοχείο σκυλοτροφής, πιστεύοντας πως με αυτό ο σκύλος της θα τρώει λιγότερο.

Έτσι, έβαλε κάμερα για να δει αν τελικά το δοχείο αυτό ανοίγει εύκολα. Ελπίζουμε να υπάρχει εγγύηση γι’ αυτό τον ισχυρισμό, γιατί η ιδιοκτήτης σίγουρα θα το επιστρέψει!

Είναι ξεκαρδιστικό πως τελικά αυτός ο σκύλος καταφέρνει με λίγη προσπάθεια να ξεκλειδώσει το δοχείο σε λιγότερο από ένα λεπτό! Δείτε το βίντεο από την κρυφή κάμερα:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν. Όταν είδαν, τα έχασαν!

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το:

Σκύλος κάνει τον αδέσποτο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος κάνει κάθε βράδυ τον αδέσποτο για έναν απίστευτο λόγο! Θα δακρύσετε από τα γέλια όταν μάθετε!

Μετά τον τεμπέλη σκύλο που δεν σηκωνόταν από το πάρκο, τώρα έχουμε μια σκυλίτσα η οποία εθίστηκε στα... burger. Συγκεκριμένα, μια σκυλίτσα έφαγε για πρώτη φορά burger. Από τότε κάθε βράδυ φεύγει από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από ένα fast food για να φάει τζάμπα.

Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, πήγε έξω από το σημείο για να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook.

Απελπισμένη έγραψε "Αν δείτε τη σκυλίτσα μου σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνεται με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά παριστάνει την αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας".

Η ιδιοκτήτρια μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη της σκυλίτσας στο πρόσωπό της… Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε vira!

σκύλος

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share