Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπήκε μέσα στο γραφείο τελετών για να...Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει!

Δεν θα πιστεύετε που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος!

6 Ιανουαρίου 2020 08:44
Μπήκε μέσα στο γραφείο τελετών για να...Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει!

Η Λόις Χίκς πέθανε στην Odessa του Τέξας σε ηλικία 88 ετών. Η οικογένεια της, συντετριμμένη, συγκεντρώθηκε στο γραφείο τελετών για να την αποχαιρετήσει. Μόλις είχαν φύγει όλοι από το κτίριο, μια γυναίκα που δεν είχε καμία σχέση με την οικογένεια μπήκε κρυφά στο δωμάτιο....αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας θα σας σοκάρει!

Γύρω στις 5:30 το απόγευμα, η γυναίκα ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του γραφείου τελετών. Αλλά αντί γι’αυτό, προχώρησε χαλαρά προς το φέρετρο της Λόις , έσκυψε πάνω από το πτώμα και τράβηξε το διαμαντένιο δαχτυλίδι από το δάχτυλο της και έφυγες. Η κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε το σοκαριστικό περιστατικό. Με μια κρυφή κάμερα μπορείτε εύκολα να διαλευκάνετε μια υπόθεση κλοπής, όπως έκανε και ένας 89χρονος που τον λήστευαν!

15 λεπτά αργότερα, η Βέλ, η κόρη της Λόις , επέστρεψε στο δωμάτιο για να διορθώσει το μακιγιάζ της νεκρής μητέρας της, όταν παρατήρησε ότι έλειπε το δαχτυλίδι από το χέρι της – και το δέρμα γύρω του είχε γρατσουνιστεί.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσε κανείς να πέσει τόσο χαμηλά”, είπε η Βέλ στο Odessa American. “Με κάνει να ανακατεύομαι.”

Ολόκληρη η οικογένεια της Λόις ήλπιζε και προσευχόταν να βρεθεί και να τιμωρηθεί η μυστηριώδης εγκληματίας για το απαράδεκτο έγκλημα της, αλλά η αστυνομία αρχικά δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Μετά από αρκετές μέρες αναζήτησης, οι αρχές συνέλαβαν την 41χρονη κλέφτρα και την κατηγόρησαν για ληστεία από ανθρώπινο πτώμα.

Αλλά η κλέφτρα δεν γνώριζε ένα πράγμα για το δαχτυλίδι που είχε κλέψει: ήταν ένα ψεύτικο δαχτυλίδι, αξίας 10 δολαρίων.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στην κουζίνα. Τότε είδε τον άντρα της να κάνει κάτι... απίστευτο!

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δικηγόρος της.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του - Όταν είδε το βίντεο έπαθε σοκ!

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του. Τα είδε… όλα με αυτό που έκανε!

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του. Δείτε και αυτό το περιστατικό με κάμερα, έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά

Γιατί μπορεί ο Ryan, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share