Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάποιοι την είδαν με μπικίνι και θέλησαν να «ξεράσουν»! Η απάντησή της όμως, θα σας καθηλώσει!

Αγαπάει τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι!

26 Οκτωβρίου 2019 14:06
Κάποιοι την είδαν με μπικίνι και θέλησαν να «ξεράσουν»! Η απάντησή της όμως, θα σας καθηλώσει!

Η 20χρονη Σάρα Γκέμπερτ μένει στο Νιου Τζέρσι. Το 2013 διαγνώστηκε με μία πάθηση που ονομάζεται χρόνια εντερική ψευδο-απόφραξη και γαστροπάρεση.

«Άνθρωπος – δέντρο»: Ζητάει από τους γιατρούς να τον ακρωτηριάσουν!

Αυτή είναι μία σπάνια πάθηση του πεπτικού συστήματος που σήμαινε ότι η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε θέση φάει ή να πιει τίποτα για 2 χρόνια. ΗΣάρα έκανε εμετό μέχρι και 60 φορές την ημέρα! Έπρεπε να ξεκινήσει μία τεχνητή δίαιτα και να εγχειριστεί για να παραχθούν σημεία πρόσβασης για το στομάχι πριν να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Μία μέρα των διακοπών της, η γενναία Σάρα είχε μία ξεχωριστή συνάντηση με μία γυναίκα για την οποία έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα στο internet. Θα πρέπει όμως να το διαβάσετε μόνοι σας!

«Δεν ξέρω πόσο δύσκολο σου ήταν να με πλησιάσεις στην παραλία, αλλά ξέρω ότι μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω σε αγνώστους. Αλλά με προσέγγισες με τόση αυτοπεποίθηση που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς σε κανέναν από τους δυο μας, αφού πρέπει να κουβαλάω συνεχώς αυτό το συναίσθημα. Με είδες γι’αυτό που πραγματικά είμαι – ένα τρομαγμένο κορίτσι που προσπαθούσε τόσο έντονα να κρύψει το φόβο από τα μάτια της για να μην τον δει κανείς.

Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος που με πλησίασες αλλά θέλω να σε ευχαριστήσω! Το να ζεις με μία χρόνια ασθένεια, δεν είναι και τόσο εύκολο, και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν αυτή η ασθένεια αλλάζει την εμφάνιση σου όπως άλλαξε την δική μου. Φορώντας τα ρούχα μου δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν είμαι ένα φυσιολογικό άτομο, αλλά στην παραλία όλα είναι διαφορετικά.

Σκύλος αναγκάζεται να φοράει γυαλιά ηλίου! Δείτε γιατί!

Όλοι είναι εκτεθειμένοι στην παραλία, αλλά κυριολεκτικά πρέπει να κρέμονται όλα πάνω μου. «Έχω μια ειλεοστομία, και 2 σωλήνες, και αυτό δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα. Τα έχω συνηθίσει όμως και για μένα είναι φυσιολογικά. Αλλά για όλους τους άλλους είμαι κάτι σαν επιστημονική ταινία. Αλλά εσύ με είδες σαν άνθρωπο. Δεν κοιτούσες προκλητικά τον εξοπλισμό μου και με κοιτούσες στα μάτια. Και μετά με ευχαρίστησες.

Δεν είμαι σίγουρη αν μπορούσες να καταλάβεις γιατί ξαφνιάστηκα. Είχα ανθρώπους στο παρελθόν να με πλησιάζουν και να με αποκαλούν «αηδία» ή να με ρωτάνε «θα μπεις πραγματικά μέσα στην πισίνα έτσι?» Και όταν με πλησίασες, είχα προετοιμαστεί για το χειρότερο. Αλλά αυτό μου συνέβη πραγματικά μέχρι και τώρα με έχει αφήσει ξαφνιασμένη. Με ευχαρίστησες για το ότι φαίνομαι τόσο φοβερή με το μπικίνι μου, μου είπες ότι είχες και εσύ ειλεοστομία, και ότι πλέον δεν έχεις μεγάλο έντερο. Μου είπες ότι αυτό που κάνω είναι πολύ συγκινητικό και προκαλώ έμπνευση για πολλούς. Αυτό πραγματικά σήμαινε τα πάντα για μένα.

Όταν ετοίμαζα τα πράγματα μου για το ταξίδι αγωνιούσα για ώρες σχετικά με τι μαγιό να πάρω μαζί μου. Ουσιαστικά έφερα μαζί μου ότι μαγιό είχα και χρήματα για να αγοράσω καινούργια επειδή δεν είχα αυτό που θα έκρυβε τα πάντα.

Άνδρας πήρε βιάγκρα για συνεχόμενες ημέρες και δεν φαντάζεστε τι έπαθε!

Το ίδιο πρωί πήρα την απόφαση να φορέσω το μπικίνι που είχα όπως έχει, χωρίς να σκεφτώ ότι είχα τον εξοπλισμό αυτό δίπλα στο αφαλό μου. Είχα όμως τόσο άγχος. Κάθε έφηβο κορίτσι μπορεί να έχει θέματα με το σώμα της, και από την στιγμή που έκανα την ορθοτομία, το θέμα μου πολλαπλασιάστηκε επί 100!

Δεν είχαμε πάει στην παραλία για πολύ καιρό, όταν με πλησίασες, και ήδη ένιωθα άβολα, σκεπτόμενοι ότι όλοι κοιτούσαν την ορθοτομία μου.

Αλλά μετά από την συνομιλία μας αυτά τα λίγα λεπτά, όλοι μου οι φόβοι εξαλείφθηκαν. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση σου, και για το υπόλοιπο των διακοπών μου, το μόνο θέμα για τα μαγιό μου ήταν ότι πακετάρισα πολλά μαγιό και ότι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιούσα.

Οπότε σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ που με έκανες να αποκαταστήσω την πίστη μου στους ανθρώπους. Σε ευχαριστώ που με έκανες να νιώθω αυτοπεποίθηση και να απολαύσω τις διακοπές μου στο μέγιστο.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share