Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος που χάθηκε πριν ένα μήνα, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με μια κατσίκα και ακόμη έναν σκύλο!

Έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι το σκυλί του!

23 Οκτωβρίου 2019 14:15
Σκύλος που χάθηκε πριν ένα μήνα, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με μια κατσίκα και ακόμη έναν σκύλο!

Σκύλος που χάθηκε πριν ένα μήνα, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με μια κατσίκα και ακόμη έναν σκύλο!

Ένας άντρας που νόμιζε ότι είχε χάσει το σκυλί του για πάντα, έμεινε έκπληκτος όταν το κατοικίδιο ζώο του επέστρεψε στο σπίτι συνοδευόμενο από ένα άλλο σκυλί και μια κατσίκα. Η σύζυγος του Kyle Krier, η Laura, από το Concordia του Kansas, είχε αφήσει το σκυλί του να βγει έξω ένα βράδυ για να κάνει τη βόλτα του κι εκείνο δεν επέστρεψε ποτέ.

“Η σύζυγός μου, μου είπε ότι είδε ένα άλλο άσπρο σκυλί στην αυλή μας και πως ο Bo έφυγε και δεν επέστρεψε,” έγραψε ο Kyle σε μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

“Τον ψάξαμε παντού και δεν μπορέσαμε να τον βρούμε. Αποφασίσαμε να πάμε σπίτι και να περιμένουμε να επιστρέψει, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Βγήκα το πρωί για να τον ψάξω και δεν βρήκα κανένα σημάδι του πουθενά.”

Αφού εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα ότι ο σκύλος τους θα επέστρεφε, ο Kyle και η σύζυγός του εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν έμαθαν ότι ο αγαπημένος τους φιλαράκος τριγυρνούσε έξω από το σπίτι τους. “Η γυναίκα μου, μου είπε ότι κάποιος την είχε καλέσει και της είπε ότι είδε στο δρόμο ένα μαύρο λαμπραντόρ, ένα άσπρο και μια κατσίκα. Όταν το άκουσα, ήξερα ότι αυτός ήταν ο σκύλος μας, γι’ αυτό έφυγα αμέσως από τη δουλειά μου για να τον πάρω.”

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που Bo συναντάει ξανά τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη. Πίσω του είναι οι νέοι του φίλοι – ένα άσπρο λαμπραντόρ και μια κατσίκα που φαίνεται πρόθυμη να συμμετάσχει στην παρέα τους.

Ο Bo ανέβηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και το λευκό λαμπραντόρ τον ακολούθησε.

Στο τέλος ανέβηκε και η κατσίκα, αφού αρνήθηκε να αφήσει την παρέα τους.

“Έλα κατσικούλα, θέλεις ν’ ανέβεις κι εσύ στο φορτηγό μου;;” ρώτησε ο άντρας την κατσίκα. “Έλα! Σαν στο σπίτι σου!” είπε ο άντρας.

Και οι τρεις φίλοι φάνηκαν να είναι πολύ χαρούμενοι που ήταν μαζί στο φορτηγό του ιδιοκτήτη του Bo.

Λίγες μέρες αργότερα, ανακαλύφθηκε ότι η κατσίκα ανήκε στους γείτονες του Kyle, τον Chris και την Shawna Huggans, ενώ το άλλο λαμπραντόρ ζει λίγο παρακάτω, πράγμα που σημαίνει οι τρεις φίλοι πρόκειται να ζήσουν νέες περιπέτειες στο μέλλον!

Όταν αγόρασε αυτό το κουτάβι του είπαν ότι θα γίνει γίγαντας. Δεν περίμενε όμως τέτοια εξέλιξη!

Η Neapolitan Mastiff δεν είναι μια φυλή για τους περισσότερους ανθρώπους και σίγουρα δεν είναι ένας σκύλος για αρχάριους. Οι Ναπολιτάνοι πρέπει να κοινωνικοποιούνται καλά με τους ανθρώπους, κυρίως με τα παιδιά, καθώς σαν νέοι είναι μεγάλα και ισχυρά σκυλιά και δεν ξέρουν πάντα τη δύναμή τους!

Δείτε επίσης: Ο απίστευτος σκύλος με το ανθρώπινο πρόσωπο!

Επιπλέον, τα μικρά παιδιά κάνουν νέους φίλους εύκολα, και οι Ναπολιτάνοι είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους ξένους και προστατευτικοί της οικογένειάς τους και αυτό μπορεί να είναι καταστροφή για τα νέα μικρά παιδιά. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, θα προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τους με τη ζωή τους.

Το Βάρος τους συνήθως είναι μεταξύ 50 και 70 κιλών και το ύψος τους φτάνει τα 70 με 80 εκατοστά.

Αυτά τα νούμερα όμως δεν πέφτουν μέσα στην περίπτωση του κουταβιού που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Είναι μόλις 9 μηνών, είναι ήδη 90 κιλά, 87 εκατοστά, και όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια το ύψος της ξεπερνά τα 2 μέτρα.

«Όταν αποφάσισα να την αγοράσω, ήταν το μεγαλύτερο κουτάβι της γέννας και με προειδοποίησαν ότι θα γίνει ένα πολύ μεγαλόσωμο σκυλί.»

«Κανείς δεν περίμενε να γίνει τόσο μεγαλόσωμη» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του.

Το 7χρονο αγοράκι που έσωσε 1400 σκυλιά και ανακηρύχτηκε το “Παιδί της Χρονιάς”

Ενα μικρό 7χρονο αγοράκι, ο Ρόμαν ΜακΚον, από την πόλη Augusta της Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών ανακηρύχτηκε ως το “Παιδί της Χρονιάς” παίρνοντας και το ανάλογο βραβείο από τη γνωστή φιλοζωική οργάνωση American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA). Ο λόγος; η μεγάλη του αγάπη και αφοσίωσή του στα ζώα.

