Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ερευνητές είδαν ένα περίεργο καλαμάρι στο βυθό θάλασσας...μόλις το είδαν από πιο κοντά σοκαρίστηκαν!

Και όμως είναι αληθινό!

28 Νοεμβρίου 2019 19:45
Ερευνητές είδαν ένα περίεργο καλαμάρι στο βυθό θάλασσας...μόλις το είδαν από πιο κοντά σοκαρίστηκαν!

Ερευνητές εντόπισαν ένα περίεργο ζώο, ένα μικρό μαλάκιο σε βάθος 915 μέτρων στις ακτές της Καλιφόρνια. Όταν το αντίκρισαν από κοντά...δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους!

Δείτε επίσης τι βρήκε στο μπαλκόνι της μια γυναίκα! Δεν πιστεύετε τι είναι!

Το είδος ονομάζεται Rossia pacific, μένει στα βάθη του ωκεανού και θάβεται στην άμμο καθώς κυνηγάει την λεία του. Μόνο τα τεράστια, γουρλωτά μάτια του προεξέχουν, καθώς κοιτάζει γύρω του για γαρίδες και μικρά ψάρια. Είναι το πιο αστείο πλάσμα που έχουμε δει και δεν είναι ψεύτικο!

Τρόμος: Περίεργο πλάσμα κυκλοφορεί στην Αχαΐα!

Πανικό έχει προκαλέσει ένα περίεργο ζώο που μοιάζει με κάμπια στην Αχαΐα! Στην αρχή προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους που το κοίταζαν έκπληκτοι! Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο ζώο στη φύση: Αποκεφαλίζει και βιάζει!

Το ζωάκι εντοπίστηκε στα ορεινά της Αχαΐας και έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο.

Ο ιδιαίτερος χρωματισμός και το σχήμα του έχει κάνει πολλούς να αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία ζητώντας να μάθουν και την... επιστημονική ονομασία του.

Θησαυρός μέσα σε βαρέλια! Χιλιάδες χρυσές λίρες σε χωριό της Αχαϊας!

Άλλοι πάντως, βλέπουν ένα... παιδικό παιχνίδι.

Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο ζώο στη φύση: Αποκεφαλίζει και βιάζει!

Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο ζώο στη φύση! Αποκεφαλίζει και βιάζει!

Το γνωρίζατε; Αυτό είναι το ζώο από την Αυστραλία που μεταφέρει βακτήρια ανθεκτικά στα φάρμακα!

Η βίδρα, για πολλούς είναι χαριτωμένο ζωάκι, με αστείο πρόσωπο, γλυκό και φιλικό.

Μετά από αυτό το θέμα, θα αλλάξετε σίγουρα γνώμη. Το παρουσιαστικό του σίγουρα κρύβει τις αρρωστημένες σeξουαλικά συμπεριφορές του, και οι επιστήμονες που μελέτησαν τον κύκλο ζωής του, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε γιατί:

  • Για να αναπαραχθεί το αρσενικό βιάζει το θηλυκό, κρατώντας το κεφάλι τους κάτω από το νερό,και δαγκώνοντας το πρόσωπο και το λαιμό τους.
  • Κυριολεκτικά επιτίθενται σε βίδρες μη αναπαραγωγικής ηλικίας, και επιδίδονται σε βιασμούς, πολλές φορές αφού έχουν σκοτώσει πρώτα τα θύματα.
  • Πραγματοποιούν βιασμούς και σε άλλα είδη, με ιδιαίτερη προτίμηση στα πτηνά.
  • Είναι από τα ελάχιστα είδη στη φύση που πραγματοποιούν δολοφονίες, χωρίς λόγο. Δηλαδή δεν σκοτώνουν τα θηράματά τους, για τροφή, αλλά για ευχαρίστηση.
  • Επιδίδονται σε αποκεφαλισμούς των θυμάτων τους, και συλλέγουν τα κεφάλια στις φωλιές τους.

Δείτε τι βρήκε στο μπαλκόνι της μια γυναίκα! Δεν πιστεύετε τι είναι!

Μια γυναίκα που αγαπάει τα ζώα από τη Ρόδο βρήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένα μωρό νυχτερίδα! Σαν φιλόζωη λοιπόν ξέροντας πως όλα τα νεογέννητα στη φύση έχουν ανάγκη από φροντίδα και στοργή, φρόντισε να επικοινωνήσει με την ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα!

Δείτε επίσης: Τρομακτικό: Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο! Τρέφεται με δηλητηριώδη φίδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μη ξέροντας τι να κάνει,δίνει στο μωρό νυχτερίδα γάλα για γατάκια με το μπιμπερό, και το έχει βάλει κάτω από μια λάμπα για να το κρατήσει ζεστό.

Οι ελπίδες για την επιβίωση χωρίς τη μητέρα του ωστόσο είναι ελάχιστες αν και η φιλόζωη γυναίκα από τη Ρόδο με την επιμονή της ελπίζει πως θα τα καταφέρει!

Το νεογέννητο νυχτεριδάκι, όπως φαίνεται, κρέμεται ανάποδα στα δάχτυλα των χεριών της και φυσικά κοιμάται και σε αυτή τη στάση.

Πόσοι άραγε θα έκαναν ότι αυτή η γυναίκα;;

Δείτε τις απίστευτες εικόνες…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share