Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κοπέλα κοιμάται 22 ώρες την ημέρα! Η σπάνια πάθηση και δραματική περιγραφή της μητέρας της! (photo)

Το σύνδρομο της ωραίας κοιμωμένης!

6 Ιανουαρίου 2020 19:38
Κοπέλα κοιμάται 22 ώρες την ημέρα! Η σπάνια πάθηση και δραματική περιγραφή της μητέρας της! (photo)

Μια κοπέλα κοιμάται 22 ώρες την ημέρα, με την μητέρα να περιγράφει την σπάνια αυτή πάθηση της κόρης της! Επίσης, η 20χρονη Σάρα Γκέμπερτ μένει στο Νιου Τζέρσι. Το 2013 διαγνώστηκε με μία πάθηση που ονομάζεται χρόνια εντερική ψευδο-απόφραξη και γαστροπάρεση.

Πρόκειται για ένα σύνδρομο, το οποίο κάνει τον ασθενή να κοιμάται πολλές ώρες την ημέρα. Κάποιος φθάνει να κοιμάται ακόμη και 22 ώρες. Μάλιστα, πλήττει άτομα εφηβικής ηλικίας, ενώ μπορεί να διαρκέσει ακόμη και 13 χρόνια, καταστρέφοντας ουσιαστικά την μετέπειτα ζωή του.

Μία περίπτωση που έχει γίνει γνωστή είναι εκείνη της Βeth Goodier. Πρόκειται για μία κοπέλα 22 ετών, η οποία το έχει βιώσει τα τελευταία πέντε έτη. Γι’ αυτό μιλά η μητέρα της, Janine.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η μητέρα της Beth Goodier για το σύνδρομο της ωραίας κοιμωμένης από το οποίο πάσχει η κόρη της.

Για την κατάστασή της: «Μπορεί να ξυπνήσει αύριο και μετά ξεκινά ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο για να ζήσει τη ζωή που έχει χάσει στο μεσοδιάστημα. Τρέχει να δει τους φίλους της και πηγαίνει στο κομμωτήριο. Αλλά κανείς δεν ξέρει, πότε μπορεί να κοιμηθεί ξανά και να κάνει πάλι μήνες να ξυπνήσει.

Για το χειρότερο σύμπτωμα: «Το χειρότερο σύμπτωμα είναι η σύγχυση. Όταν ξυπνά για μερικές ώρες μες στην ημέρα δεν ξέρει πού βρίσκεται και είναι πολύ ταραγμένη».

Για το αγόpι της: «Έρχεται από το σπίτι σχεδόν κάθε μέρα, της μιλά και περιμένει το κοpίτσι που ερωτεύτηκε να συνέλθει. Όταν είναι ξύπνια, έχουν μια κανονική ενήλικη σχέση».

Για το πρόβλημα υγείας της κόρης της: «Κάθε φορά, προσεύχομαι να είναι αυτό το τελευταίο επεισόδιο και μετά βλέπω τα συμπτώματα να επιστρέφουν. Η φωνή της εξασθενεί, αρχίζει να την ενοχλεί το φως και ο θόρυβος και μετά ξαναχάνεται. Μου ραγίζει την καρδιά να την βλέπω να χάνει τα καλύτερά της χρόνια».

Ένα κωφάλαλο κoρίτσι πήγε στο ταμείο να παραγγείλει - Προσέξτε τη συμπεριφορά της κοπέλας στο ταμείο!

Ένα κωφάλαλο κoρίτσι πήγε στο ταμείο να παραγγείλει. Προσέξτε τη συμπεριφορά της κοπέλας στο ταμείο

Όταν η Τέρι βγαίνει για φαγητό με την κόρη της, συνήθως πρέπει να την βοηθάει να παραγγείλει. Η κόρη της, Γουόλκερ, δεν έχει καταφέρει ποτέ να παραγγείλει μόνη της χωρίς να συγκεντρώσει περίεργα βλέμματα. Αλλή μια συγκινητική ιστορία με ένα κωφό μωρό ακούει τη μαμά του να του λέει «σ’αγαπώ»

Έτσι, όταν μπήκαν σε ένα τοπικό εστιατόριο και η ταμίας άρχισε να ρωτά την Κίνθια τι ήθελε να παραγγείλει στη νοηματική, και η μητέρα και η κόρη έπαθαν πλάκα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως η ταμίας ξεπέρασε την απλή εξυπηρέτηση πελατών!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share