Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε τι βρήκε στο μπαλκόνι της μια γυναίκα! Δεν πιστεύετε τι είναι!

Απίστευτο!

4 Νοεμβρίου 2019 14:11
Δείτε τι βρήκε στο μπαλκόνι της μια γυναίκα! Δεν πιστεύετε τι είναι!

Μια γυναίκα που αγαπάει τα ζώα από τη Ρόδο βρήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένα μωρό νυχτερίδα! Σαν φιλόζωη λοιπόν ξέροντας πως όλα τα νεογέννητα στη φύση έχουν ανάγκη από φροντίδα και στοργή, φρόντισε να επικοινωνήσει με την ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα!

Δείτε επίσης: Τρομακτικό: Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο! Τρέφεται με δηλητηριώδη φίδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μη ξέροντας τι να κάνει,δίνει στο μωρό νυχτερίδα γάλα για γατάκια με το μπιμπερό, και το έχει βάλει κάτω από μια λάμπα για να το κρατήσει ζεστό.

Οι ελπίδες για την επιβίωση χωρίς τη μητέρα του ωστόσο είναι ελάχιστες αν και η φιλόζωη γυναίκα από τη Ρόδο με την επιμονή της ελπίζει πως θα τα καταφέρει!

Το νεογέννητο νυχτεριδάκι, όπως φαίνεται, κρέμεται ανάποδα στα δάχτυλα των χεριών της και φυσικά κοιμάται και σε αυτή τη στάση.

Πόσοι άραγε θα έκαναν ότι αυτή η γυναίκα;;

Δείτε τις απίστευτες εικόνες…

Δείτε ποιο ζώο κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο και τις υπόλοιπες απλά τρώει!

Ήξερες ποιο ζώο κοιμάται περισσότερο από όλα; Το αξιαγάπητο κοάλα λοιπόν, αφιερώνει στον ύπνο 20 ώρες το 24ωρο, ενώ τις υπόλοιπες τρώει! Έχεις αρχίσει να το ζηλεύεις;

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο ζώο στη φύση - Αποκεφαλίζει και βιάζει!

Γενικότερα, βέβαια, το κοάλα είναι ένα ιδιόμορφο ζώο, αφού είναι ικανό να ζήσει χωρίς να πίνει καθόλου νερό, καθώς παίρνει όλα τα απαραίτητα υγρά για τον οργανισμό του από τα φύλλα του ευκαλύπτου που τρώει.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπητά ζώα της Αυστραλίας αλλά και των ζωολογικών κήπων, ακι πολλοί είναι αυτοί που τους επισκέπτονται για να το δουν. Η ανάγκη του για ύπνο έχει να κάνει με τον οργανισμό του που δεν δείχνει να έχει και πολλές απαιτήσεις!

Τρομακτικό: Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο! Τρέφεται με δηλητηριώδη φίδια!

Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο! Τρέφεται με δηλητηριώδη φίδια!

Το πιο επιθετικό θηλαστικό στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό «Scientific American» είναι ο αφρικανικός ασβός (honey Badger). Το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες τον αναφέρει επίσης ως το «πλέον ατρόμητο ζώο στον κόσμο». Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο ζώο στη φύση - Αποκεφαλίζει και βιάζει!

Οι αφρικανικοί ασβοί ζουν στην Αφρική και στην Ασία σε λαγούμια που έχουν εγκαταλείψει άλλα ζώα όπως τα άαρντ-βαρκ και δεν είναι ασβοί.
Ονομάζονται έτσι επειδή εμφανισιακά θυμίζουν τους κανονικούς ασβούς και γιατί λατρεύουν το μέλι. Ο ασβός και ο αφρικανικός ασβός είναι μη συγγενικά μέλη της οικογένειας των ικτιδών, της μεγαλύτερης ομάδας σαρκοφάγων. Περιλαμβάνει τις νυφίτσες, τις αγριόγατες, τα μινκ και τους αδηφάγους, όμως ο αφρικανικός ασβός είναι μοναδικός: είναι το μόνο είδος του γένους Mellivora που σημαίνει «μελιφάγος».

Οι αφρικανικοί ασβοί χρησιμοποιούν τα μεγάλα και δυνατά νύχια τους για να καταστρέφουν φωλιές τερμιτών, να λυγίζουν το κοτετσόσυρμα και κυρίως να διαλύουν κυψέλες. Σε αυτές οδηγούνται από τους ινδικάτορες, οι οποίοι κρώζουν όταν βρίσκουν κάποια κυψέλη και παίρνουν το μερτικό τους αφού φάνε οι αφρικανικοί ασβοί.

Ένα από τα πράγματα που καθιστά τον αφρικανικό ασβό τόσο ακατάβλητο αντίπαλο είναι το πολύ χαλαρό δέρμα του: αν πιαστεί από πίσω, μπορεί να στρίψει μέσα στο ίδιο του το δέρμα και να αντεπιτεθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον κυνηγούν ελάχιστα αρπακτικά, ενώ όταν προκληθεί επιτίθεται στα περισσότερα ζώα, ακόμη και στους ανθρώπους. Έχει αντιμετωπιστεί ή και σκοτώσει ύαινες, λιοντάρια, τίγρεις, χελώνες σκατζόχειρους, κροκόδειλους και αρκούδες.

Τρώει δηλητηριώδη φίδια που τα αρπάζει με τα σαγόνια του και τα καταβροχθίζει σε δεκαπέντε λεπτά. Επίσης τρώει και νεαρούς αφρικανικούς ασβούς, μόλις οι νεοσσοί φτάνουν ως την ενηλικίωση.

Σύμφωνα με τον θρύλο, η επίθεση των αφρικανικών ασβών περιλαμβάνει κυριολεκτικά χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η πρώτη σχετική δημοσιευμένη καταγραφή έγινε το 1947, όταν παρατήρησαν έναν αφρικανικό ασβό να εuνουχίζει έναν ενήλικο βούβαλο.

Λέγεται επίσης ότι έχουν εuνουχίσει γκνου, νεροβούβαλα, αντιλόπες, ζέβρες και ανθρώπους.

Το 2009 στο ειδικό αφιέρωμα της εκπομπής Top Gear στην Μποτσουάνα, ο Τζέρεμυ Κλάρκσον ανέφερε: «Ο αφρικανικός ασβός δεν σε σκοτώνει για να σε φάει. Σου ξεριζώνει τους όpχεις».

Στο Πακιστάν ονομάζονται «Bijj» και λέγεται ότι παίρνουν πτώματα από τάφους. Τα ζώα αυτά έχουν τόσο τρομακτική φήμη, ώστε στη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, Βρετανοί στρατιώτες στη Βασόρα κατηγορήθηκαν ότι απελευθέρωσαν ολόκληρες αγέλες από ανθρωπόφαγα όμοια με αρκούδες τέρατα για να τρομοκρατήσουν τους ντόπιους. Αποδείχθηκε ότι ήταν αφρικανικοί ασβοί που οδηγήθηκαν στην πόλη επειδή πλημμύρισαν οι γύρω βάλτοι

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share