Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Αυτός ο άντρας μεταμορφώνεται σε ελέφαντα εξαιτίας μια σπάνιας ασθένειας!

Τρομακτικό!

14 Ιανουαρίου 2020 16:26
Απίστευτο: Αυτός ο άντρας μεταμορφώνεται σε ελέφαντα εξαιτίας μια σπάνιας ασθένειας!

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις από ένα απλό τσίμπημα εντόμου. Αυτός ο άντρας από τη Βραζιλία εξ αιτίας ενός κουνουπιού προσβλήθηκε από μια σπάνια τροπική ασθένεια με αποτέλεσμα να παραμορφώνονται τα άκρα του. Ωστόσο, από μια εξίσου σπάνια ασθένεια πάσχει και μια γυναίκα που την έγλειψε ο σκύλος της και αναγκάστηκε να της ακρωτηριάσουν τα χέρια και τα πόδια.

Ο Ραϊμούντο μολύνθηκε από ελεφαντίαση πριν από 20 χρόνια. Η ελεφαντίαση, που μεταδίδεται με το τσίμπημα των κουνουπιών, μολύνει το λεμφικό σύστημα και προκαλεί τρομακτικές παραμορφώσεις.

Το πόδι του έχει διογκωθεί σε απίστευτο βαθμό, έτσι ώστε να προκαλεί στον Ραϊμούντο παράλυση. Ωστόσο, χάρη στις συχνές επισκέψεις του σε κλινική της Βραζιλίας το μέγεθος του ποδιού του άρχισε να μειώνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, αν και η θεραπεία του έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Στην αρχή της αγωγής οι γιατροί δεν μπορούσαν να αγκαλιάσουν με τα χέρια τους το άκρο του ασθενή, πλέον όμως το τυλίγουν με έναν σφιχτό κορσέ καθημερινά, έτσι ώστε το υγρό που προκαλεί τη μόλυνση να πηγαίνει στα νεφρά και να φιιλτράρεται από εκεί.

Από τη στιγμή που θα μεταδοθεί,, η ελεφαντίαση είναι δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο. Σε περιπτώσεις όπως αυτές του Ραϊμούντο, που δεν ξεκίνησε έγκαιρα την αγωγή, η καταπολέμηση της ασθένειας είναι μια ισόβια μάχη.

Οι γιατροί χρησιμοποιούν ανθελμινθικά για να αποβάλλει τα παράσιτα ο οργανισμός του άτυχου Βραζιλιάνος, ωστόσο, δεν είναι σίγουροι ακόμα για το πότε θα αναρρώσει εντελώς.

Απίστευτο: Αυτή η 28χρονη μοιάζει 50 χρόνια μεγαλύτερη!

Μία 28χρονη γυναίκα από τη Μινεσότα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια η οποία την κάνει να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία, ενώ το δέρμα της έχει «ζαρώσει» σε σχεδόν όλο το σώμα της. Από μία παρόμοια ασθένεια πάσχει και μια 16χρονη.

Η Σάρα πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο χαρακτηρίζεται από 13 κατά βάση κληρονομικές, διαταραχές των συνδετικών ιστών του σώματος που προσβάλλουν κυρίως το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Αν και οι περισσότεροι ασθενείς δεν αποκτούν εμφανή συμπτώματα, η Sara αντιμετωπίζει μία σπάνια μορφή του συνδρόμου, με αποτέλεσμα το δέρμα της να «κρέμεται».

Η 28χρονη δυσκολεύεται ιδιαίτερα ακόμα και να φάει, ενώ προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να λάβει ιατρική βοήθεια από το εξωτερικό. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και έχει καταφέρει να γίνει αρκετά γνωστή στο Instagram, καθώς και στο χώρο του μόντελινγκ αφού χρησιμοποιεί την ασθένειά της ώστε να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν τα σώματά τους με τις ατέλειές τους.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα καλύτερα που έχω ζήσει, καθώς ένιωσα πως αυτός είναι ο πραγματικός και αυθεντικός μου εαυτός. Θέλω όλοι να νιώσουν όπως κι εγώ» αναφέρει η Sara, σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun.

Όπως εκμυστηρεύεται πάντως η ίδια, έχει περάσει και δύσκολα χρόνια, ειδικά όταν πήγαινε σχολείο και δεν είχε εξοικειωθεί ακόμα με το σώμα της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share