Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτή η κοπέλα έτρωγε κάθε μέρα 51 μπανάνες - Αν την δείτε σήμερα είναι μια άλλη!

Μια απίστευτη μεταμόρφωση!

4 Δεκεμβρίου 2019 13:55
Αδιανόητο: Αυτή η κοπέλα έτρωγε κάθε μέρα 51 μπανάνες - Αν την δείτε σήμερα είναι μια άλλη!

Η κοπέλα που θα δείτε παρακάτω έτρωγε κάθε μέρα 51 μπανάνες... Αν την δείτε πως είναι τώρα δεν θα την αναγνωρίσετε...

Έπασχε από βουλιμία πριν από χρόνια. Τώρα έχει αλλάξει ολικά την εικόνα της και τον τρόπο ζωής της!

Πλέον είναι η γκουρού της δίαιτας στη χώρα της. Η συγκεκριμένη κοπέλα αδυνάτισε τρώγοντας όπως ισχυρίζεται…. μόνο μπανάνες…χωρίς να φάει κάποιο άλλο τρόφιμο!

Στην Αμερική την αποκαλούν μάλιστα “Το κοριτσι-μπανάνα” και πιο συγκεκριμένα “FreeLee The Banana Girl”

Φυσικά ο τρόπος αυτός δεν είναι ο σωστός και ισορροπημένος για να χάσει κάποιος τα κιλά που επιθυμεί, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το ρεκόρ που σημείωσε η ίδια!

Τρομερή αλλαγή! Αυτή η γυναίκα έχασε 93 ολόκληρα κιλά!

Η Κάρα Μπέκ ζύγιζε 166 κιλά, όταν αποφάσισε να αλλάξει ολοκληρωτικά. Το πήρε απόφαση και έδωσε τέλος στην κατάσταση της, που δημιουργούσε προβλήματα πλέον και στην υγεία της. Δείτε την μεταμόρφωση αυτής της γυναίκας και θα πάθετε πλάκα!

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Γυναίκα έχασε 68 κιλά σε δύο χρόνια κάνοντας μόνο αυτά τα 3 πράγματα!

Η Κάρα από το Κάνσας της Αμερικής μόλις 25 ετών και έχει ήδη γίνει μητέρα ενός παιδιού. Από μικρή είχε σοβαρά προβλήματα με το βάρος της και δεχόταν bullying για αυτό. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια:

«Δεν ένιωθα άνετα. Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ηξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να κάνω κάτι δραστικό γι’αυτή. Είχα μια πολύ κακή σχέση με το φαγητό. Δεν αγαπούσα ούτε τον εαυτό μου, ούτε το σώμα μου».

Πριν από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή στη ζωή της και να γίνει μία άλλη γυναίκα. Νιώθει πιο χαρούμενη, υγιής και κυρίως ευτυχισμένη.

Πλέον απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με την οικογένειά της και από 166 κιλά που ζύγιζε, έφτασε τα 73! Προσπαθεί να διατηρεί το βάρος της φυσιολογικό και να αντιστοιχεί στο ύψος και τη σωματοδομή της.

Όσο για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση; Είναι πλέον μία άλλη, τόσο που ούτε η ίδια δείχνει να αναγνωρίζει τον εαυτό της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Δείτε την μεταμόρφωση μιας "γιαγιάς" 73 χρονών! Θα πάθετε πλάκα!

Μόνο γιαγιά δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις.Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προσπαθεί να περάσει μια ηλικιωμένη..Η 73χρονη Τζόαν ΜακΝτόναλντ, σε αυτή την κρίσιμη ηλικία, αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Έβαλε στην καθημερινότητα της την γυμναστική και το υγιεινό φαγητό...και τα αποτελέσματα είναι εμαφανέστατα! Ποτέ δεν είναι αργά..Δείτε την μεταμόρφωσή της!

Δείτε επίσης: "Με φώναζαν «αρκούδα» και μου πετούσαν το φαΐ! Σήμερα είμαι πλούσια, κούκλα και όλοι με ζηλεύουν!"

Η γυμναστική και ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν έχει ηλικία, και δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους νέους. Τα οφέλη της τακτικής άσκησης, είναι πολλαπλά και για όλους. Εκτός από το ότι αλλάζει το σώμα, επηρεάζει θετικά και την ψυχολογία και συνδέεται με την μακροζωία. Η 73χρονη Τζόαν αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!

«Μην πείτε ποτέ στον εαυτό σας ότι είναι πολύ δύσκολο, ή ότι είστε πολύ μεγάλοι σε ηλικία ή ότι είναι πολύ αργά» τονίζει στο προφίλ της και ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της! Πραγματικά έχει περισσότερη ενέργεια από τους νέους.



 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share