Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

26χρονη παντρεύτηκε το... χαλί της! (Video)

Βίον ανθόσπαρτο!

9 Δεκεμβρίου 2019 16:39
26χρονη παντρεύτηκε το... χαλί της! (Video)

Μια 26χρονη ανύπαντρη μητέρα αποφάσισε να ενώσει την ζωή της με ένα χαλί! Η Μπέκι Κοκς ντύθηκε στα λευκά και προχώρησε σε γάμο με το χαλί της, άλλο ένα κουφό περιστατικό μετά από μία 33χρονη Βρετανίδα που αρραβωνιάστηκε πολυέλαιο αλλά τον απατά με κηροπήγιο.

Όπως είπε η ίδια, αγόρασε το χαλί πριν ένα χρόνο και αποφάσισε να του δείξει πόσο το αγαπάει, αφού τόνισε πως όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο εκείνη ξαπλώνει πάνω του και μοιράζεται μαζί του τις πιο προσωπικές της σκέψεις.

Συμπλήρωσε δε, πως αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντας το.

Μάλιστα έχει δώσει όνομα στο χαλί, φωνάζοντάς το Ματ. Στην τελετή ήταν συγγενείς και φίλοι της με την ίδια να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του Ματ, του χαλιού.

Κουράστηκε να είναι γεροντοκόρη και δεν φαντάζεστε με ποιον παντρεύτηκε!

Η τριαντάχρονη Γουέι Τσεν, μία υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, δεν "εμπνεύστηκε" από τους άνδρες που είχε γνωρίσει ώστε να διαλέξει σύζυγο... Υποκύπτοντας στην κοινωνική πίεση, αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά τον... εαυτό της, χωρίς γαμπρό!

Ένας 19χρονος παντρεύτηκε 72χρονη μητέρα... που γνώρισε στην κηδεία του γιού της!

Έθεσε για μια ...... σειρά φωτογραφιών σε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, προσέλαβε έναν οργανωτή γάμου και νοίκιασε μια αίθουσα δεξιώσεων για μια γιορτή γάμου με 30 φίλους. Έχει ακόμη πληρωθεί και για ένα μήνα του μέλιτος σόλο στην Αυστραλία!

"Η ηλικία των τριάντα είναι μια χαρακτηριστική περίοδος για μένα. Η εργασία και η εμπειρία μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχω βρει έναν σύζυγο, επομένως τι να κάνω; Δεν είναι ότι είμαι κατά του γάμου. Ελπίζω μόνο ότι μπορώ να εκφράσω μια διαφορετική ιδέα μέσα στα όρια μιας παράδοσης», δήλωσε η Τσεν.

Ο γάμο της, κόστισε $ 5.675, και τράβηξε πολύ προσοχή στο ίντερνετ με πάνω από 1.800 ως επί το πλείστον σχόλια συμπάθειας.

Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης της Ταϊβάν σχετικά με το γάμο είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες παντρεύονται αργότερα και λιγότερο συχνά όσο υπάρχει οικονομική πρόοδος. Αυτό υποκίνησε κυβερνητικές ανησυχίες για μείωση της γεννητικότητας του νησιού και τον αντίκτυπο της στην εθνική παραγωγικότητα.

Η Τσεν δεν μπορεί να καταχωρήσει επίσημα το γάμο με τον εαυτό της, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει από μια τελετή και πάλι, εάν βρει έναν σύζυγο που πληροί τις προϋποθέσεις της.

Αν το σκεφτείτε, όσο περίεργο φαίνεται, η ιδέα της αγάπης του εαυτού μας σε βαθμό γάμου μπορεί να είναι παράλογη, αλλά είναι λίγο χαλαρωτική. Γιατί χωρίς αγάπη για τον εαυτό του καθενός δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη για τους άλλους...

Παρόλα αυτά, τι θα κάνει άραγε αν αργότερα αποφασίσει ότι υπάρχουν "ανυπέρβλητες διαφορές" και θέλει ένα διαζύγιο;

Γυναίκα παντρεύτηκε φάντασμα πειρατή και υποστηρίζει ότι πήγε να την δολοφονήσει! (Photos)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία μιας 45χρονης γυναίκας που παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και υποστηρίζει ότι αποπειράθηκε να την δολοφονήσει μετά τον γάμο τους!

Δείτε επίσης: Τρόμος: Φάντασμα "μπαίνει" σε κατάστημα! (Video)

Μετά από τον εξορκισμό που έκανε στο πορτρέρο του, προσπαθεί να απαλλαχθεί μια για πάντα από αυτό και το πνεύμα που την στοιχειώνει. Η Αμάντα Λάρτζ συνάντησε το φάντασμα Τζάκ Τίγκ και μέσα σε δύο χρόνια τον παντρεύτηκε στη θάλασσα, με μια τελετή που έκανε ένα μέντιουμ.

Η ίδια θεωρεί ότι το φάντασμα είναι ο Τζόνι Ντεπ, και όπως βλέπουμε στο πορτρέτο είναι ο ηθοποιός στον ρόλό του Τζακ Σπάροου, στους "Πειρατές της Καραιβικής"!

Παράλληλα υποστηρίζει πως το φάντασμα προσπάθησε να την σκοτώσει, οπότε έκανε έναν εξορκισμό για να απαλλαγεί από το κακό πνεύμα του. Ακόμα λέει ότι θέλει να απαλλαγεί από οτιδήποτε της τον θυμίζει, συμπεριλαμβανομένου ενός πορτρέτου που αγόρασε πριν από πέντε χρόνια.

Μάλιστα ανέφερε «Μετά τον εξορκισμό πολλά από τα στοιχεία κάηκαν αλλά δεν μπορούσα να κάψω το πορτρέτο. Είναι σίγουρα στοιχειωμένο».

«Γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι συλλέγουν τέτοια αντικείμενα και αφού δεν μπορώ να το καταστρέψω θα ήθελα να το πουλήσω σε κάποιον που το θέλει», τόνισε.

Το πορτρέτο το έχει βάλει σε μια αποθήκη καθώς φοβάται να το έχει κοντά της αφού ισχυρίζεται πως μόλις ζήτησε διαζύγιο, το φάντασμα προσπάθησε να την σκοτώσει.

Όπως είπε: «Το πνεύμα του Τζακ πέρασε στο πορτρέτο του και κοιτάζοντάς το βλέπω τα μάτια του».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share