Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Το λιοντάρι της φωτογραφίας πάει να αρπάξει το παιδί. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια μας "πάγωσε"!

Σοκ!

14 Δεκεμβρίου 2019 07:59
Το λιοντάρι της φωτογραφίας πάει να αρπάξει το παιδί. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια μας
Follow us on Google News

"Παγώσαμε" όταν είδαμε ένα λιοντάρι να προσπαθεί να αρπάξει το κοριτσάκι της παρακάτω φωτογραφίας.

Όπως φαίνεται, το παιδί ήταν τυχερό, όταν μαζί με τους γονείς επισκέφτηκαν έναν κήπο με ζώα. Το λιοντάρι είχε άλλα σχέδια για το μικρό αλλά δεν είχε στο μυαλό ότι το προστατευτικό τζάμι τους χώριζε.

Οι γονείς μόλις είδαν αυτή την κίνηση έμειναν καθώς πρόκειται για επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζετε τέτοιο περιστατικό. Ένα αγόρι 8 ετών έχει παλέψει με λιοντάρι. Το αποτέλεσμα προκαλεί σοκ.

λιοντάρι

Ανατριχιαστικό: Η σπάνια στιγμή που λέαινες προσπαθούν να σκοτώσουν αρσενικό λιοντάρι!

Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο εντόπισε φακός, με λέαινες να προσπαθούν να σκοτώσουν λιοντάρι σε πάρκο της Βρετανίας!

Μετά το τρομερό βίντεο που σας παρουσιάσαμε χτες με τον εκπαιδευτή και τα λιοντάρια, σήμερα το πάμε σε λίγο πιο... σκληρές εικόνες! Το αρσενικό δείχνει εξαντλημένο καθώς δέχεται τις ομαδικές επιθέσεις των θηλυκών ενώ πιστεύεται πως είναι ο αρχηγός της αγέλης.

Οι εικόνες δείχνουν ότι το αρσενικό βρυχάται καθώς τουλάχιστον εννέα θηλυκά το έχουν ακινητοποιήσει και το δαγκώνουν. Φύλακες του πάρκου καλούνται στο σημείο και προσπαθούν να επέμβουν. Τελικά καταφέρνουν να διώξουν τις λέαινες με τη χρήση πυροσβεστήρα.

Λέαινες λιοντάρι

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί τα ζώα επιτέθηκαν στο αρσενικό, αλλά πιστεύεται πως τα θηλυκά συχνά σκοτώνουν ένα ηλικιωμένο ή άρρωστο αρσενικό όταν πιστεύουν ότι πλέον είναι ανίκανος για αρχηγός και θέλουν να τον αντικαταστήσουν.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share