Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μαμά νομίζει ότι ο μπαμπάς και η κόρη ετοιμάζουν πρωινό - Όταν βλέπει αυτό, μένει άναυδη!

Τους τράβαγε βίντεο χωρίς να το καταλάβουν!

18 Δεκεμβρίου 2019 09:58
Η μαμά νομίζει ότι ο μπαμπάς και η κόρη ετοιμάζουν πρωινό -  Όταν βλέπει αυτό, μένει άναυδη!

Η μαμά νομίζει ότι ο μπαμπάς και η κόρη ετοιμάζουν πρωινό - Όταν βλέπει αυτό, μένει άναυδη!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείχνει πόσο πολύ οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους... Μια μητέρα μπαίνει στην κουζίνα για να ανακαλύψει κάτι πολύ ξεχωριστό να συμβαίνει.

Είναι ένα χορός μπαμπάς-κόρης υπό τους ήχους του τραγουδιού του Ed Sheeran “Thinking Out Loud.” Η κόρη αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα τους τραβάει με την κάμερα, αλλά ο μπαμπάς δεν το γνωρίζει, μέχρι που γυρίζει. Σταματάει για μια στιγμή, αλλά μετά βουτάει την κόρη προς τα κάτω και συνεχίζει να χορεύει!

“Όταν ένας μπαμπάς αγαπάει την κόρη τους και της δείχνει την αγάπη και την στοργή του, τότε δεν θα βγει να ψάχνει γι΄αυτό έξω από αυτούς τους τέσσερις τοίχους,”: αυτό το όνομα έδωσε η μητέρα σε αυτό το βίντεο και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτό το χορό; Είναι κάτι που δείχνει στοργή και αγάπη ή είναι ακατάλληλο; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Κάνει το γύρο του κόσμου: Τετράχρονη πετά το κινητό του πατέρα της στην θάλασσα επειδή δεν της δίνει σημασία!

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την 4χρονη κόρη του τραγουδιστή της ραπ Timati, από την Ρωσία, να αρπάζει από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο του μπαμπά της και να το πετά στη θάλασσα, σε μία αυθόρμητη πράξη θυμού. Η μικρή εκνευρισμένη που ο μπαμπάς της μιλούσε στο τηλέφωνο κ δεν της έδινε σημασία, θεώρησε ότι έτσι θα ασχοληθεί επιτέλους μαζί της –και το κατάφερε… με το παραπάνω!

Γέμισε το κινητό σας νερά; Τι πρέπει να κάνετε για το σώσετε!

Το συμβάν καταγράφει η σύντροφος του τραγουδιστή, ο οποίος αργότερα το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram και δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για «στημένο» συμβάν ή όχι. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι, ότι πάρα πολλά παιδάκια θα ήθελαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της μικρής –και μαμάδες, μη σας πω!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share