Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μια ηλικιωμένη κάθεται σε έναν σταθμό για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του νεκρού άντρα της! Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει....

Μια συγκινητική ιστορία!

18 Δεκεμβρίου 2019 12:23
Μια ηλικιωμένη κάθεται σε έναν σταθμό για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του νεκρού άντρα της! Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει....

Μια ηλικιωμένη γυναίκα κάθεται στον σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, στην στάση Embankment, απλά για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του άνδρα της, που έχει πεθάνει. Η φωνή του ακούγεται να λέει "Προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας", και παίζει εδώ και 70 χρόνια.... αλλά κάτι τραγικό συνέβη στην γιαγιά.

Διαβάστε πρώτοι την συγκινητική ιστορία στο Athensmagazine.gr. Η Μάργκαρετ Μακόλουμ ξαφνιάστηκε όταν το 2012, αποφάσισαν να αλλάξουν την φωνή του συζύγου της και να βάλουν στην θέση της μια ψηφιοποιημένη ανακοίνωση. Άλλη μια ιστορία γιαγιάς που συγκινεί, και μας ανατριχιάζει...

Ζήτησε λοιπό να επαναφέρουν τη φωνή του- κάτι που έκαναν το 2013 και της έστειλαν μια εγγραφή CD - και εξακολουθεί να παίζεται στην πλατφόρμα Northern Line σήμερα.

Η ιστορία έρχεται στο φως και πάλι την περασμένη εβδομάδα μετά από ένα Tweet σχετικά με αυτό στις 11 Δεκεμβρίου, που έγινε viral, με 23.000 retweets και 44.000 αρέσει μέχρι σήμερα.

Μιλώντας τον Μάρτιο του 2013, η ηλικιωμένη, που ζει στο Βόρειο Λονδίνο, δήλωσε: «Ποτέ δεν ήταν πολύ μακριά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Και γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να πάω και να ακούσω τη φωνή του ήταν απλά υπέροχο. Ήταν μια μεγάλη άνεση, απλά καθόμουν στο σταθμό του μετρό.

«Δεν με ένοιαζε να χάσω μερικά τρένα μόνο για να το ακούσω. Παρόλο που ήταν ανακοίνωση, ήταν η φυσική ομιλία του - σαφής, ακριβής.

«Η ανακοίνωσή του δεν έλεγε« παρακαλώ »- ήταν απολύτως μινιμαλιστική. Αυτό έκανα μέχρι το Νοέμβριο του 2012, μέχρι μια μέρα, άκουσα μια διαφορετική φωνή »

Η ανακοίνωση προβλήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1950, αλλά λίγοι γνώριζαν ποιος ήταν ο κ. Λόρενς και πώς μοιάζει.

Γνωρίστηκαν όταν πετούσε έξω από το Λονδίνο στο Heathrow σε μια ξεναγήσεις με ξεναγό τον Λόρενς, και είπε ότι άκουσε την «πιο υπέροχη φωνή» του.

Αργότερα έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν το 2003 μετά από περισσότερα από 11 χρόνια μαζί, αλλά ο κ. Laurence έχασε τη μάχη του ενάντια στα μακροχρόνια καρδιαγγειακά προβλήματα το 2007.

Μιλώντας για τα τελευταία του χρόνια, είπε το 2013, σε ηλικία 65 ετών: «Πάντα ήξερα ότι ακόμα και όταν έφυγε, θα μπορούσα να πάω να τον ακούσω όποτε ήθελα».

Η TfL επιβεβαίωσε ότι η ηχογράφηση του κ. Λόρενς εξακολουθεί να παίζεται στο Embankment, αν και το προσωπικό του σταθμού δήλωσε ότι δεν είχε δει την Μακκόλουμ για δύο χρόνια.

Η κηδεία της γιαγιάς διακόπηκε διότι ακούστηκαν χτυπήματα από το φέρετρο. Η συνέχεια; Θα σας παγώσει!

Μείναμε άφωνοι, όταν διαβάσαμε ότι η κηδεία μιας γιαγιάς διακόπηκε, διότι ακούγοντας χτυπήματα μέσα από το φέρετρο.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι συγγενείς μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην Αργεντινή, κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας της.

Η 65χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τις προηγούμενες ημέρες και είχε ήρθε η ώρα της κηδείας της. Την ώρα λοιπόν που η νεκροφόρα πήγαινε προς το νεκροταφείο, αρκετοί από αυτούς που ακολουθούσαν άκουσαν χτυπήματα μέσα από το φέρετρο και ήχους που παρέπεμπαν σε κλάματα.

Κατευθείαν, ο οδηγός χωρίς να χάσει χρόνο, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο, προκειμένου να τσεκάρουν την περίπτωση οι γιατροί.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματά τους δεν ήταν αυτά που θα ήθελαν οι συγγενείς και οι φίλοι της 65χρονης, καθώς διαπίστωσαν πως όντως είχε πεθάνει, τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα.

Όσο για τους ήχους που ακούστηκαν; Είτε πρόκειται να ξεγελάστηκαν από κάποιο άλλο θόρυβο πάνω στην θλίψη τους, είτε όντως θα ακούστηκαν εξαιτίας συσσωρευμένων αερίων.

Κι αν έχετε διαβάσει αυτή την σοκαριστική ιστορία σας έχουμε και μια άλλη, με μία γιαγιά, η οποία σκάβει έναν τάφο στην αυλή της. Ο λόγος; Ανατριχιαστικός!

Ανατριχίλα: Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Τράβηξε μια φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς της - Μετά από λίγο όταν την είδε πιο προσεκτικά της σηκώθηκε η τρίχα!

Οι γιαγιάδες για όλους μας ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και οι περισσότερες μας κατακτούν με τον τρόπο τους! Ένα απόγευμα ενώ καθόταν με την οικογένειά της στο σαλόνι του σπιτιού της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η 18χρονη Νταϊάνα Λάντς αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της.

Όταν όμως κοίταξε την εικόνα που είχε τραβήξει, ένιωσε ένα ρίγος να την διαπερνάει: μπορούσε να δει ένα πρόσωπο να αιωρείται μέσα στο παράθυρο.

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή. “Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share