Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά μια ζωή νομίζε ότι είναι άσχημη - Τότε η εγγονή της την μεταμόρφωσε σε άλλη γυναίκα!

Την κάνει αγνώριστη!

8 Δεκεμβρίου 2019 11:39
Αυτή η γιαγιά μια  ζωή νομίζε ότι είναι άσχημη - Τότε η εγγονή της την μεταμόρφωσε σε άλλη γυναίκα!

Αυτή η γιαγιά όλη της τη ζωή νομίζει ότι είναι άσχημη. Τότε η εγγονή της αποφασίζει να τη μεταμορφώσει.. Και την κάνει αγνώριστη!

Όλοι το έχουμε περάσει: είμαστε στεναχωρημένοι, δυσκολευόμαστε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον την εμφάνιση μας. Αλλά η ιστορία της Μαίρι έχει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, και εσωτερικά και εξωτερικά. Η Μαίρι περνούσε μια δύσκολη χρονιά και θρηνούσε πολλούς θανάτους στην οικογένεια της, ανάμεσα τους και της μητέρας της.

Θα είχε υποκύψει στον θρήνο αν δεν ήταν η εγγονή της, η οποία πάντα ήταν στο πλάι της και την στήριζε. Μια μέρα αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την γιαγιά της και την πήγε στο Makeover Guy, ένα ινστιτούτο ομορφιάς που ειδικεύεται στις μεταμορφώσεις. Ο κομμωτής Χρίστοφερ έπιασε αμέσως δουλειά για να κάνει την Μαίρι να αισθανθεί ξεχωριστή ξανά.

«Νομίζει ότι δεν είναι όμορφη, αλλά είναι. Θέλω απλά να το δει», εξήγησε η εγγονή της Μαίρι . Αλλά ακόμα και η ίδια έπαθε πλάκα όταν είδε την Μαίρι ξανά για πρώτη φορά μετά την μεταμόρφωση της. Δείτε την αντίδραση της στο παρακάτω βίντεο:

Παρ’όλο που στην αρχή ήταν διστακτική, τελικά η Μαίρι το δέχτηκε. Και έκανε πολύ καλά! Όταν έφυγαν μαζί από το ινστιτούτο, η εγγονή της είπε ότι η γιαγιά της ήταν γεμάτη ζωή.

Η Μαίρι ήταν τόσο χαρούμενη που έγραψε ένα email στο Makeover Guy λέγοντας: «Σήμερα το πρωί, όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, μου άρεσε αυτό που είδα. Είχα να νιώσω έτσι πολύ καιρό. Και ο άντρας μου το λατρεύει! Χτες βράδυ με αποκάλεσε όμορφη. Σίγουρα θα διατηρήσω τα μαλλιά και το μακιγιάζ!»

Είμαστε χαρούμενοι που η Μαίρι αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή ξανά και που αυτή η αλλαγή την βοήθησε να δει το φως στην άκρη του τούνελ. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της!

Αυτή η γιαγιά παντρεύτηκε πριν 67 χρόνια αλλά 6 βδομάδες μετά τον γάμο ο άντρας της εξαφανίστηκε - Σήμερα, μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια!

Αυτή η γιαγιά παντρεύτηκε πριν 67 χρόνια αλλά 6 βδομάδες μετά τον γάμο ο άντρας της εξαφανίστηκε. Σήμερα, μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια!

H Πέγκι από το Βέρον, από την πολιτεία του Τέξας, είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που πέρασε τη ζωή της προσπαθώντας να κάνει το καλό για τους συνανθρώπους της. Αλλά πίσω από το ζεστό της χαμόγελο, κρύβεται μια βαθιά θλίψη, που την κυνηγάει από τότε που ήταν μια νεαρή κοπέλα.

Η ιστορία της ξεκινάει το 1944. Η Πέγκι , μια όμορφη και νεαρή κοπέλα γνώρισε τον Μπίλιε, έναν όμορφο 22χρονο πιλότο. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Οι νιόπαντροι ήταν ενθουσιασμένοι με τη νέα τους κοινή ζωή. Μοιράστηκαν όνειρα και έκαναν σχέδια για το μέλλον τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι η ζωή τους θα άλλαζε σύντομα. Έπειτα από μερικές εβδομάδες, ο Μπίλιε στάλθηκε στην Ευρώπη, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν σε εξέλιξη. Η Peggy είχε σοκαριστεί και ήταν τρομοκρατημένη, αλλά γνώριζε ότι έπρεπε να κάνει το καθήκον του.

