Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η 17χρονη κλειδώθηκε έξω από το σπίτι της. Ο τρόπος που προσπάθησε να μπει θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

29 Νοεμβρίου 2019 18:22
Αυτή η 17χρονη κλειδώθηκε έξω από το σπίτι της. Ο τρόπος που προσπάθησε να μπει θα σας σοκάρει!

Όχι, αυτή η 17χρονη δεν έκανε πρόβα για βοηθός του Αϊ Βασίλη, απλά κλειδώθηκε ΄έξω από το σπίτι της.

Ένας οδηγός κόρναρε σε μια γιαγιά όταν πέρναγε τον δρόμο... Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Η καλύτερη ιδέα λοιπόν που της ήρθε στο μυαλό ήταν να μπει από την καμινάδα με σκοπό να καταλήξει μέσα στο τζάκι. Δυστυχώς, η ιδέα της δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η 17χρονη ήταν μαζί με μία φίλη της, την Γιασμίν έξω και άργησαν κάπως να γυρίσουν σπίτι, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψαν να το βρουν κλειδωμένο.

Οι γονείς της είχαν βγει έξω και η κοπέλα δεν ήθελε να τους ενοχλήσει. Έχοντας ψάξει για άλλους τρόπους εισόδου, αποφάσισε να σκαρφαλώσει στην σκεπή και να μπει από την καμινάδα.

Μόνο που η ιδέα αυτή, δεν αποδείχθηκε και τόσο καλή, καθώς το κάτω μέρος της, ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα να σφηνώσει.

Αφού κατέβαλε κάποιες προσπάθειες για να βγει, όσο περνούσε η ώρα άρχισε να πανικοβάλλεται και να φωνάζει στην Γιασμίν να πάρει τηλέφωνο για βοήθεια.

Μετά από λίγο η πυροσβεστική έκανε την εμφάνισή της και χρειάστηκε περίπου 45 να την απεγκλωβίσει, με την νεαρή κοπέλα να βγαίνει χαμογελαστή όπως μπορείτε να δείτε στο video.

Απίστευτο: Αυτή η κοπέλα έχει αλλεργία στο νερό!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποια αλλεργία, άλλοι σε κάποια τροφή, άλλοι σε κάποιο φυτό, άλλοι σε κάποιο έντομο. Η αλλεργία της Τέσα Χάνσεν Σμιθ είναι πραγματικά τρομακτική όμως, μιας και έχει αλλεργία στο νερό!

Αλλεργία στα αντηλιακά; Μεγάλη προσοχή!

Η 21χρονη φοιτήτρια έχει υδατανθρική κνίδωση (aquagenic urticaria), η οποία με απλά λόγια την κάνει να είναι αλλεργική με τα υγρά, ακόμα και αν μιλάμε για τα ίδια της τα δάκρυα ή τον ιδρώτα που βγάζει το σώμα της.

Εύκολα καταλαβαίνετε λοιπόν πως η ζωή της, εδώ και 11 χρόνια, είναι ένας συνεχιζόμενος εφιάλτης, καθώς ούτε μπάνιο δεν μπορεί να κάνει όποτε θέλει και είναι αναγκασμένοι να πλένετε δύο φορές το μήνα. Και αυτές με ιδιαίτερη προσοχή και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Μιλώντας για την περιπέτεια που ζει και ταλαιπωρεί λιγότερα από 100 άτομα παγκοσμιως, η νεαρή κοπέλα, είπε: «Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση να είσαι αλλεργικός στον ιδρώτα, στο σάλιο και στα δάκρυά. Σου. Είμαι πραγματικά επιρρεπής στο να ιδρώνω και πρέπει να αποφεύγω κάθε σωματική δραστηριότητα.

Για αυτό και μέσα στο κολέγιό μου, μεταφέρομαι με ειδικό όχημα, καθώς διαφορετικά θα εμφανιστώ στην τάξη με αλλεργικές αντιδράσεις», οι οποίες είναι εξανθήματα, πυρετός και ημικρανίες.

Συνήθως αυτό γίνεται όταν τρώει φαγητά που έχουν πολλά υγρά, όπως είναι τα φρούτα ή τα λαχανικά, ενώ ακόμη και το πόσιμο νερό, της δημιουργεί προβλήματα.

Μάλιστα, η Τέσα αποκάλυψε και όλα ξεκίνησαν όταν στην ηλικία των 10 ετών άρχισε να βγάζει εξανθήματα όταν έκανε μπάνιο, με τους γονείς της αρχικά να πιστεύουν πως πηγή του προβλήματος ήταν κάποιο σαμπουάν ή αφρόλουτρο.

Όταν όμως τα δοκίμασαν όλα και είδαν πως αυτά συνέχιζαν να κάνουν την εμφάνισή τους, η μητέρα της που είναι γιατρός άρχισε να ψάχνει πιο βαθιά το θέμα, καταλήγοντας στην υδατανθρακική κνίδωση.

Αρχικά τα εξανθήματα αντιμετωπίζονταν με ένα χάπι, αλλά η αλλεργία αυτή, όσο περνάει ο χρόνος γίνεται και χειρότερη. Έτσι με τον καιρό, το συγκεκριμένο δεν έκανε τίποτα, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να παίρνει ακόμα και 12 χάπια την ημέρα, τα οποία πλέον έχει ρίξει στα 9.

Η 21χρονη πάντως δεν δείχνει να το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την μάχη της...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share