Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτός ο άνδρας ήθελε να μάθει αν η γυναίκα του τον απατά με τον δάσκαλο της γιόγκα! Τότε είδε ότι...

Δεν θα το πιστεύετε!

21 Ιανουαρίου 2020 18:05
Αυτός ο άνδρας ήθελε να μάθει αν η γυναίκα του τον απατά με τον δάσκαλο της γιόγκα! Τότε είδε ότι...

Ένας άνδρας παρακολούθησε την κοπέλα του για να δει αν θα τον απατήσει με τον δάσκαλο της γιόγκα, αλλά του βγήκε ξινό, όταν είδε το υλικό της κάμερας!

Τότε είδε την γυναίκα του με τον δάσκαλο της γιόγκας σε "ακατάλληλες" στιγμές, ενώ έγινε έξαλλος με τα αγγίγματα. Αν και αποτελούν μέρος της δουλειάς του και των ασκήσεων, το αγόρι της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Έτσι, χάρη στη κάμερα έλυσε την απορία και τους ενδοιασμούς του, όπως έκανε και αυτή η κοπέλα!

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, ο γυμναστής "χτύπησε" απαλά τα οπίσθια της κοπέλας, ενώ της έκανε μασάζ στα πόδια...

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Νόμιζε ότι ο άνδρας της ήταν πιστός και έβαλε κάμερα να το διαπιστώσει...Όταν ανακάλυψε τα "περίεργα" γούστα του, έπαθε σοκ!

Μία γυναίκα χρησιμοποιεί μία κρυφή κάμερα για να τεστάρει την αφοσίωση του αγοριού της αφού έστειλε μια άλλη γυναίκα να του πιάσει κουβέντα. Όταν ανακάλυψε τα περίεργα γούστα του έμεινε άφωνοι και ξέσπασε σε κλάματα!

Πολλοί επιλέγουν να βάλουν κρυφές κάμερες για να τσεκάρουν αν ο σύντροφός τους είναι πιστός, όπως έκανε και ένας άνδρας και ανακάλυψε τι έκανε η γυναίκα του στο σπίτι. Η καχύποπτη γυναίκα ζήτησε την βοήθεια του καναλιού “To Catch a Cheater” του YouTube για να δει αν το αγόρι της θα της ήταν πιστό ή όχι. Ξεκινάει με μία νεαρή γυναίκα να πλησιάζει το αγόρι της, Στιβ , και τον ρωτάει αν μπορεί να κάτσει μαζί του.

Ο Στιβ την ρωτάει τι της αρέσει στο φαγητό της και εκείνη απαντάει “μου αρέσει το λουκάνικο.”

Μετά της λέει πως το φόρεμά της είναι ωραίο ενώ εκείνη τον ρωτάει αν καπνίζει μαριχουάνα και προς έκπληξη της κοπέλας του απαντάει ‘ναι’.

Τότε, η γυναίκα του είπε ότι μπορούσαν αν ήθελε κάποια φορά να πάνε στο διαμέρισμά της για να καπνίσουν μαριχουάνα.

Ο Στιβ είπε: “Μπορώ να έχω τον αριθμό σου τότε;”

Ο ‘άπιστος’ άντρας τότε την ρώτησε τι έκανε για δουλειά – που αποδείχτηκε πως ήταν τηλεφωνικό έρωτα. Του πρότεινε ένα δωρεάν δείγμα της δουλειά της και είπε: “Πώς είσαι Στιβ ; Έχω ανάγκη να την βάλεις μέσα – την πιστωτική σου.”

Αντάλλαξαν νούμερα και η νεαρή γυναίκα του πρότεινε να κάνουν ‘τηλεφωνικό έρωτα χωρίς το τηλέφωνο.’ Στο μεταξύ, η κοπέλα του φαίνεται να είναι πολύ πιεσμένη και έτοιμη να δακρύσει.

Ειδικά όταν αρνήθηκε πως έχει κοπέλα, ήταν σίγουρο πως είχε αποτύχει στην δοκιμασία. Τελικά, η νεαρή γυναίκα του έδωσε ένα φιλί στα χείλια και έφυγε.

Τότε, η σοκαρισμένη κοπέλα του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσει αμέσως. Τον πήρε αμέσως τηλέφωνο και τον ρώτησε πότε ξεκίνησε να καπνίζει μαριχουάνα. Εκείνος φάνηκε να μην την καταλαβαίνει, αλλά εκείνη του εξήγησε πως είχε δει το βίντεο στο οποίο φλέρταρε.

“Ήξερα ότι δεν μπορούσα να σε εμπιστευτώ. Τελειώσαμε.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share