Η Πέγκι σύντομα έχασε κάθε επαφή με τον Μπίλιε. Περνούσε τις μέρες και τις νύχτες της, ανησυχώντας για τον άντρα της και για το αν είναι ζωντανός. Οι μήνες περνούσαν και δεν είχε κανένα νέο του. Εντέλει, ο πόλεμος έληξε και η Πέγκι δεν είχε ιδέα αν ο άντρας της ήταν ζωντανός ή νεκρός.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά της έμεινε η επιθυμία ότι ο Μπίλιε θα επέστρεφε και θα περνούσε το κατώφλι του σπιτιού τους. Με κάθε χρονιά, η θλίψη της Πέγκι μεγάλωνε.

Η Πέγκι αρνήθηκε να γνωρίσει άλλους άντρες και ορκίστηκε να μη παντρευτεί ποτέ ξανά. Ο Μπίλιε ήταν ο έρωτας της ζωής της και δεν μπορούσε να τον προδώσει.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η Πέγκι άρχισε να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα. Ήξερε ότι ο Μπίλιε πιθανόν δε ζούσε. Διαφορετικά γιατί να μην επικοινωνήσει μαζί της;

70 χρόνια αργότερα, οι συγγενείς του Μπίλιε αποφάσισαν ότι έπρεπε να μάθουν την αλήθεια. Επικοινώνησαν με το στρατό και κατάφεραν να βρουν τα αρχεία του. Όταν έμαθαν ότι ο Μπίλιε είχε σκοτωθεί στον πόλεμο, δεν αποτελούσε έκπληξη. Αλλά οι συνθήκες του θανάτου του, ήταν ασυνήθιστες.

Σύμφωνα με τα αρχεία, ο Μπίλιε πέθανε το 1944, 6 χρόνια μετά το γάμο του με την Πέγκι . Έπεσε από πυρά στη Νορμανδία και το αεροπλάνο του συνετρίβη κοντά σε μια μικρή πόλη που λέγεται Ventes. Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Μπίλιε στις τελευταίες του στιγμές, απέτρεψε το αεροπλάνο να πέσει σε κατοικημένη περιοχή, για να μην υπάρξουν θύματα. Αποδείχθηκε ότι ο Μπίλιε ήταν ένας πραγματικός ήρωας.

Όταν η Πέγκι έμαθε την ιστορία για τον θάνατο του άντρα της, αναστατώθηκε, αλλά και ανακουφίστηκε που επιτέλους έμαθε την αλήθεια. Ήξερε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στη Γαλλία και να επισκεφτεί τον τάφο του.

Όταν η Πέγκι έφτασε στη πόλη Ventes, την υποδέχτηκαν με συγκίνηση. Ο άντρας της ήταν ένας πραγματικός ήρωας της πόλης και προς τιμήν του είχαν ονομάσει ένα δρόμο.

Τρεις φορές το χρόνο, οι ντόπιοι κάτοικοι τιμούν τη μνήμη του θαρραλέου πιλότου, που πάλεψε για την απελευθέρωσή τους και πλήρωσε το κόστος με τη ζωή του.

Ένας 91χρονος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της συντριβής του αεροπλάνου που ήταν πιλότος ο Μπίλιε, διηγήθηκε στην Πέγκι τα όσα συνέβησαν.

Αυτός ο άντρας και κάποιοι φίλοι του πήραν στο σημείο της συντριβής και ανέσυραν τη σωρό του Billie για να τον θάψουν, όπως του άρμοζε. Για 70 χρόνια, την ίδια μέρα, οι ντόπιοι κάτοικοι συγκεντρώνονται στον τάφο του για να αποτίσουν φόρο τιμής για τον πεσμένο ήρωα.

Τα λείψανα Μπίλιε εντέλει μεταφέρθηκαν σε ένα κοιμητήριο στη Νορμανδία, αλλά ο τάφος του στη πόλη Ventes παραμένει προς τιμή του.

Η Πέγκι ευχαρίστησε τους ντόπιους που φρόντισαν τον τάφο του άντρα της. Ένας βετεράνος του πολέμου της είπε: «Μακάρι να μπορούσαμε να τον σώσουμε.» Η απάντηση της Πέγκι ήταν απλή: «Το κάνατε.»

Από την πρώτη της επίσκεψη, η Πέγκι επιστρέφει κάθε χρόνο για να αποτίσει φόρο τιμής για τον άντρα της μαζί με τους κατοίκους της πόλης Ventes. Οι ντόπιοι νιώθουν περήφανοι που έρχεται κάθε χρόνο στην πόλη τους, που ο άντρας της έσωσε πριν από 70 χρόνια.

Δείτε την συγκινητική ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share