Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πιο τυχερή γυναίκα! Έχει επιβιώσει από ναυάγιο, κεραυνό και αεροπορικό ατύχημα!

Απίστευτο!

25 Νοεμβρίου 2019 12:05
Αυτή είναι η πιο τυχερή γυναίκα! Έχει επιβιώσει από ναυάγιο, κεραυνό και αεροπορικό ατύχημα!

Αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά η προσωποποίηση της τύχης. Ο θάνατος της έχει χτυπήσει αρκετές φορές την πόρτα αλλά εκείνη του αντιστέκεται σθεναρά.

Υπάρχει τύχη και γκαντεμιά ή πρόκειται για μύθο;

Όσο παράλογο κι αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Έχει επιβιώσει από κεραυνό, από αεροπορικό ατύχημα και από ένα ναυάγιο!

Η γυναίκα τον Δεκέμβριο του 2014 βρισκόταν στο πλοίο «Norman Atlantic» που έπιασε φωτιά.

«Πηγαίναμε Ιταλία, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, θυμάμαι μόνο τη φωτιά που βγήκαμε έξω με τον άνδρα μου. Μετά θυμάμαι ότι με πήρε ο άνδρας μου και μπήκαμε στη λέμβο. Προσπαθήσαμε να μπούμε με ανεμόσκαλα σε ένα τάνκερ», ανέφερε. Η γυναίκα είχε τύχη βουνό και σώθηκε χάρη στη βοήθεια ενός μοναχού που δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Και δεν ήταν αυτή η μοναδική φορά που κινδύνευσε. Τον περασμένο Φεβρουάριο βρισκόταν σε αεροπορική πτήση που παρουσίασε μηχανική βλάβη και επέστρεψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Θυμάμαι μόνο ότι το αεροπλάνο πήγαινε δεξιά-αριστερά. Ο πιλότος είπε πως είχε μηχανική βλάβη και θα επέστρεφε. Έπαθα σοκ και δεν θυμάμαι», αναφέρει.

Όπως λέει και ο λαός... αν έχεις τύχη διάβαινε!

Απίστευτο! Παρήγγειλε μια μερίδα στρείδια και μέσα βρήκε...

Απίστευτα τυχερός στάθηκε ένας πελάτης σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Απίστευτο: Έφαγε σε ακριβό εστιατόριο και όταν ήρθε ο λογαριασμός έπεσε στη θάλασσα!

Ο συγκεκριμένος συνταξιούχος επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το εστιατόριο θαλασσινών μιας και είναι το αγαπημένο του και είναι τακτικός πελάτης. Όταν παρήγγειλε την αγαπημένη του μερίδα θαλασσινών κανείς δεν φανταζόταν αυτό που έγινε!

Ο συνταξιούχος ήταν για ένα χαλαρό δείπνο με τον παλιό του συμμαθητή στο Grand Central Oyster Bar, στη Νέα Υόρκη και παρήγγειλε ένα πιάτο αξίας περίπου 15 δολαρίων.

Την ώρα που έτρωγε στρείδια, αισθάνθηκε κάτι να κυλά από το στόμα του και για λίγο σκέφτηκε ότι θα χρειαστεί οδοντίατρο.
Τελικά, απεδείχθη ότι ήταν ένα μαργαριτάρι σε μέγεθος μπιζελιού, το οποίο θα μπορούσε να έχει και μεγάλη αξία.

Ωστόσο επειδή το μαργαριτάρι δεν έχει το τέλειο σχήμα και έχει και μια μικρή σκοτεινή κηλίδα, εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 2.000 – 4.000 δολάρια.
Μάλιστα, αν και αρχικά δεν είπε κάτι, μετά τηλεφώνησε στο εστιατόριο και ρώτησε αν έχει ξανασυμβεί να βρεθεί μαργαριτάρι στο φαγητό.

Το συμβάν προκάλεσε απορία στους εργαζόμενους του εστιατορίου, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ξανά. Στατιστικά, οι πιθανότητες να βρεθεί ένα μαργαριτάρι μέσα σε στρείδι, είναι 1 στις 10.000.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share