Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Είδε την γειτόνισσα να προσπαθεί να παρκάρει...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας συγκλονίσει!

Θα λιώσετε στα γέλια!

25 Δεκεμβρίου 2019 14:13
Είδε την γειτόνισσα να προσπαθεί να παρκάρει...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας συγκλονίσει!

Ένας κάτοικος στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας είχε την ευκαιρία να καταγράψει με την κάμερα του, την στιγμή που μια γειτόνισσα προσπαθεί να παρκάρει. Θα πάθετε πλάκα!

Οι κάμερες μπρούν να καταγράψουν απίστευτα πράγματα, όπως αυτό που καταγράφηκε σε μια σοφίτα ενός σπιτιού. Έτσι όταν είδε τη γειτόνισσα του να προσπαθεί μάταια, δεν έχασε ευκαιρία και απαθανάτισε το σκηνικό που είναι για πολλά γέλια. Το τι ακριβώς προσπαθούσε να κάνει η γυναίκα δεν φαίνεται να είχε και πολύ λογική.

Πάντως παρά τον χρόνο που αφιέρωσε η γυναίκα, και όσο και αν προσπάθησε έκανε μόνο μια τρύπα στο νερό.

Αυτός ο πατέρας έβαλε κάμερα για να παρακολουθεί την 4χρονη κόρη του. Αυτό όμως που κατέγραψε, δεν το περίμενε

Ένας πατέρας τοποθέτηση κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η μικρή του κόρη. Αυτό που είδε μετά από λίγο δεν το περίμενε!

Ο λόγος για την 4χρονη Σία, η οποία τραγουδάει την αγαπημένη της επιτυχία. Στη συνέχεια, ο πατέρας της μπήκε στο σαλόνι και χόρεψαν, όπως οι χορευτές στην οθόνη.

Μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν γράψει την εκπομπή και έκαναν εξάσκηση, μιμούμενοι τις κινήσεις και βάζοντας και τη δικιά τους πινελιά στη χορογραφία.

Ο πατέρας στρίβει την κόρη του γύρω γύρω, πηδάει πάνω στον καναπέ μαζί της, καταπιάνεται με χαζές κινήσεις, και τα κάνει όλα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Σε δύο μόλις λεπτά, αυτή η γλυκιά χορογραφία πιάνει τη σημασία του να περνάς το χρόνο σου διασκεδάζοντας και κάνοντας χαζομάρες με τους αγαπημένους σου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι ο μόνος πατέρας που βάζει κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει το παιδί του. Ένας ακόμη πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του...Αυτό που είδε να κάνει, είναι ο εφιάλτης του κάθε γονιού!

Πατέρας τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο του μωρού και πήγε στο μπαρ. Έπειτα την άνοιξε και... πάγωσε!

Σοκ έπαθε ένας πατέρας, μόλις είδε από την κάμερα, ποιος βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν το μωρό του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας είχε βγει με τον αδελφό του, ενώ ανά τακτά διαστήματα παρακολουθούσε μέσω κάμερας τι συνέβαινε στο σπίτι του.

Ξαφνικά παρατήρησε μία σκιά. Αρχικά δεν ανησύχησε, όμως πολύ σύντομα αντιλήφθηκε πως δεν ήταν μία απλή σκιά, αλλά μία γυναίκα που έψαχνε ένα συρτάρι στο δωμάτιο του παιδιού. Οι ληστές ήταν δύο, καθώς τη γυναίκα την περίμενε στην πόρτα και ένας συνεργός.

"Το μωρό μου κοιμόταν εκεί νωρίτερα. Μόνο το ότι είδα αυτήν τη γυναίκα τόσο κοντά στο κρεβάτι του… δεν μπορούσα να το πιστέψω", είπε ο πατέρας που είχε πάθει σοκ, όπως ακόμη ένας πατέρας που είδε κάτι φρικτό δίπλα στο παιδί του.

Ειδοποίησε την αστυνομία, όμως, όταν έφτασαν στο σπίτι οι ληστές είχαν ήδη φύγει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share