Ο υπέροχος αυτός μικρούλης, παρά την ηλικία του, έχει βοηθήσει τα τελευταία 3 χρόνια πάνω από 1300 αδέσποτα ζώα για να βρουν ένα μόνιμο σπίτι.

Η μητέρα του αναφέρει ότι η αρχή έγινε όταν ο Ρόμαν είδε κάποια στιγμή αδέσποτα και εγκαταλελειμμένα κουταβάκια έξω από το κατάστημα PetSmart. Ήταν μια μέρα πριν από τα γενέθλιά του. Έτσι ζήτησε από τους φίλους και γνωστούς του να μην του φέρουν δώρο αλλά να δώσουν τα χρήματα αυτά σε καταφύγιο αδέσποτων.

Μετά από αυτό μαζί με τη μητέρα του άρχισαν να επισκέπτονται καταφύγια για να γνωρίσουν από κοντά και να παίξουν με τα ζωάκια που βρίσκονταν εκεί. Ο Roman όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Άρχισε να βγάζει βίντεο τα σκυλάκια και να τα ανεβάζει στο ίντερνετ για να βρουν υιοθεσία. Λίγο καιρό μετά αυτός και η μητέρα του δημιούργησαν το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Project Freedom Ride για να βοηθήσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Το Project Freedom Ride έχει βρει σπίτι σε πάνω από 1400 σκυλάκια τα τελευταία χρόνια, κάτι που κάνει τον Roman ένα μοναδικό και σπάνιο παιδί. Ο ίδιος μάλιστα θα πει: “Με κάνει πολύ ευτυχισμένο όλο αυτό. Σώζω μια ζωή. Το επόμενο πράγμα που θέλω να πετύχω είναι να βρω σπίτι σε όλα τα ζωάκια που δεν έχουν στην Αμερική.”

Αυτά είναι τα καλύτερα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής! Απολαύστε τα! (Video)

Το Athensmagazine.gr έψαξε ποια είναι τα καλύτερα βιντεάκια που κυκλοφορούν και σας τα παρουσιάζει! Ορισμένα από τα βίντεο που έγιναν viral την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Αν σας αρέσει να γελάτε και να βλέπετε βίντεο με τους φίλους σας τότε δεν υπάρχει πιο απολαυστικό βίντεο από αυτό! Δείτε ακόμα: H απεγνωσμένη προσπάθεια μιας γάτας να πιάσει ψάρι σε παγωμένη λίμνη έγινε viral! (Video)

Δείτε το βίντεο που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

Viral: Ζευγάρι υποστηρίζει ότι κατέγραψε φάντασμα με κατοικίδιο! (Video)

Ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη όπως υποστηρίζουν από στο υλικό της κάμερα ασφαλείας είδαν ένα φάντασμα και τον σκύλο του.Βλέπετε το φάντασμα στην φωτογραφία; Για κοιτάξτε καλύτερα...

Μπήκαν στο δίκτυο της κάμερας για να δουν πώς είναι η άρρωστη γάτα τους και έμειναν άφωνοι όταν παρατήρησαν κάποιες περίεργες κινήσεις που έμοιαζαν σαν ένα φάντασμα και ένα φάντασμα- σκύλο, όπως αναφέρει η New York Post.

Το ζευγάρι μοιράστηκε το βίντεο με φίλους, ενώ αναρτήθηκε στο youtube και στο Reddit, όπου έγινε viral.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι φαίνεται σαν ένα αγόρι με τον σκύλο του, αλλά ο Νόλαν πιστεύει ότι είναι ο παππούς του, ο οποίος έχει πεθάνει έδω και 20 χρόνια, ενώ είδαν το φάντασμα την ημέρα που είχε πεθάνει πριν από 20 χρόνια. Βέβαια, άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό που φαίνεται είναι σκόνη ή ίσως κάποια αράχνη.

Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο...μετακόμισαν αμέσως μετά από αυτό που είδαν!

Την απόφαση να μετακομίσουν άμεσα πήρε ένα ζευγάρι από το Michigan μετά από αυτό που ανακάλυψαν ότι συνέβαινε στο σπίτι τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες. Αν όμως πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις φωτογραφίες!

Οι γονείς της μικρής, ο Joshua και η Heather, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι είχε καταγράψει η κάμερα στο υπνοδωμάτιο της Lilly και αυτό που ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο Joshua σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο που έδειχνε την μικρή του κόρη. «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγη στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση.

Η μητέρα της μικρής Lilly, Heather, έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της.


Η νύχτα τρόμου που έζησε η μικρή Lilly δεν ήταν η πρώτη.

Ένα βράδυ η Brough είχε ακούσει μια περίεργη ανδρική φωνή να ουρλιάζει αλλά δεν είχε δώσει σημασία.
Όταν είδαν το βίντεο από το υπνοδωμάτιο της μικρής Lilly τους κυρίευσε ο τρόμος.

Το ζευγάρι προσέλαβε μάλιστα και ειδικό για να ερευνήσει το σπίτι για τυχόν μεταφυσική δραστηριότητα.
Σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν ούτε από τον ειδικό. Τα όσα κατέγραψε η κάμερα έμειναν ένα μυστήριο τρόμου.

Στο βίντεο φαινόταν μια φιγούρα να κάνει βόλτες μέσα στο δωμάτιο της ενός έτους κόρης τους.
Η μοναδική εξήγηση ήταν, σύμφωνα με το ζευγάρι, ότι η γυναίκα που έμενε στο σπίτι πριν το αγοράσουν το είχε στοιχειώσει αφού πέθανε μέσα σε αυτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share