Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Αυτό το κοριτσάκι πήγε για ψάρεμα με το καλάμι της Μπάρμπι...Δεν φανταζόταν την τρομακτική συνέχεια!

Ούτε οι καλύτεροι ψαράδες δεν το πιάνουν!

22 Δεκεμβρίου 2019 16:55
Αυτό το κοριτσάκι πήγε για ψάρεμα με το καλάμι της Μπάρμπι...Δεν φανταζόταν την τρομακτική συνέχεια!

Αυτό το κοριτσάκι πήγε για ψάρεμα με το καλάμι της Μπάρμπι, και έκανε ότι ψαρεύει όταν έγινε το αδιανόητο. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έπιασε το ψάρι που άλλοι παλεύουν ώρες να βγάλουν!

Δείτε τι κατάφερε η μικρή Ειβερ να βγάλει από τον βυθό της θάλασσας! Να θυμάστε ότι πρέπει να προσέχετε τα ψάρια που πιάνετε και αγοράζετε, αφού μέσα σε αυτά μπορεί να κρύβονται επικίνδυνα για την υγεία σας πράγματα!

Δείτε το βίντεο:

Γυναίκα πήγε και ψάρεμα και αυτό που αντίκρισε την έκανε να παγώσει! (Video)

Δεν υπάρχει αυτό που ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα! Μια γυναίκα είχε πάει για ψάρεμα και αυτό που αντίκρισε μετά από λίγο την σόκαρε! Στα δίχτυα της βρέθηκε κάτι πάρα πολύ περίεργο... ένα ψάρι με δύο κεφάλια! Μην απορείτε αν σας λέμε την αλήθεια το βίντεο θα σας κάνει να σοκαριστείτε! Απίστευτο! Πρόστιμο 4.000 ευρώ αν βγάλετε αχινούς!

Η Nτέπι είπε χαρακτηριστικά: «Όταν το βγάλαμε στη βάρκα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Δύο στόματα! Κι όμως, το ψάρι ήταν υγιές και μια χαρά. Αρκετά παράξενο».

Μάλιστα θεωρώντας πως κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί, έδειξε την φωτογραφία σε έναν συνάδελφό της, τον Aνταμ Φοκτό, ο οποίος έμεινε έκπληκτος και αποφάσισε να την ανεβάσει στο ένα γκρουπ για ψαράδες στο Facebook «Knotty Boys Fishing» όπου έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,4 χιλιάδες κοινοποιήσεις. Εννοείται ότι η φωτογραφία έγινε viral.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλη αυτή την προσοχή που έχει λάβει», λέει η Γκέντες, «οι απαντήσεις/θεωρίες του κόσμου είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, για να το πω κομψά. Εγώ πιστεύω πως έγινε από κάποιο προηγούμενο τραύμα, πιθανότατα από κάποιον άλλο ψαρά».

Αδιανόητο: Δύτης κάνει 25 χρόνια παρέα με ένα ψάρι! (Video)

Πραγματικά δεν μπορούσε να φανταστούμε ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να είναι φίλος με ένα ψάρι! Ένας Ιάπωνας δύτης ήρθε να μας διαψεύσει αφού είναι φίλος 25 χρόνια με ένα ψάρι! Ναι καλά ακούσατε!

Ο δύτης Χιρογιούκι Αρακάουα και το ψάρι με όνομα Γιορίκο είναι φίλοι εδώ και 25 χρόνια, μιας και ο Ιάπωνας είναι επιστάτης ενός υποθαλάσσιου λατρευτικού χώρου του σιντοϊσμού και κατεβαίνει στον βυθό καθημερινά. Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του. Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Το μόνο που έχει να κάνει πια ο δύτης είναι να χτυπήσει το μέταλλο ώστε να εμφανιστεί ο καλός του φίλος και να απολαύσουν μερικές στιγμές παρέα.

Ακόμα και φιλάκια του δίνει ο άνθρωπος, για τέτοια τυφλή εμπιστοσύνη μιλάμε!

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share