Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτός ο μπαμπάς δυσκολεύεται να μαλώσει την κόρη του γιατί είναι αξιολάτρευτη!

Λιώσαμε!

7 Δεκεμβρίου 2019 20:07
Αυτός ο μπαμπάς δυσκολεύεται να μαλώσει την κόρη του γιατί είναι αξιολάτρευτη!

Όπως είναι γνωστό οι μπαμπάδες όλου του κόσμου έχουν μια αδυναμία στις κόρες τους και θα έκαναν πραγματικά τα πάντα για αυτές όπως είχαμε δει και παλαιότερα έναν μπαμπά να χορεύει με την κόρη του μπαλέτο!

Αυτή τη φορά μιλάμε για έναν μπαμπά που η μικρή του κόρη είναι λίγο παραπάνω... τσαούσα!

Η αξιολάτρευτη μικρούλα λοιπόν, έχει ανέβει πάνω στο τραπεζάκι της τηλεόρασης. Ο πατέρας της εξηγεί ότι δεν είναι σωστό. Πως δεν πήρε την άδειά του ή όχι για να ανέβει πάνω στο τραπεζάκι. Αλλά εκείνη έχει άλλη άποψη.

Το πρόβλημα είναι ότι η μικρούλα ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει αρκετά καλά και όπως θα δείτε στο βίντεο έχει πολύ πλάκα η σκηνή, δικαίως λοιπόν το βίντεο αυτό έγινε viral και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε 48 εκατομμύρια προβολές!

Αν δείτε τι κάνει αυτό το μωρό όταν ακούει για πρώτη φορά τον μπαμπά του θα δακρύσετε!

Αν δείτε τι κάνει αυτό το μωρό όταν ακούει για πρώτη φορά τον μπαμπά του θα δακρύσετε!

Από την αρχή λοιπόν της εγκυμοσύνης της συζύγου του, δεν σταμάτησε να μιλάει στο αγέννητο μωρό του λέγοντάς του πόσο πολύ το αγαπάει. Συγκινητικό: Κωφό μωράκι άκουσε για πρώτη τη μαμά του να λεέι ''Σαγαπώ'' και ξέσπασε σε κλάματα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του, «πριν ακόμα γεννηθεί ο Φλάβιο της έλεγε πόσο πολύ την αγαπάει. Πριν φύγει για τη δουλειά χάιδευε την κοιλιά μου και και καλημέριζε το μωρό, με το που επέστρεφε του έλεγε «καλησπέρα». Και κατά έναν μαγικό τρόπο η κόρη μας κουνιόταν κάθε μέρα την ίδια ώρα που της μιλούσε».

Όταν γεννήθηκε, ο μπαμπάς της την υποδέχτηκε με τα ίδια ακριβώς λόγια, και η νεογέννητη Antonella άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε.

Από τη στιγμή που η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram έγινε viral καθώς το χαμόγελο της μικρούλας δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Συγκλονιστικό! Αδέσποτη σκυλίτσα θήλαζε ανθρώπινο νεογέννητο μωρό που πέταξε στα σκουπίδια η μητέρα του

Έχουμε δει πολλές ιστορίες ανά καιρούς στις οποίες άνθρωποι σώζουν ζώα. Συχνά, οι τετράποδοι φίλοι μας δεν έχουν την νοητική ικανότητα ή τις δυνάμεις να βγουν από μία δύσκολη κατάσταση, η οποία πολύ συνήθως προκαλείται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.

Μερικές φορές όμως, έχουμε δει περιπτώσεις που οι τριχωτοί μας φίλοι είναι αυτοί που έσωσαν τη ζωή ενός ανθρώπου. Αν και σπανίζουν τέτοιες ιστορίες, δείχνουν πόσο καλά ζώα μπορούν να γίνουν.

Μία αδέσποτη σκυλίτσα γνωστή και ως Way, από την Αργεντινή, έδειξε τον ηρωισμό της όταν βρήκε ένα εγκαταλειμμένο παιδί σε ένα διάδρομο ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ. Έχοντας και η ίδια μικρά, το μητρικό της ένστικτο της είπε να βοηθήσει τη ζωή του μωρού.


Το μωρό ήταν ενός μήνα και η 33χρονη μητέρα του το είχε αφήσει μόνο του μέσα στο κρύο να πεθάνει.

Η Γουάι πήρε το μωρό και το έβαλε ανάμεσα στα τα δικά της μωρά για να το κρατήσει ζεστό και αυτό ήταν που το έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Έγινε αμέσως ηρωίδα και τα τοπικά νέα διέδωσαν την εκπληκτική αυτή ιστορία. Η κοπέλα άκουσε τις φωνές του μωρού το επόμενο πρωί. Μόλις το βρήκε, το πήγε αμέσως στο νοσοκομείο και η μητέρα του συνελήφθη από τις αρχές.

Το μητρικό ένστικτο αυτού του σκυλιού έσωσε τη ζωή ενός παιδιού, παρά το ότι άνηκε σε άλλο είδος. Μία απίστευτη ιστορία!

Σκύλος προσέχει το αρκουδάκι του όσο αυτό είναι στο πλυντήριο και λιώνει την καρδιά μας!

Το ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος που μπορεί να έχει κάποιος το γνωρίζουμε όλοι. Αισθάνονται πάντα αυτό το αυθόρμητο καθήκον να είναι δίπλα στα πρόσωπα που αγαπούν. Μόνο που μερικές φορές το παρακάνουν, με αστεία αποτελέσματα, όπως και στα βίντεο παρακάτω!

Δείτε επίσης: Σκύλος που χάθηκε πριν ένα μήνα, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με μια κατσίκα και ακόμη έναν σκύλο!

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Χάμπς, που δεν μπορούσε να αποχωριστεί το αγαπημένο του λούτρινο αρκουδάκι όταν το έβαλαν για πλύσιμο και έμεινε δίπλα του να το παρακολουθεί.

Όπως βλέπουμε στο χαριτωμένο βίντεο που ανέβασε η ιδιοκτήτρια του Χάμπς στο τουίτερ…

«Ο σκύλος μου έχει ένα λούτρινο αρκουδάκι που έχει πάντα μαζί του και κάθησε μπροστά στο στεγνωτήριο για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά»

«Το αρκουδάκι είναι κάτω. Πήγα να τον βρω και κοιτούσε το πλυντήριο ψάχνοντας τον αρκούδο»

Τέλος καλό όλα καλά

«Για όσους ήθελαν να μάθουν τη συνέχεια, ο Habs ξαναβρήκε τον αρκούδο του»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share