Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Είχαν παρατήσει 35 χρόνια στην αποθήκη τους ένα θησαυρό! Όταν έμαθαν την αξία του λιποθύμησαν!

Δεν περίμεναν να τους συμβεί κάτι τέτοιο!

4 Δεκεμβρίου 2019 19:40
Είχαν παρατήσει 35 χρόνια στην αποθήκη τους ένα θησαυρό! Όταν έμαθαν την αξία του λιποθύμησαν!

Οι αποθήκες πολλές φορές κρύβουν εκπλήξεις που ούτε οι ιδιοκτήτες δεν φαντάζονταν! Έτσι έγινε και για μια οικογένεια από την Ιταλία που μόλις έμαθε για τον θησαυρό που έκρυβαν μέσα στην αποθήκη τους λιποθύμησε! Κάποιοι όμως δεν βρίσκουν ξεχασμένους θησαυρούς στις αποθήκες του αλλά λίρες που τους κάνουν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους!

Η αξία του θησαυρού είναι αμύθητη στις μέρες μας! Ο θησαυρός αφορά ένα ξεχασμένο αυτοκίνητο που με την πάροδο του χρόνου απέκτησε τεράστια αξία και ας έμεινε ξεχασμένος 35 χρόνια! Σημειώστε πως σήμερα ένα τέτοιο αυτοκίνητο πωλείται περίπου 250.000€!

Η ΒΜW έχει κατασκευάσει την Μ1 σε περίπου 450 μονάδες και έτσι πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλη συλλεκτική αξία.

Θησαυρός αποθήκη

Όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου μάλλον αγνόησε την σπουδαιότητα του και έτσι παράτησε αυτή την κόκκινη M1, σε ένα γκαράζ στην Ιταλία, για 35 χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο κοντέρ περίπου 7.000 χιλιόμετρα, με τις περισσότερες φθορές να είναι εξωτερικές. Μάλιστα, η συγκεκριμένη Μ1 έχει ακόμη τα εργοστασιακά λάστιχά της. Ειδικοί υπολογίζουν ότι η «επισκευή» θα είναι σχετικά εύκολη και σύντομα θα μπορεί και πάλι να βγει στην κυκλοφορία.

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί κάτω από το πάτωμα του σπιτιού τους - Όταν το άνοιξαν δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί κάτω από το πάτωμα του σπιτιού τους - Όταν το άνοιξαν δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Κατά τη μετακόμιση τους στο καινούργιο τους σπίτι, ο χρήστης του Ιμγκούρ και η σύζυγός του δεν περίμεναν ότι θα έβρισκαν κρυμμένο στο πάτωμα ένα μικρό θησαυρό! Θησαυρός μέσα σε βαρέλια! Χιλιάδες χρυσές λίρες σε χωριό της Αχαϊας!

undefined

Μεταφέροντας τα πράγματά τους στο νέο τους σπίτι, ο Ματ στοίβαξε μερικά από τα κουτιά σε ένα άδειο ντουλάπι. Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο πάτωμα της ντουλάπας.

Κάτι που όμως έκανε λίγο αργότερα η σύζυγός του. Στράφηκε προς αυτόν και του είπε με έκπληξη: «Ήξερες ότι υπάρχει μια καταπακτή στη ντουλάπα;»

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί

Γεμάτοι περιέργεια και οι δυο έβγαλαν ξανά έξω όλα τα κουτιά και προσεκτικά προσπάθησαν να ανοίξουν την καταπακτή ελπίζοντας ότι δεν θα αντικρίσουν.. κάποιο πτώμα. Φοιτητές αγόρασαν ένα παλιό καναπέ για 18 ευρώ! Αυτό που βρήκαν μέσα τους άλλαξε τη ζωή!

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί

Η καταπακτή άνοιξε εύκολα. Με την πρώτη ματιά το εσωτερικό της έμοιαζε άδειο.

Τι είναι αυτό που κρύβεται στη γωνία; Ένα κουτί!

Προσπάθησαν να το ανοίξουν αλλά ήταν καλά κλειδωμένο. Μην έχοντας ιδέα πόσο παλιό είναι δεν θέλησαν να το ανοίξουν με τη βία για να μην το καταστρέψουν.

undefined

Αλλά το κουτί ήταν εκπληκτικά βαρύ.

Δεδομένου ότι η κλειδαρότρυπα έμοιαζε άθικτη, ο Μάτ αποφάσισε να αφήσει το κουτί και να καλέσει έναν φίλο του κλειδαρά για βοήθεια. Όταν ο φίλος του τελικά δεν εμφανίστηκε, ο Ματ αποφάσισε να προσπαθήσει να το παραβιάσει μόνος του για να δει τι κρύβεται στο εσωτερικό του. Άρπαξε τα εργαλεία του και άρχισε να δουλεύει!

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί

Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι και ένα σφυρί, σε λίγη ώρα τα κατάφερε και το άνοιξε!

undefined

Τι υπήρχε στο εσωτερικό του; Ένας μικρός θησαυρός!

undefined

Ο Ματ και η σύζυγός του ενθουσιάστηκαν ακόμη περισσότερο όταν βρήκαν στο εσωτερικό του ένα μικρότερο κουτί.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα νομίσματα που υπήρχαν στο κουτί.

Κάποια έμοιαζαν πάρα πολύ παλιά... ειδικά αυτό είναι 130 ετών! Αυτό το νόμισμα του ενός σεντ είναι από το 1859!

undefined

Τα περισσότερα από τα νομίσματα ήταν Αμερικανικά, αλλά υπήρχαν αρκετά και από άλλες γωνιές του κόσμου.

Καθώς χάζευαν τα νομίσματα, η σύζυγος του Ματ εντόπισε κάτι …

Μια φοβερή ρετρό κάρτα «Silver Surfer» σε προστατευτική θήκη.

Αφού τέλειωσαν με την εξερεύνηση του μεγάλου ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν τι υπάρχει και στο μικρό κουτί..

Αλλά πρώτα έπρεπε να ανοίξουν τη μικρή κλειδαριά. Ευτυχώς, η γυναίκα του Ματ βρήκε το κλειδί ανάμεσα σε όλα τα νομίσματα. Το μικρό κουτί άνοιξε και μέσα του είδαν μικροσκοπικές πάνινες θήκες

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί

Αλλά αυτό που υπήρχε μέσα ήταν το σημαντικό…

Μια όμορφη παλιά συλλογή από ρολόγια τσέπης, αλυσίδες και ένα δαχτυλίδι. Τα δύο από τα τρία ρολόγια εξακολουθούσαν να λειτουργούν.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share